Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nushule, concediu placut! Las' ca stiu io ce fel de balena esti, sub acoperire...am vazut io cum te-ai pregatit pentru concediu, cu fustita alba, sexy... Ai ganduri mari, 'ai? Glumesc! Inca o data "La multi ani" si da si tu ceva de baut!

Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

Am fost la manichiura si pedichiura ca daca tot stau mai mult in casa macar sa arat bine.
Azi am primit primul cadou pentru bebe si rad de una singura cand vad ce mici si frumoase sunt hainutele. Cadoul e de la sora mea ; am pus si cateva poze in album.
Maine seara primesc alt "cadou" - vine sotul meu acasa si credeti-ma ca nu mai am rabdare
fetele

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Nushulica concediu placut si distractie maxima!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nushule, concediu placut! Las' ca stiu io ce fel de balena esti, sub acoperire...am vazut io cum te-ai pregatit pentru concediu, cu fustita alba, sexy... Ai ganduri mari, 'ai? Glumesc! Inca o data "La multi ani" si da si tu ceva de baut!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

bey dau de baut da nush ce naiba ne mai poate racori pe canicula asta!!!eu am tinut-o in ceai rece azi de ala de zmeura cu gheata si pepene pus de aseara la frigi de mi-au inghetat maselele dar va pot servi cu o portie de tiramisu in schimb

iar de fustitaa.... bey chiaar sunt balena fata de ce-am fost si inca astept coletul ala sa vad daca-mi vine ca am emotii...si sa ma vezi ce sexi o sa fiu la 9 grade cat erau ieri in anglia cu fusta aia sper sa am vreme buna s-o imbrac la mare macar

multumesc frumos inca o data si vin cu poze,promit

de David si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

Suntem f bine. Am fost la control si avem 1,111 kg.
Data viitoare, la 33 sapt, imi va spune cum voi naste. Abia astept!!!
De stat in pat nu am scapat, pt ca tot asa jos sta bebelina, insa colul e ok. L-a verificat.

Bebelina mea este in prezentatie craniana inca de la 14 sapt. Asa ii place ei....sa stea cu capu in chiloteii lu mami.

Bafta tuturor in continuare! Sa ajungem cu bine la termen!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Andreea concediu placut, sa va simtiti bine si sa va relaxati!

Kiti sunt mai largi cei de la scholl? I-as incerca oricat de nesexosi ar fi!

Cristina 23+

Da, aia de la Scholl sunt larguti si comozi. Eu am niste sandale portocalii, super ultra comode.

Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

iunia82 sa-ti traiasca bebelina. ce mare e

cristina si bebe in burtica 23+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

fuseram si noi la morfo si bebe e un duuuulce si un simpatic si un iubit cu falcute si bucute, numai bun de papat e sanataos, e in grafic, Slava Domnului!

legat de arcadia pt cine vrea sa nasca acolo - maternitatea se va deschide in septembrie cel mai probabil. in iunie se deschid cabinetele de policlinica. ceza va fi 2800 euro in care ai 3 zile de spitalizare. daca e necesar mai mult sari cu mai mult contractele semnate de medici sunt de colaborare deci teoretic orice medic daca e de acord poate sa te asiste acolo insa functie de programul de la maternitatea de stat. dr meu zice ca daca vreau imi face ceza la arcadia desi nu a semnat nimic cu cei de acolo dar am inteles ca are mai multe cereri.

la CV taxa pt ceza ramane de 5 mil din care cica se cumpara instrumentarul iar daca e uter cicatricial ca in cazul meu nu mai intra "la cerere" si dau numai 2 mil juma. cica nu e chiar asa de speriat cu necesarul, s-au mai reglementat lucrurile si ca pana in septemebrie va fi ok. acu na...probabil depinde si cu cine nasti. pe mine sincer m-a linistit pt ca nu e un medic care sa toarne gogosi de dragul de a nu stresa pacienta mai ales ca stie ca stie ca nu sunt usor impresionabila

chichi am repetat analiza si nu au mai iesit hematii si albumina ci doar rare leucocite si flora bacteriana. da' la urocult au iesit niste balauri, 3 la numar si cica sa o repet maine ca mi-au zis ca e probabil contaminata nici n-au scris ce a iesit ca si-au dat si ei probabil seama ca nu sunt chiar asa contaminata. adica e ciudat - rare leu dar flora cat incape

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Mi se tot reseteaza calculatorul...are probleme sigur.
Nushulica, las' ca ai timp s-o porti la mare, cu siguranta! Merge un ceai rece, eu scot acusi inghetata de la congelator si va servesc! Sper sa iasa buna, gustul e ok. O s-o mai scot din cand in cand sa mai amestec in ea, asa-mi aduc aminte ca facea mama, ca sa nu faca gheata.

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Iunia, maitreyi, felicitari pentru rezultatele bune!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput