Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Andreea concediu placut, sa va simtiti bine si sa va relaxati!

Kiti sunt mai largi cei de la scholl? I-as incerca oricat de nesexosi ar fi!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Burticile mele simpatice,

Am intrat sa va salut si sa va citesc din urma...moama da mult ati mai scris , sa va spun week-end placut, cat mai racoros posibil...ca la ce s-a anuntat in week-end-ul asta "caldura mare d-nule", cred ca imi iau sotul si bebelina si plecam la mareeeeee...

Office, saru-mana mult si voi sa fiti sanatosi si cuminti, am vazut ca bebicul tau e bleo

Va pe toate, ne "vedem" luni, la o cafeluta mica

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Am uitat...

LA MULTI ANI NUSHULICA SI CRINA sa va dea DD bebici sanatosi, papaciosi si cuminti din cale afara, sanatate la mamici si tatici

Ioana, 25+ RAISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello! Ce fac burticile vesele?

Am intrat si eu intr-o fuga sa va salut, sunt inca la birou si mai am de lucru.

Klarisse, imi aduc aminte ca si tu te vaitai de prea multa munca in urma cu cateva capitole. Cum ai e la tine? S-au mai linistit apele? Eu acum vreo luna am fost in pragul unei caderi nervoase din pricina jobului, am stat acasa o saptamana in medical dupa care am lucrat inca trei saptamani peste program sa recuperez... Abia astept sa vina 1 August!

La multi ani, Nushulica! Sanatate, fericire, noroc si un bebe bun si mancacios.

Ne rugam si noi pentru Carola si micul David sa treaca peste incercarea asta cu bine.

Cine ma poate ajuta si pe mine cu un carucior albastru pe prima pagina si cu niste parole?

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Office, sunteti superbe amandoua!
Lora, mami de Iustina si 28+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Multumesc frumos!

Tina, cu(28+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Andreea concediu placut, sa va simtiti bine si sa va relaxati!

Kiti sunt mai largi cei de la scholl? I-as incerca oricat de nesexosi ar fi!

Cristina 23+

Eu mi-am luat din magazinul titan papuaci cu arici , tot medicinali numai ca nu sunt scholl ,nu mai stiu c firma dar f multumita sunt de ei pt ca sunt cu talpa putin inalta iar ce este mai avantajos este ca ai posibilitatea sa ii faci cat de largi vrei ,deci daca se "transforma " picioarele ii largesti

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

E cam departe magazinul titan de mine! Dar banuiesc ca trebuie sa gasesc si prin zona drumul taberei cate ceva, nu se poate!

Lora spor la inghetata! Nu cred ca are vreo importanta cata grasime are smantana!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetele voi cand incepeti sa cumparati pt bebita? ca eu nu mai am rabdare. am zis ca de luna viitoare incep sa cumpar

cristina si bebe in burtica 23+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor multumesc frumos pt urari,mi-ati facut o surpriza frumoasa la care nu ma asteptamva pup pe toate!!!

eu scriu mai rar ca nu pot tine pasul cu voi dar seara cand am cateva minute libere va mai citesc

sunt si eu alaturi de carola si bb davidsa dea Dzeu sa fie bine puiul!!!

noi ne-am mutat in casa noua,david e ok numai prostioare face in rest totul super eu m-am facut cat o vacutza cred ca am luat deja peste 10kile mananc dulciuri in prostiealtceva nu ma pasioneaza

nu ma stresez cu kg ca si la david am luat 22 si le-am dat jos in 4 luni doar alaptand asa ca...sanatosi sa fim

noi miercuri plecam in concediu ne ducem 1saptamana in anglia si apoi cateva zile la mare(depinde de cati bani ne raman) am ceva emotii pt david la zbor dar sper sa fie bine ca e doar 3ore jumate

bb e ok la 21de sapt avea 480g de acum il mai vad la 28 abia mi-e dor de el deja are o fatzuca asa frumoasa mi s-a parut ca seamana leit cu david(sper sa nu fie la fel de energic)

v-am lasat si revin in iulie cu poze din concediu sa vedeti balena de 70kile

de David si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

bebecris eu cand vad ceva fain pt bb-ita ii cumpar.Deja am o gramada de hainute.
nushulica concediu placut!Vrem sa vedem poze cand te intorci!

Ana22+ Maia Elena

Mergi la inceput