Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Da, aia de la Scholl sunt larguti si comozi. Eu am niste sandale portocalii, super ultra comode. Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Super, am sa ma duc sa caut ca nu se mai poate! Am incercat azi cam tot ce am de vara si me tin toti! Parca Scholl se gasea prin farmacii si pe la leonardo? Nici nu mai stiu!

Cristina
23+
chichiutza spune:
Maitreyi felicutari pentru bebelin haios! sa creasca mare si sanatos!
Asadar bine ca nu mai apare albumina aia, stiam eu ca nu e nici o problema, dar daca sunt leucocite si crocobauri, si 3 nu 1, atunci refa urocultura, de preferat la acelasi laborator, e posibil ca unu' sa fie al tau personal
!
Si eu l-am avut pe crocobaurul coli si l-am ucis cu sange rece!![]()
Cristina
23+
chichiutza spune:
Lora sper ca-i buna inghetata. Eu m-am hotarat, nu mai mananc niciodata nimic! 
Cristina
23+
kiti2205 spune:
Cum sa nu mai mananci, bre?? Si copchilul din ce creste. Ia fii cuminte si papa ce iti cere sufletelul
.
Da, Scholl gasesti in farmacii si Leonardo, preferabil Leonardo, ca e mai ieftin decat din farmacii 
Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
bebecris26 spune:
fetele....nu mai pot de cald
. abia astept sa se intunece sa se mai lase racoarea
cristina si bebe in burtica
23+sapt
chichiutza spune:
Kiti m-am suparat tare, toate ma strang, mi-e cald, ma misc greu, n-am aer, n-am voie la concert, nu mananc mare lucru dar ma ingras pe zi ce trece... Azi sunt depresiva rau!
Cristina
23+
chichiutza spune:
Cika bebe creste din orice, ia de la tine, banuiesc ca am eu ceva rezerve...
Cristina
23+
kiti2205 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chichiutza Kiti m-am suparat tare, toate ma strang, mi-e cald, ma misc greu, n-am aer, n-am voie la concert, nu mananc mare lucru dar ma ingras pe zi ce trece... Azi sunt depresiva rau! ![]() Cristina 23+ |
Uite ce iti propun, daca nu iti gasesti sau nu ai timp pana ma intorc eu, merg eu cu tine la shopping si promit sa gasim si rochite lungi si lalai si incaltari bune, da?
Daca este pe criza, pot sa merg si maine, dar doar o ora - doua, ca tb sa fac bagajul. Deci, daca este cu graba mare, spune-mi si maine ne intalnim, te duc la papuci si rochite

Kiti,
22+ si mami de Vlad 15.05.2006
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Uite ce iti propun, daca nu iti gasesti sau nu ai timp pana ma intorc eu, merg eu cu tine la shopping si promit sa gasim si rochite lungi si lalai si incaltari bune, da? Daca este pe criza, pot sa merg si maine, dar doar o ora - doua, ca tb sa fac bagajul. Deci, daca este cu graba mare, spune-mi si maine ne intalnim, te duc la papuci si rochite ![]() ![]() Kiti, 22+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Kiti esti cea mai tare
!
Vreau sa merg dar cand te intorci, ar fi super idee! Maine la prima ora m-am hotarat sa ne imbarcam si sa mergem la Rucar pana duminica. Trebuie sa schimb putin aerul! Macar ca ma plimb in padure cateva ore si tot e ceva! Distractie placuta!!!

Cristina
23+