Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 16
crina-s spune:
Lora chestia cu casnica e ceva temporar. Dupa ce ai sa poti sa iesi din casa o sa fie altceva. Eu m-am intalnit cu un fost coleg de la I_IV cand aveam eu vreo 20 ani si primul lucru care m-a intrebat a fost: mai bati baietii? Eu nu ma credeam asa de periculoasa. In general am fost eu mai baietoasa cand eram mai tanara, am si frate mai mare care ma invata cum sa ma apar. Ce vremuri dmnule.....
Klarisse La multi ani si voua pentru casnicie! Te-ai hotarat la ce cadou ai sa-i faci sotului?

24+
crina
cu
crina-s spune:
Luni ma duc si eu la control+eco. Deabia astept sa-mi vad mica luptatoare!Doamne si am programare tocmai la 14.30 cand sunt caldurile cele mai mari.....Sper sa se mai racoreasca un pic luni.
Mai tineti minte fetelor ce ne mai plangeam de frigul si ploaia de afara? Doamne oamenii astia niciodata nu sunt multumiti cu ce au!

24+
crina
cu
LoraG76 spune:
Daaa, acum suntem nemultumite de caldura...
mereu apare cate ceva care ne nemultumeste!
Dupa ce ca ma plictiseam, am mai ramas si singura acasa...a intrat fie-mea val-vartej in casa, ca ea in seara asta pleaca sa doarma la bunica-sa, dar ca-i e si foame...a inhatat o felie de paine cu sunca si-a taiat-o, cica o mananca pe drum. Eu nu prea-s obisnuita sa n-o am acasa, mai zicea ca sta si maine tot acolo...ii arat eu ei stat acolo! (glumesc)
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buburuza felicitari pt vestile bune!
Mari felicitari pt premii si pt semnatura!Sa cresteti mari!
lora verau si eu inghetata!

Nadiutapm,Donna la multi ani!!
multa sanatate si bebici sanatosi!
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza ANA felicitari pentru semnatura , sa cresteti mari si sanatosi ![]() ![]() ![]() La mine iarasi vine ziua cand trebuie sa vina mama sa ne faca mancarik si eu nu stiu ce anume vreau , ma gandeam ca am mai facut odata peste file la cuptor cu cartofi, ceapa si smantana ( din care eu mananc doar cartofii pt ca pestele mie nu imi place) deci mai trebuie inca ceva dar ceee ?????Burtica de 27 + |
Multumim la fel!

Ana
23+
Maia Elena
maitreyi spune:
neata 
ne-am adunat si noi prin case, prin paturi. am fost si am dat comanda la torturi si am inchiriat o gradina pt ca saptamana viitoare baby implineste 2 ani
au trecut asa de repede anii astia...si acum imi aduc aminte starea pe care am avut-o in zilele aceleas...emotia, parfumul de tei, lumina soarelui cand rasarea in zilele cat am stat in maternitate, persoanele care au fost in jurul meu atunci si care m-au ajutat f mult...si anul trecut si anul asta si cred ca in fiecare an voi retrai emotiile alea 
-----
Mami de
roza +
24 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ana_25 spune:
Noapte buna burticutze!
maitreyi am citit si eu povestea nasterii Alexandrei!F frumoasa!Sa va bucurati de ea si de bb mic din burtica,sa creasca mari si sanatosi!
Offf,maine dimineata iar la dentist!Sper sa fie ultima data!Somn usor!
Ana
23+
Maia Elena
bebecris26 spune:
ce fac burticutele mai suporta caldurile? ca eu nu mai poooooooooot
. stau cu usile largi deschise si degeaba
cristina si bebe in burtica
23+sapt
office spune:
| citat din mesajul lui Buburuza_10 M-am intors de la doctor. Bebelina e ok, are 1,045 kg , placenta e ok, lichidul ok, toate bune, multumesc lui Dumnezeu!!! Doctorita a zis ca nu e nevoie de eco, dar am facut la insistentele sotului meu care nu mai putea de dorul Sofiei! Week-end placut in continuare si multi pe burtici!!! 27+ ![]() |
Felicitari pentru vestile bune!

Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
office spune:
| citat din mesajul lui mari_paun uitam sa imi schimb semnatura si sa va pun cateva poze de la serbare Mari 22+ si mami de Ema![]() |
Felicitari pentru semnatura!

Tina,
cu
(28+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png