Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 15
Buburuza_10 spune:
Multumesc, Lora!
Imi trimiti si mie, te rog, o cupa de inghetata prin DHL? Mi-ai facut o pofta.... 
Am uitat sa va spun ca Sofia face podul... coloana vertebrala ii era asa de flexata in exterior, ca m-am si speriat. Dr. mi-a zis sa ma linistesc, ca e f flexibila si asa se simte ea confortabil! O mica Nadia Comaneci!!! 
27+ 
LoraG76 spune:
Ma inscriu prima pentru autograf de la mica gimnasta! 
A scris Carola de bebe David pe subiectul de la prematuri. Doamne, de cata putere au nevoie amandoi!!! Bebele ei e un mic-mare luptator, sper din suflet sa fie totul ok pana la urma si sa iasa cu bine amandoi din spital. Si cand ma gandesc ca noi ne necajim ba ca luam prea mult in greutate, ba ca nu avem cu ce sa ne incaltam..ce detalii marunte si nesemnificative...
Buburuzo, normal ca-ti trimit...stai sa se congeleze bine, ca inca nu-i facuta.
Pe Iustina a venit si a scos-o bunica-sa afara, sa coloreze cu creta in spatele blocului, ca tati e de serviciu azi si ajunge abia la 8.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
mari_paun spune:
hello bomboanele
,
sotul meu a terminat de zugravit, si am venit cu mama soacra sa facem smotru, uite ca am reusit sa terminam si e asa de bine ca am totul pus la punct
E asa de bine la noi acasa, e racoare si umbra si credet0-ma ca trebuie sa stau cu papucii ca sa nu-mi inghete picioarele...cine doreste sa se racoreasca ...la mine este loc
Am fost la serbarea de sf de an scolar, Ema a luat si coronita, si m-a premiat si pe mine invatatoarea ca am fost alaturi si am colaborat tot anul " cea mai buna mama"
cu toate ca e racoare acasa , Ema doreste afara ori...balaceala, asa ca sta fata in cada, canta si se bucura de apa
Suntem ok, dupa o noapte in care nu am putut dormi de cald, e f cald la soacra mea...
Am iesit pana la alimentara si ...tot ma doare in dreapta , tot am cate un junghi daca ma grabesc un puk...dar trece repede daca ma odihnesc cateva min.
Lora stai in concediu...eu abia astept 1 iulie, intru in CO apoi vreo 15 zile CM si ...apoi prenatalul
asta este, e prea cald si noi tre sa ne protejam.
va doresc un we minunat si racoros
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
21+
si mami de Ema
mari_paun spune:
uitam sa imi schimb semnatura si sa va pun cateva poze de la serbare
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=Picture093-5.jpg&newest=1
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=Picture096-3.jpg&newest=1
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=Picture102-2.jpg&newest=1
http://s47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/?action=view¤t=Picture093-5.jpg&newest=1
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
22+
si mami de Ema
Klarisse spune:
Mari felicitari pentru semnatura si mai ales pentru premiul Emei si al tau..ca fiecare realizare a ei este si 'coronita' ta.
Foarte frumoase pozele.

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Mari, felicitari pentru Ema! 
E frumoasa foc!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
crina-s spune:
Ce mai ziceti dragutelor?
Felicitari burticilor care si-au vazut bebeii si au mai inaintat in sarcina cu inca o saptamana. Sa dea DD sa fie bine pana la 40 s.
Lora esti o harnicuta. Vreau si eu un picut de inghetata de casa.....
Astazi am facut si eu un pic de ordine, a venit mama si m-a ajutat si e asa de frumos in casa cand straluceste totul.
Ieri am sarbatorit cu sotiorul meu la o cina in doi, alaturi de buchetul imens de trandafiri miniroza de la el binenteles. Multumesc mult dragilor pentru urari!
Ma rog si eu alaturi de voi pentru Carola si micutul David. Sa dea DD sa treaca amandoi peste incercarea asta grea. Daca David e un luptator ca mamica lui sigur va supravietui.
Cu caldura ma lupt si eu, e Ac-ul deschis mai mereu, dar incerc sa nu-i stau in cale.
Maine e ziua prietenei fratelui meu si o sa avem o masa in familie sa zic asa, cu gratarele, tiramisu, inghetata.....numai bunatati.
Fie-mea e o zlobie de cateva zile, face zeci de tumbe prin burtica si a inceput sa-l uimeasca si pe tati de puterea pe care o are: tati pune mana pe burtica si ea da bastos cu el. Cateodata ma cam sperii de intensitatea cu care ma loveste, dar cand o mai pune inca vreo 2 kg bebita.....Caratista o face mama, caci si asa sotul a facut carate, iar eu imi bateam toti baietii din clasa cand eram la I-IV, chiar daca eram cea mai scunda din clasa. Acum sa nu credeti ca suntem o familie de batausi, caci nu e asa. Oricum eu cred ca sportul Karate te dezvolta frumos si fizic, dar si mental.
Hai ca m-am intins ca o pleasca.
A,....Kiti si burticile ce au mai plecat in concediu: va doresc distractie placuta si racoare.
WE placut in continuare!

24+
crina
cu
Klarisse spune:
Crina am zis eu ca gasiti voi o solutie sa sarbatoriti si din ce spui a fost reusit
.
Sa fiti fericiti si sa va iubiti.
Pe 5 iulie e si randul nostru sa sarbatorim..vom fi in concediu atunci..

Lora incep si eu sa ma gandesc la inghetata aia..
Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Hehe, Crina...eu ultima data cand am batut un baiat eram in clasa a VIII-a...
Biata mama era disperata cand auzea c-o cheama iar invatatoarea/diriginta la scoala...
Oare d-aia se lupta asa si mititica mea din burta? Vai de mineeee!!! Si tati-al nostru mai face lupte, ins. ca are cu cine semana...uite ca nu m-am gandit. Iustina e pasnica, macar.
Si nu-s eu atat de harnica precum par, plictiseala e de vina...si nici nu ma atrage vreo carte de prin biblioteca, e jalnic...o sa ajung ca o gospodina din aia de la tara care sade pe sant si nu stie altceva ce sa discute decat despre mancare, sot, copil, curatenie...cat mai are de prasit...

vai de mineeeeee!!!!! Jalnic!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Tocmai am avut o revelatie...
incep sa ma transform in casnica! 
Lora, mami de Iustina si