Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 14
Buburuza_10 spune:
Fetelor, mai stiti ceva despre Carola si David? Ma
sa fie amandoi sanatosi!!! Offfffffff...
27+ 
cori_mic spune:
Fetelor dar inghtata nu se face cu oua crude? Cred ca noi nu prea avem voie ca e risc de listeria si toxoplasmoza, nu? as papa si eu o inghetata home made
dar cred ca astept sa iasa bebe la lumina... pana atunci pap din cea cumparata si am gasit o reteta pe unul din cele 2 siteuri de panacotta cu zmeura dementiala. Eu sunt innebunita dupa acest desert dar asa cum e la mama lui in Italia nu pe la restaurantele noastre unde am tot mancat si e cam ca un cauciuc alb.
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
alexuza spune:
ANA felicitari pentru semnatura , sa cresteti mari si sanatosi

La mine iarasi vine ziua cand trebuie sa vina mama sa ne faca mancarik si eu nu stiu ce anume vreau
, ma gandeam ca am mai facut odata peste file la cuptor cu cartofi, ceapa si smantana ( din care eu mananc doar cartofii pt ca pestele mie nu imi place) deci mai trebuie inca ceva dar ceee
?????
Burtica de
27 +
Klarisse spune:
Hopa si eu dupa ceva absenta..
..
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii si celor care si-au schimbat semnaturile, sa cresteti mari.

Eu am avut un mega scandal la serviciu, mi-am iesit din pepeni rau de tot si de luni sunt in medical..Nu mi-a venit sa cred cata lipsa de respect pentru o sarcina si pentru o femeie..in fine..noi sa fim sanatosi.
Deci de luni..

La Iasi sunt 37 de grade la umbra, noi stam cuminti in casa la racoare si diseara am chemat niste prieteni in vizita..cam asta e programul.
Va pup, sa aveti weekend placut.
Chichi, Ionela 

Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
LoraG76 spune:
Buburuzo, bafta la eco! Ne gandim la voi si te asteptam cu vesti despre bebelina! 
Cori, in principiu se face cu oua crude, dar eu dupa ce amestec galbenusurile cu zaharul si cu laptele o tin 10-15 min. la foc mic, amestecand continuu, asa ca nu mai sunt crude ouale. Acum e la racit compozitia asta, am facut si frisca, din smantana...am pasat intr-un bol capsuni si fragi si astept sa le incorporez pe toate la un loc si sa bag minunea la congelator...sper sa iasa bine.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
LoraG76 spune:
Klarisse, vin si eu diseara la un gratar la lumina lunii..![]()
Bine ca ti-ai luat concediu medical, dupa aia poti intra direct in prenatal si ti-ai luat de-o grija. Mai imp. e bebe decat serviciul, nu-ti mai consuma nervii, ca nu se merita!
Eu inca meditez daca sa mai merg sau nu de marti la serviciu si nu reusesc sa ma hotarasc.
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Klarisse spune:
Lora te astept in foisor cu gratarul gata..![]()

Da si eu sunt impacata, am timp sa ma rfelaxez, sa ma ocup de mine, de casa, de bebe..insa nu ma asteptam sa iasa asa de..aiurea..
Klarisse
graviduta 23+ 
Buburuza_10 spune:
M-am intors de la doctor. Bebelina e ok, are 1,045 kg
, placenta e ok, lichidul ok, toate bune, multumesc lui Dumnezeu!!! Doctorita a zis ca nu e nevoie de eco, dar am facut la insistentele sotului meu care nu mai putea de dorul Sofiei!
Maine voi face testul de glucoza pt diabet si mi-a dat sa mai fac si alte teste de sange. Azi m-a vaccinat antitetanos... nu stiam ca trebuie acest vaccin, dar daca mi-a zis dr, l-am facut. In caz ca fac febra, va trebui sa iau paracetamol. Urmatoarea vizita va fi pe 17 iulie, desi eu am citit ca incepand cu sapt 28 trebuie mers la control la fiecare 2 sapt... Cam atat!
Week-end placut in continuare si multi
pe burtici!!!
27+ 
LoraG76 spune:
Buburuzo, felicitari pentru rezultatele bune ale micutei Sofia!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Klarisse spune:
Buburuzo felicitari pentru rezultatele bune la ecografie. Uite cum ti-ai inveselit tu weekendul cu vesti bune despre Sofia..

Klarisse
graviduta 23+