Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (77)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Salutare! Nu am avut 2 zile net si am fost "bolnava"! Recuperez de luni incolo! Numai bine!
Alina-Mirela
27+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Buburuza_10 spune:
Buna dimineata burtici si viitoare burtici!!! Mmmmmmm... leneviti ca azi e duminica si deci e week-end la voi! Pana va treziti voi, eu ma duc la bucatarie si - in liniste - am sa va pregatesc micul dejun, cu cereale, iaurt, fructe, laptic, cafeluta, suc de portocale!
Va pup si va doresc o duminica frumoasa, relaxanta si mai ales racoroasa!!!
27+ 
Arthurana spune:
Nu am mai intrat de ff mult. Poate sa ne treaca si pe noi cineva cu o fetita? Multumim mult.
ana_25 spune:
Buna dimineata burtosi!
buburuza multumim frumos de micul dejun!
Eu acu am venit de la dentist! Offf,dintele care s-a rupt,nu a putut sa-i faca nimic doar sa-i curete canalul si sa-mi puna medicamente acolo pt ca are puroi pe canal.Iar maseaua,a curatat-o si mi-a bagat si in aia un medicament si plomba provizorie.Marti iar ma duc,la dinte continua tratamentul pana se vindeca,iar la masea,pune plomba definitiva. Nu mai vreau
,atata stres! Saraca bebita a topait tot timpul cat am stat pe scaun,si dupa aia s-a facut ghem si s-a intarit. Cred ca si ei ia fost frica!
Deja e o caldura insuportabila!!!
Fetelor sa aveti o dumunica placuta si racoroasa!
Ana
23+
Maia Elena
Buburuza_10 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Buna dimineata burtosi! buburuza multumim frumos de micul dejun! Eu acu am venit de la dentist! Offf,dintele care s-a rupt,nu a putut sa-i faca nimic doar sa-i curete canalul si sa-mi puna medicamente acolo pt ca are puroi pe canal.Iar maseaua,a curatat-o si mi-a bagat si in aia un medicament si plomba provizorie.Marti iar ma duc,la dinte continua tratamentul pana se vindeca,iar la masea,pune plomba definitiva. Nu mai vreau ![]() ,atata stres! Saraca bebita a topait tot timpul cat am stat pe scaun,si dupa aia s-a facut ghem si s-a intarit. Cred ca si ei ia fost frica!Deja e o caldura insuportabila!!! Fetelor sa aveti o dumunica placuta si racoroasa! ![]() Ana 23+ Maia Elena |
Ana, te rog eu sa nu te stresezi, pentru ca o influentezi si pe bebelina. Tratamentul stomatologic este "safe" in al doilea trimestru de sarcina, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Probabil ca marti vei fi ca noua!!! Pana atunci, relaxeaza-te si bucura-te de week-end!

27+
bebecris26 spune:
neata burticute dragi
.ce pustiu e azi aici. ma bucur foarte mult pt fetele care au plecat deja in concediu sau care pleaca curand. la noi mai dureaza
cristina si bebe in burtica
23+sapt
LoraG76 spune:
Buna dimineata!
V-ati trezit? Vad ca unele nici n-ati dormit din cauza caldurii...de maine se pare ca vor fi temperaturi mai omenesti, insa.
Buburuzo, multumim pentru micul dejun!
Ana, las' ca termini cu stomatologia si-ti iei tu de-o grija!
Arthurana, cand am timp iti pun eu un carucior roz, daca nu au timp alte fete.
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa si mai racoroasa!
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Buburuza_10 spune:
Lora, buna dimineata!!! Cum ai dormit? Am inteles ca Iustina nu a dormit acasa, voi ati fost cuminti?
27+ 
LoraG76 spune:
Cu burtoiul asta...
iti dai seama! ![]()
Lora, mami de Iustina si 
28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)