Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Beatrix - felicitari pentru idei- eu nu cred ca as fi in stare sa fac un tort in forma de masinuta - doar patrat sau rotund.

Foarte interesant modul in care se fac la voi serbarile.

Lexi - in ce statiune mergeti la mare ?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Beatrix, eu cred ca va iesi super tortuletul si nu, nu mi se pare deloc usor! Mie SIGUR nu mi-ar iesi. Va asteptam cu tot dragul pe la noi dupa 19 iulie!
Cris, mergem la Eforie Nord.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Dau eu cafeaua azi!

Lexi distractie placuta sa aveti!

Noi avem un catel acasa pe nume "Fanel" - Victor dupa ce vede o reclama la Tv - cea cu telemeaua de la Hochland- imi spune - mami si eu vreau sa intre Fane in casa - ii dau eu papucii mei de casa si eu umblu cu ai tai!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Neatza!

Multam de cafea Cris!
Ce dragut e Victor! Cred ca te-ai prapadit de ras!

Lexi, va tin pumnii sa va faceti bine si distractie maxima in concediu! noi plecam in 17 iulie, deci ramane unde prin septembrie sa ne vedem! oricum vorbim!
cat despre torturi o sa vad ce va iesi! oricum, eu am o presimtire ca masinile se vor transforma in avion sau racheta! depinde ce va vrea el l-a momentul ala! ce pare batut in cuie e barca cu pirati! daca fac maisni iti dau instructiunile!

aseara mi-am prins parul! o coditza acolo mica ca nu e lung! Eric se uita la mine, se intoarce spre tasu mirat:" papa, mama are un satelit" si dezamagit "dar nu merge televizorul, nu e bun satelitul, trebuie reparat!" si a venit, mi-a desfacut coditza ca nu transmit semnale tv!

va pup

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

ce copii mortali aveti! Si Eric si Victor deopotriva!
Beatrix, atunci ramane pentru august, sept, depinde cand va intoarceti voi. Numai bine, pana atunci sper sa terminam si gardul si sa arate si la noi ca la o casa de oameni.
Fii-mea iar nu a dormit toata noaptea, a adormit cu chiu cu vai spre dimineata. Tare mila mi-e de ea... Iar eu sunt chiauna.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, insanatosire grabnica Mariei, sa treaca repede raceala si sa-ti revii si tu! pe la mijlocul lui august suntem inapoi dar oricum vorbim atunci!
eu ma apuc de reparat (a se citi epilat) doar doar o sa prind ceva semnale!

pe toate,

Mergi la inceput

Salutare !

Cafeaua e gata!

Lexi - cum a trecut noaptea?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

neata fetelor! dau eu cafeaua, azi? sunteti multe in concediu, daca o fac eu... ca n-am apucat niciodata sa va servesc dimineata... asa ca, serviti un iaurt cu cereale de la mine si dupa cafeaua (eu asa fac)

Am citit despre eric si victor! ce isteti copiii astia! super fazele cu satelitul si cu fanel!

lexi, multa sanatate mariei! unde ziceai ca mergeti la mare?

Beatrix, toata admiratia chiar si numai pt intentia de a crea asa un tort. noi sapt viitoare il sebam pe victor si nici macar o miime de secunda nu m-am gandit sa fac eu torul. sunt normala spre mediocra la bucatarie, iar la dulciuri sunt dezastru.

ai mei copii sunt la tara cu mama... la nasii mei. mi-e tare dor de ei si ma simt cam pustiita sa ajung acasa si sa nu fie... parca-s fara rost. e prima data cand se inatampla sa nu fie acasa mai mult de o noapte.

va mai arat cateva poze cu noi, weekendul trecut
Noi

Lili, Itzy, LA MULTI ANI!!!! parca imi amintesc ca acum va sarbatoriti casnicia....

pup

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Neatza!

Cafelutza va asteapta!

Lexi, cum mai sunteti?
Cris, am tot vrut sa te intreb, la ce ora doarme Victor?
aceeasi problema cu scutecul de noapte o am si eu acum! pana la sfarsitul lui aprilie n-am avut, apoi cand a trecut la programul de somn 19-07, i-am pus iara! acum, are nopti cand face, nopti cand nu face! eu nu mi-am facut griji ca am zis ca e normal, ca nici eu nu cred ca as rezista 12 ore faca sa fac pipi! as vrea sa i-l scot doar din cauza caldurii si noi nu avem temperaturile din ro, dar e totusi cald! sunt 23-25 grade in camera si doarme in pampers ca spune ca ii e cald. aa, am uitat sa ma spun ac de o spatamana am revenit cu somnul in pat, am terminat cu plimbatul!

eu sunt bucuroasa ca ieri la piscina, eric a cerut sa-i dau jos aripioarele si sa inoate fara! a intrat la fund, nu s-a speriat, dadea din maini si din picoare continuu sa se ridice la suprafata si cand iesea radea! cred ca datile urmatoare o sa fac aripioarele uitate acasa! ma gandeam ca pe la 5 ani sa invete, atunci au si cursuri de inot la scoala si eu tot atunci am invatat sa inot. dar daca vrea mai devreme, nu pot decat s-al sustin.

Xan, ce zici de mondialele astea? cred ca finalele vor fi surprinzatoare! oricum, n-am vazut nici o echipa jucand sa zic wow!
e adevarat ca n-am vazut meciurile de la pranz!
eric se uita cu tasu si comenteaza mai ales la ratari "oo neee, trebuie sa fie gol! echipa preferata este "echipa albastra" cand nu joaca albastru, isi alege dar tot intreaba ca nu vine echipa albastra ca el vrea sa joace si sa castige albastru.

pe toate,

Mergi la inceput

ce cafea buna si multa e azi! ne-am sincronizat azi!

Rox, stai linistita ca nici eu nu sunt mare bucatareasa! daca stau in bucatarie mai mult de o ora deja incep sa fac cu nervii si ma orientez spre lucruri simple! cel putin sa fac mancare ma omoara! dulciuri imi place sa fac ca miros frumos, dar fac destul de rar si cand trebuie, trebuie mai ales daca e pt Eric. Am noroc ca la noi nu e nimeni mofturos la mancare, daca nu e bun ce e pe masa, se mananca sandvich cu ce se gaseste, dar de regula nu am probleme. aparatul cu aburi ma salveaza de multe ori si un pui cumparat gata facut sau betze de peste date in pesmet ce le prajesc repede cat se fac legumele.
merg sa vad poze!

Mergi la inceput