Bucurii de sept-oct 2006 in vacanta (181)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Multumesc pentru cafelute!
Cris, azi-noapte a fost muuult mai bine, am dormit cu totii destul de bine.
Rox, superbe poze! Cred ca abia astepti sa-i revezi pe cei mici.
La mare mergem la Eforie Nord.
Beatrix, ce bine de tine ca scapi ieftin cu gatitul. La noi daca nu e mancare gatita, e de rau.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Lexi, ma bucur ca sunteti mai bine! sper sa-i treaca Mariei raceala de tot ca sa fiti odihniti si in forma cand mergeti in concediu! si asa e epuizant drumul pana in ro, macar sa nu va termine de tot.
cu mancarea, da am noroc! poate e si faza ca e doar o masa pe zi, seara in timpul spatamanii! la mine doar vinerea seara e aglomeratie ca atunci gatesc pt week-end, felul 2 si o ciorba, iar sambata fac cate un chec de lamaie sau cu cacao! daca ar fi dupa Clau n-ar trebui sa fac deloc mancare, el ar fi superfericit daca s-ar inventa o pastila pe post de mancare! prajituri mai complicate ar trebui sa fac doar pt mine si Clau, Eric nu mananca decat chec ca nu-i plac cremele; iar cum Clau lucreaza in week-end de ceva vreme, doar pt mine chiar nu ma obosesc! adevarul e ca eu cred ca am ramas cu ceva sechele de la maica-mea care gatea mereu si acum la fel de fapt, ca taica-meu e cum zici tu daca nu e mancare gatita ca lumea, e jale si nu se mananca dintr-o mancare de 2 ori! te inteleg!

Rox, tare faine pozele si sunt minunati copii tai si mai ales fericiti! se vede clar din poze. cred ca t-i dor de ei! cand ii revezi?

Roxana si Eric (11 Septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Lexi, Beatrix, multumim de aprecieri! cat despre revedere, cel mai curand ii voi vedea duminica, dar tot ce-i posibil sa-i vad chiar marti. Asta pentru ca toata lumea insista sa-i mai las, ca prea se simt bine. Miercuri e ziua lui victoras si nici nu se pune problema sa nu fie acasa atunci, mai ales ca exact in ziua aceea am invitat bunicii si nasii lui la un gratarel seara (in speranta ca nu va ploua).

nu-mi vine sa cred ca victorasul are 2 ani! fetelor, ce ne facem, timpul asta trece teribil de repede! iar acesti ani sunt cu adevarat sublimi, inocenta, frumusetea, imaginatia, spontaneitatea copiilor la aceasta varsta nu va mai fi niciodata la fel!

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Am venit de la serbare. Dudu a fost in forma maxima; adica a avut energie cat incape, ar fi fost in stare sa spuna de unul singur toate replicile din sceneta pe care au pregatit-o. Ca sa nu mai spunem de fondul sonor, pe care a avut tentativa sa il cante la microfon . M-a mirat ca stia toate versurile, ca doar in ultimele 2 luni a fost doar o saptamana la gradi. In fine, a fost o serbare reusita, va ivit sa vedeti poze www.totsites.com/tot/duduburlacu/photosS/g248064" target="_blank">aici (ultimele 6).

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Adriana, superbe pozele! aratati asa fericiti! ti-am trimis pm, cand ai timp te rog raspunde-mi...

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
Dariutza si Victorashul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Roxana, ti-am raspuns la PM.

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Adriana si Roxana , copilasii sunt superbi.

Roxana - timpul trece tare repede. Mie nu-mi vine sa cred ca Dragos are 6,5 ani iar Victor 3,8 ani. Acu ceva vreme imi doream tare mult copii si faceam multe eforturi pentru asta si uite acum am copii mari.
"La Multi ani!" de pe acum pentru Victor!

Beatrix - Victor in general adoarme pe la ora 10 si se trezeste la 7.Cum reusesti sa-l culci asa repede? Acu e aproape ora 20 si Victor e afara cu bicicleta.

Lexi - ce ma bucur ca sunteti mai bine. Sanatate Mariei

Cat despre gatit - eu sunt cea mai fericita - eu nu gatesc - gateste soacra-mea. Daca ne place bine daca nu o salata de legume sau sandwiciuri, sau cereale cu lapte. Sincer cred ca nu as mai sti sa gatesc nimic in afara de cartofi pai si oua.

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Neatza!
este gata!

Adriana, m-ai facut geloasa cu serbarile lui Tudor! Foarte frumos si decorul si se vede ca Tudor e in elemntul lui! Felicitari! stiu ca plecati in concediu curand, asa ca va doresc un drum bun sa aveti, distractie placuta, vreme frumoasa si mai ales fara peripetii, sa fiti sanatosi!
Rox, tare frumos ai scris! trec anii astia de nu-mi vine sa cred! nu stiu de ce presimt ca-i vei vedea duminica!
Cris, fericito! si la mine ar fi fost la fel daca era mama aproape! cu sigurantza n-as mai fi stiut ce e aia facut mancare!
Chiar ca doarme tarziu Victor! La Eric, oboaseala o masor dupa gradul de maraiala si negare! Cand e ok e foarte cooperant, ma inteleg cu el, accepta si intelege explicatiile, cand e obosit e teroare, nimic nu functioneaza! acum imi spune ca vrea tricou cu maneca scurta, ii dau, dupa o secunda nu ca vrea cu maneca lunga si incepe sa planga si alte faze in genul asta, oricum nu e bine nimic din ce fac, nu stie nici el ce vrea. cand i-l plimbam cu masina, i-l intrebam "vrei sa mergem sa vedem tunelul, podul si apoi sa inchizi ochii sa te odihnesti?" si nu m-a refuzat niciodata! i-l puneam in masina, mergeam si dupa pod aporape ca lua somn instant! acum cand vad ca i se termina bateria i-l intreb "mergem in pat cu cartea X, jucaria X, plusul X (depinde in ce e el interesat in monetul ala) sa ne odihnim"? nu folosesc cuvantul somn ca ma lovesc de un refuz categoric! si adoarme cam in 30-45 de minute! cred ca se obosesc mult la scoala ca am intrebat si ceilalti parinti cand le dorm copii si tot asa 7-8 seara! intrasem cumva in panica ca e prea obosit de doarme atata si sa nu aiba ceva, mai ales ca sunt zile cand doarme si de la 17-18 pana dimineatza! pediatra mi-a zis ca sa-l las in pace ca acum e doar o perioada de tranzitie pana se obisnuieste organismul cu lipsa somnului la pranz si ca nici nu-mi dau eu seama cata energie i se consuma ca trebuie sa se concentreze la scoala!
de exemplu, luni au mers la film si picnic; s-au intors la 15.20 la 17.45 vine Eric ca sa-i dau laptele si sa mergem sa-l bea in pat ca vrea sa se odineasca un pic. I-am zis ca ma duc sa-i fac laptele, el s-a intins pe canapea si pana sa termin eu, a adormit! S-a trezit la 7 dimineatza. Miercurea la fel, are gimnastica dimineatza si piscina dupa-masa, pai nu-l apuca ora 19 treaz!
am scris detaliat ca mie sincer chiar m-i se pare ca doarme mult; daca am inteles bine, nici Victor nu mai doarme de pranz si totusi rezista pana la 22! stiu ca nu trebuie sa compar dar nu pot s anu ma gandesc. mai avem de ex. niste prieteni cu o fetitza de 2 ani si un pic care nu mai doarme la pranz, se trezeste la 7 dimineatza si doarme la 21-22!

Lexi, cum sunteti? a trecut raceala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineata!

va astept la o cafea!

Ieri ne ingramadeam sa dam cafea si azi nimeni nimic?

Cristina mamica de Dragos (31.01.2004) si Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

amandoua deodata cu cafeaua!

Mergi la inceput