GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 9
Karmen_ spune:
al meu e primit de la un alt bb, Roberta l-a dezmembrat aproape complet, dupa ce nu l-a mai folosit, asa ca n-a mai ramas decat carcasa din el...ti-l dadeam cu cea mai mare placere, mai ales ca noi am avut noroc de prieteni foarte darnici la capitolul asta.
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
mihaela amalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela amalia Eu inca mai folosesc premergatorul...te-as ajuta cu mare drag. 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
Adica Matei il foloseste nu eu personal
2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela amalia
Adica Matei il foloseste nu eu personal 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
..si eu care credam ca tu..ca am vazut in poze ca amalia e in leagan...si andi in scanciob...
Blackmoon Lady&lipishtocul
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Doamneeeeeeeee..a venit vara...a trecut vara..si noi tot nu am terminat capitolul....
la sarbatoritii lunii septembrie...pe 8 septembrie...Sf.Maria...ziua lui fii-mea..ce?nu-i motiv de sarbatoare???
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui symscurtu buna si eu sunt o burtik din bc simona 35+ |
sim..intra aici...http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155782 .....
si/sau aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155780&whichpage=11 1
mihaela amalia spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
..si eu care credam ca tu..ca am vazut in poze ca amalia e in leagan...si andi in scanciob... Blackmoon Lady&lipishtocul
|
Si eu fac poza din premergator, nu???
2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana
Karmen_ spune:
Citat: | ||||||||
Si eu fac poza din premergator, nu??? 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
SUNTETI FANTASTICE AMANDOUA!
Carmen, mami de ROBERTA-IOANA
Roberta - 1 anisor
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||||||
Si eu fac poza din premergator, nu??? 2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana |
si ce? acum te plangi ca nu stateai confortabil, ai???
mihaela amalia spune:
m-ai prins
mihaela amalia spune:
'Neata, va invit la o