GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Karmen pediatrul meu spune ca fiecare dinte are febra lui, ca e dinainte de a erupe, ca se poate sa apara si dupa ce a erupt dintisorul...
Multa sanatate tuturor

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

He, he... s-a animat situatia ca ciupercile dupa ploaie

Apoi mai fetelor, si azi noapte a vomat Stefan dar gata, m-am prins, dupa ce a baut laptele de la 5 dimi. a tusit puternic, secretie abundenta, s-a intors cu fata in jos si a vomat tot... i-am dat metroclopramid, am asteptat juma de ora si prin somn i-am mai dat inca 150 de lapte. De dimi.s-a trezit fresh, vesel... nici vorba de raceala la plamani, clar ii ies caninii (am si vazut gingiile) si mai tuseste din cand in cand asa ca nu ii dau decat Stodal si ma bazez pe rezistenta lui de Fe. Curajoasa, nu ?

LA MULTI ANI !!! PATRICIA !!!! Party ?? Asteptam poze ....

Miha, voinicul e precoce, al meu numai mama si multa bebeluseasca... dar si cand si-o da drumul , o sa-mi acopar urechile...

Karmen, ma bucur sa aud ca Voroneanu e gravidutza, stiu ca are copil maricel (vre-o 9 ani) dar imi pare rau ca o sa mai lipseasca din peisaj, tre` sa caut alta dr., am auzit de una hemeopat, cred ca trec pe partea asta, e mult mai sanatos...

Duminica ne vine tati acasa, pe la 17:00, suntem emtionati cu totii, el cica are deja o sapt.de cand nu mai doarme... era necajit aseara ca tre` sa schimbe 5 avioane si tre` sa plateaca vre-o 70 $ pe bagaje , nu fac cumparaturile cat sunt taxele (al doilea bagaj).

Am pus si niste poze la sfarsit ...

http://family.webshots.com/photo/2062075190104535410fZKqGt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symscurtu spune:

buna si eu sunt o burtik din bc

simona 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symscurtu spune:

cam rau cu ultima perioada... pe aici numai mamici, e vreo graviduta prin preajma?

simona de anya-simone 35+

Mergi la inceput

Pazea ca ies scantei, sa nu va duceti prin zona Ramonei
Nu doarme el, dar nici tu nu cred ca dormi de emotii. la Stefanutul cel mumos, piscina unde ai pus-o, la mamata?

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Bine ai venit printre noi Simona, se pare ca tu esti singura gravi de pe aici, dar nu-i bai ca vad ca mai putintel si devii si tu mami cu acte in regula cat de curand.

cateva pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

salutare fetelor!!!
multumim din suflet pt urari!!
noi am avut petrecere duminica, a fost ft frumos, vreo 24 invitati, cadouri multe, patricia in mijlocul atentiei cum ii place de altfel, i-am taiat motul care ma enerva(era ala de la nastere, cel mai lung si pufos)
astazi am sarbatorit mai restrans, am tunsulit-o eu putin in fata, in rest ce sa va mai povestesc...numai nazbatii face, merge in 4 labe si in picioare de manute, nuumai in gatul meu mereu si trage de titi nonstop. va pupic pe totisi pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fete cine are sa-mi imprumute si mie un premergator pentru 2 luni-3?
platesc chirie...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

fete cine are sa-mi imprumute si mie un premergator pentru 2 luni-3?
platesc chirie...

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Pai sa sara cineva in ajutor Alinei cu un premergator. Eu i l-am dat lui Eumada dar cand il iau de la ea il dau inapoi ca asteapta un alt bb. Mada, parca mai aveai unul sau l-ai dat deja ???/

Mergi la inceput

Eu inca mai folosesc premergatorul...te-as ajuta cu mare drag.

Mergi la inceput