GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

FETE, NE MAI VEDEM SI NOI????????????????????? TRECE VARA ASTA SI NU AM FOST IN STARE DE NICI O REVEDERE..SI ALTE MAMICI..SE INTALNESC IN DIFERITE COLTURI ALE TARII..VENITE DIN ALTE COLTURI

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

intru sa va spun ca gusta trece prin momente foarte grele:socru bolnav in spital...tata bolnav in spital..mama bolnava in spital
(intrati aici: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=155225 )
....sa ne rugam pentru ei si sa fim alaturi de ea...
MARILENA....fii puternica..suntem alaturi de tine si fie ca DD sa te intareasca si pe cei dragi tie sa ii faca bine..

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

aloooooooooooooooo.............
alinaaaaaaaaaaaaaaaa....
gustaaaaaaaaaaaaa.......
anaaaaaa.........
ramoooooooooo....
patriusucaaaaaaaaaaaa.....
karmeeeeeeeeeeeeeeeeeeen...
madaaaaaaaaaaaaaaa.....
mihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
feteeeeeeeeeeee noiiiiiiii, fete vechiiiiiiiii....nimeni?????
BACAULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Alinuta, Bacaul doarmeeeeeeeee.... a trecut si vara si noi toate tot nu ne-am vazut... In octombrie ma intalnesc cu fetele de la forumul martie-aprilie si nu m-am vazut cu fetele de pe forumul Bacau , nu suntem unite dar macar putem sane bazam pe un raspuns cand avem vre-o prbl.

Alina, ce ai facut cu galma fetei ? Noi cred ca vom merge maine la voroneanu, stefan a vomat asta-noapte , am fost la m.de familie si o consider cretina.. ia dat antibiotic puternic (ca de obicei) pt. ca are rosu` in gat...
Pup,ma duc la placinta mea cu mere,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Salutari din Buhusi
Alina
Ramona si tie, concediaz-o mama pe doctorita de fam., intereseaza-te de alta si tusti, fa-ti transferul.Da' Stefan a mai facut si febra sau doar a vomat?
Eu vin cu o noutate, baietelul cel mic si gras a spus primul cuvant
care a fost PAPA si mai apoi apa si cam atat deocamdata.
si la celelalte gagici.

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Maine se pare ca avem un puisor care face un intreg anisor

LA MULTI ANI, Patricia!!!

2 X de www.tickercentral.com/view/4ufc/5.png" target="_blank">Andi Matei si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Ramona, si noi am fost azi la dr. Voroneanu. Trebuia sa fie un control de rutina, ca peste doua zile intra in concediu, dar azi dimineata la 6, cand ne-am trezit, Roberta stranuta si ii curgeau mucisorii foarte tare (a luat raceala de la verisorul ei de 4 luni care a stat cateva zile la noi). Am avut "noroc", ca oricum eram programati si are doar un inceput de rosu in gat (desi, eu o consider "foarte " racita...). Speram sa treaca anul asta fara nimic, caci n-a luat pana acum nici macar un siropel de raceala, dar n-a fost sa fie...
Asa ca, daca vrei sa mergi la dr. Voroneanu, nu mai amana, caci intra in concediu (si, in plus, e si gravidutza )
Saptamana trecuta mi-a facut trei zile febra ca i-au aparut doua maselute, dar de vineri n-a mai avut nimic. Voi ce stiti, cat de mare poate fi febra de la dintisori si cat de mult poate tine?
Pupici!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, PATRICIA!!!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa fii fericita alaturi de parintii tai!

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

si noi tot azi am fost la dr Voroneanu...nu cumva ne-am ciocnit pe acolo, karmen???
LMA PATRICIA....PUPAM BEBELINA FRUMOASA SI PE MAMA EI!!!!!!!!
PETRECERE FRUMOASA LA TAIATUL MOTULUI!!

Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

si noi tot azi am fost la dr Voroneanu...nu cumva ne-am ciocnit pe acolo, karmen???
LMA PATRICIA....PUPAM BEBELINA FRUMOASA SI PE MAMA EI!!!!!!!!
PETRECERE FRUMOASA LA TAIATUL MOTULUI!!

Citat:

Eu am fost intre 9-10 ieri dimineata.
Nu cred ca ne-am intalnit, ti-as fi recunoscut ochii frumosi si, crede-ma, chiar m-am gandit ca va gasesc pe vreuna dintre voi pe-acolo (aveam o presimtire ) Dar Becca ce-a patit? Sau ai fost doar la un control?
Pupici si sanatate maxima!

Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput