GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 10
My_Lady0091 spune:
multumim de cafea...
fete..ce mai faceti voi...???
ieri m-am intalnit in parculet cu Ramo...care era cu Stef si caruciorul lui roz...
apoi prin centru m-am intalnit cu Andreea si Paty...cu care am mai stat la shueta in parcul mare(si poate ne mai vedem..)
karmen..e departe..nu poate ajunge...
mada..e disparuta in misiune...
alina..m-am intalnit cu ea de doua ori pe strada..odata pe la prefectura..odata pe Mioritei..da nu m-a recunoscut..si imi era oarecum sa o abordez...
anna...nush...
am o ana maria pe facebook..popa...cu o fetitza ioana.nush daca o fi ea
gusta...nu mai stiu nimic de ea....
si cam asa stam!
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
eumada spune:
Dispauta din motive de copil atomic....caruia in 2 saptamani i-au iesit patru dinti..la un an abia....si ii mai ies doi..deodata...si stau cu ea la mama....e ok...dar aolo suntem toata ziua afara....toata ziua.....dela 8.30 pana la 8 seara cu pauze de somn si papa....si apoi asta mica e mancatoare detimp.....am fost la mare dar in loc de 10 zile am stat cinci si s-a imbolnavit Eva..enteroviroza...brrrrrrrrr nu vreau sa-mi aduc aminte....brrrrrrrrrrrrrrr....ptiu....................
Saptamana viitoare o sa iesim in oras si in parc de o fi vreme buna....daca nu.....asta e...da ana de facebook e ana noastra.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
ramona7575 spune:
Sunt bagata in priza de emotii, maine la 17:00 ne vine tati acasa.
Yupiii
Eumada, daca suntem acasa sapt.viitoare venim si noi in parc !!!
My_lady, ai gasit premergator ?
Miha, am vazut sieu pozici, Doamne cat a rescut broscuta mica, ce frumos ti-ai aranjat in curte... las` ca trecem pe la voi in drum spre piatra-neamt..
Andreea si eumada, asteptam poze de la evenimente
My_Lady0091 spune:
nu am gasit ramo..mai astept.ce sa zic...sa va bucurati unul de alutl si Stefanut de amandoi!sa va fie de bine...
ramo..io acu am luat-o de la capat, in locul tau cu mucii..fii-mea de azi-noapte e mucita rau...
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela amalia spune:
citat din mesajul lui ramona7575 Sunt bagata in priza de emotii, maine la 17:00 ne vine tati acasa. Yupiii |
Ramo, mai poti mami de emotii???Cred ca nu ai inchis un ochi azi noapte.
Va astept cu mare drag, si care mai are drum prin Buhusi dati un semnal ceva sa stiu ca sositi (nu de alta, sa fiu pe acasa), si va astept cu drag.
O zi placuta.
patrisuca spune:
buna fetele mele!!
1. alina draga mea iti dau eu cu mare placere premergatorul nostru cand vrei tu, nu arata ft bine ca paty la izbit de toti peretii dar merge, nu arata ca nou dar daca iti e de folos..eu nu mai am ce face cu el, l-am dus deja la beci>))) daca o pun pe paty crek ii sar rotile>)))...rebe e suuuper dulcica mi-a facut mare placere sa va cunosc personal..e nazdravana rau ai treaba nu gluma ca si mine de altfel. pup
2. acum ma pregatesc sa pun niste pozici, nu le am pe toate dar cate sunt..
3. m-au dat pe spate gelurile pt gingii ca nu au nici un efect..am dat-o pe maimutica..e in stare sa manance direct din tub nu de pe degetul meu..e ca si cum te-ai scarpina cu pana>))
4. fetelor o intalnire acum cat mai e vremea asa ca dupa aia nu va mai vad sigur la fata, ma mut in partea cealalta a orasului si masina personala nu am ca sa vin in parca cand mi se tuna..tre sa apelez la sot care nu are timp nici pt el dar pt mine sa ma plimbe....
pupi
patrisuca spune:
pozeleee
http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Aniversare1Anisor?authkey=Gv1sRgCLP9vdm2pbrXfg#
My_Lady0091 spune:
andreea..te sun..
si acum daca te muti..cum, nu mai scoti fata in parc???sau iesiti pe jos/
patrisuca spune:
mai iesim in parc dar mai rarut iti dai seama ca sunt ceva km, oricum ma mut in iarna.mai e putin...
My_Lady0091 spune:
andreea mersi de premergator..fii-mea e peste tot acu...in maxim trei luni il ai inapoi plus un "cacadou"..pentru intentie si bunavointa!!
ramooooooooo.....iubire mare, ai?????????????