GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gata, am pus poze pe contul comun din webshots.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Frumusica foc domnisoara Ioana, e de necunoscut si bine dezvoltata.
In ce loc ati fost a mare? Unde era piscina aia frumoasa?

Vreau si eu sa merg dar nu am cu cine, singura cu masina nu plec, fratele nu vine anul asta, am niste prieteni dar un bb prea mic iar altii... criza...

Sapt.viitoare o sa plec la onesti vre-o 4 zile, so absentez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Ramona multumim! La mare am fost la bulgari, la Sunny Beach. Intr-adevar e cam greu sa pleci singura cu bebe pana la mare,e tare lung drumul si copilul nu are stare. Ioana totusi s-a comportat neasteptat de bine, eu eram ingrijorata ca o sa faca figuri tot drumul, ca nu o sa stea in scaun, dar pana la urma a fost ok. Nu a stat ea tot timpul, deh, mai vroia si ceva zbantuiala, mai vroia sa se duca pe scaunul din fata langa taica-su la volan , dar faceam pauze, o aezam atunci sa apese butoanele ca sa-i treaca pofta si plecam mai departe. La dus am facut 10 ore si la intors 12. Credeam ca nu mai ajungem...

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Dumnezeu sa te ierte Madalina !!!
Sunt socata de vestea mortii ei, am avut placerea sa merg cu ea in turneu cateva zile (am cantat si eu pe scena vre=-o 5 ani ), o persoana vesela, copilaroasa, plina de viata dar cu o casnicie ratata alaturi de S.Georgescu dar acum, dupa ce apele s-au linistit in viata ei, cand D.zeu ti-a trimis un inger de copil dupa ani de incercari ??? Este un mister si sunt bulversata... Oare ce atat de grav s-a putut intampla in viata ei incat sa isi ia zilele ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu sunt cu moralul la pamant...la pamanttttttttttt.....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Nici eu nu-i pot intelege gestul...A nascut la cateva zile dupa ce am nascut-o pe Roberta. Cand am ajuns acasa de la spital, am vazut la tv ca nascuse un baietel...mi-e groaza sa ma gandesc la copil...atat de mult timp dorit si atat de putin timp cu mama..., dar de judecat, numai Dumnezeu poate.

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

salutare fetelor! mi-a fost tare dor de voi, noi am avut o problema cu netul, si am cam amanat-o avand alte prioritati. va pup dulce dulce pe toate si pe micutii bebei, si suntem sigure ca ne iertati si pe noi ca nu am mai dat nici un semn de viata.
noi suntem bine, am fost in concediu in turcia, a fost superb incomparabil cu orice loc, am fost cam dezamagiti ca au trecut cam repede cele opt zile, dar asta este, am revenit la realitate aici.
paty este bine, are 2 dintisori, foarte foarte agitata si nervoasa, umblam cu panadol si cu geluri dupa noi mereu, plange si noaptea si ziua dar asteptam sa treaca si perioada asta. papa tatica in continuare, are aproape 11 luni de acum, a crescut fetita mare,paseste tinuta de manute, sta in picioare singura tinandu-se de marginea patului, mai spune cateva cuvintele dar cel mai des tata. mama nu spune nici acum, ne certam mereu, eu ii spun mama iar ea imi raspunde tata.
am fost super aglomerati de cand am venit din concediu, am reusit sa ne luam si noi casuta noastra, dar ne vom muta abia in noiembrie-decembrie pt ca atunci va fi gata.
pozici din concediu aici http://picasaweb.google.com/108511775398853029288/Patrisuca?authkey=Gv1sRgCPy5oL6C3JjJ-QE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

v-ati distrat frumos....ma bucur pentru voi..pareti o familie asa fercita..si cred ca sunteti....

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

multumim alina! asa este ne-am distrat cine stie cand vom mai avea ocazia asta..deocamdata..am planuit un gratar pe maine, i-am luat patrisucai o piscinuta taaare frumoasa(eu ma bucur mai mult deocamdata, decat ea) vom pune apa calduta in ea si cred ca se va juca ft fumos maine in timp ce noi pregatim gratarul. pupici rebecutei si tie.(daca vrei, ne putem vedea luni in parc, iti dau eu un tel daca nu te deranjeaza,aaa am descoperit un parculet...ala de pe 9 mai, are leagane noi si frumoase, azi am dat-o pe patricia si nu mai vroia sa iasa de acolo. sunt inprejmuite bine si sta ft ok in ele.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karmen_ spune:

Andreea, Patricia este super-dragalasa de-ti vine s-o mananci, zambareata si dulcica, pozele sunt foarte frumoase, iar tu esti superba. Se vede ca ati avut un concediu de neuitat.
Vreau si eu!!!

Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor

Mergi la inceput