GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 3
My_Lady0091 spune:
pe 8 iulie karmen
Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Karmen_ spune:
Bafta, Alina! Sa-ti dea Dumnezeu bafta pe care am avut-o eu la disertatie si la licenta! (bine, am si citit de mi-a venit rau, dar si tu esti fata desteapta )
La multe lunite Rebecca!
Ramona, mie nu mi se pare ca s-a schimbat f mult, pentru ca stau non-stop cu ea, dar am norocul si seamana mai mult cu taica-su (el e frumosul familiei ) Pupam si pe Stefan!
Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor
mihaela amalia spune:
pup fetele>
eu intr_adevar am tras tare de tot chiulul
am avut nistesaptamani de cosmar si vad ca inca mai urmeaza
aproape doua saptamani astia de la electrica au modernizat cica reteaua si nu am avut curent cam de pe la onoua dimineata pana spre sase seara
iar acuma am inceput eu in casa ceva modernizari dovada ca acuma sunt cu piticotul la cumnata mea sa traga un pui de somn SI ARE O TASTATURA DE ITI VINE SA MORI eu una sunt plina de nervi ca vad ca jumatate din butoane functioneaza
asa ca scuzati lipsa punctelor virgulelor si ce mai trebuie
in situatia asta cred ca o mai duc cel puin incavre_o saptamana
asa ca voi mai intra cat sunt pe aici asta insemnand pe la cumnatica mea cu draga ei de tastatura
acum ma duc sa vad ce ati mai facut intre timp
lauramonica spune:
Fetelor, nu ne facem olecutza de timp sa ne vedem /revedem? Vorbesc in special cu fetele din bacau, ca spre ex mihaela ajunge mai greu cu bebe mic in oras.
V-am pupat pe toate, va citesc din cand in cand, vad ca v-ati imputinat tare.
My_Lady0091 spune:
...eu tot zbier pe aici sa ne vedem...dar nimeni nu zice "DA!!!!!"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela amalia spune:
DAAAAaaaaa .....dar nu stiu cand
ramona7575 spune:
Pai mai Laura, cand iesi cu Vlad la topogan ,da un beep si la mine ... cu Alina eu ma vad in parcul de la catedrala, cu Miha cand ajunge in Bacau si atat... restul sunt vecine si e mai simplu ...
Mai intru pe un forum de ghiocei si vreau sa va spun ca isi dau alea intalmeala la greu, chiar si prin diferite locuri din tara, toate se cunosc si sunt prietene, mai ales bucurestiul , Bacau e reticient
eumada spune:
Buna fetele....Vad ca vorbiti de intalneala.Daca e vreme frumoasa eu de pe la 11-12 pana pe la 16.30 sunt in parcul mare..e umbra acolo si pot sa o las pe Eva sa mearga fara s-o bata soarele in cap..nu suporta caldura si soarele deloc deloc deloc....cine vrea.....vin si iau si cu masina o mami si un copil...fara probleme...si doua e fapt......incap si trei.... cu carucioare etc etc....deci....astept oferte.Am pus si poze cu Eva de ieri si de saptamana trecuta sa vedeti ..poate ne intalnim prin parc si nu ne stim....va pup....
Madalina de minunica poze cu Eva-Maria 14.08.2009
My_Lady0091 spune:
...dupa data de joi...sunt si eu prezenta ca termin cu licenta
cand si unde...voi decideti
AnnaBaby spune:
Buna seara, buna seara!
Am mai aterizat si eu pe aici!
Vad ca vorbiti de intalnire, vin si eu cu placere, intr-o dupa amiaza, sau seara, cum doriti.
Noi am fost plecati in concediu la mare, o sa pun si niste poze s-o vedeti pe Ioana, a fost totul ok, a papat bine, a dormit bine, s-a distrat si ea super fain, pacat ca a durat numai o saptamana...
Acum ne pregatim de aniversarea Ioanei, duminica implineste 2 anisori, ceva asa mai simplu, fara mare tam-tam.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii