GRAVIDUTE/MAMICUTE DIN BACAU 11
Raspunsuri - Pagina 5
patrisuca spune:
multumesc karmen,am avut un copil minunat la mare,daca ma crezi nici nu am simtit-o. dormea 10-11 ore pe noapte fara sa se trezeasca o data macar, papa bine dimineata ,oricum e mancacioasa de fel, dormea ziua pe sezlong, noi stateam si amiaza la soare nu era ft puternic erau in jur de 32 grade, ea mereu la umbra de altfel,ori pe sezlong sub umbrela ori in piscinuta. seara ieseam la plimbare priin gradinile imense ale resortului, iar ea de obicei dormea in carucior. a fost o placere concediul asta cu un copil atat de cuminte. si crede-ma ca am stat cu ceva emotii pt prima data in concediu cu bebe, la mare mai ales, si in plus era si bolnavioara cand am plecat cu ea din romania.pot sa va spun ca dupa numai o zi de mare nu mai avea nimik isi revenise complet. ce poate face marea..aerul ala poate ..am mai avut emotii pe avion cu ea, a fost de altfel si primul meu zbor, deci emotii duble. toti copii din avion plangeau stiti ca e presiunea aceea si ii dor urechile...a mea dormea dusa si la decolare si la aterizare. a fost de vis. pupici dulci
eumada spune:
buna ziua....
eu o sterg in parc cand se trezeste Eva.Plecam si noi la mare in august,daca e vreme buna si zona buna ca am inchiriat un apartament vreau sa stau 10 zile....cel putin..cand venim luam din motz....apoi am vreo trei petreceri si uite asa...tot intr-un chef vreau s-o tin...
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
ramona7575 spune:
Waw, am vazut niste poze superbe ale Andreei, atat fetita cat si mama sunt niste delicioase (no comment despre husband).
Nu prea am timp de scris acum... am fost la tara sapt.trecuta si a fst super-bne pt.stefan, mai rau cu mine ca deh, e de munca acolo... am facut insolatie (cred !) iar sambata noaptea am tinuto intr-o voma... ieri am venit ca melcul pe drum pt. ca eram obosita... azi, surpiza, mi-a vomat si Stefan... nu stiu de la ce, ori insolatie ori apa de la fantana (terminasem apa plata si mi-a fost lene sa fierb )... eu cred ca dela soare, ca asa e la tara, usa e la cativa metri... m-am speriat f.tare... acum doarme si ma duc sa stau cu ochii pe el ca e moale ca o carpa..
va pup !
ramona7575 spune:
Sunt epuizata...ieri a fost stefan bolnav (voma iar de aseara diaree) iar azi dimi. am inceput eu... sunt ametita, nu pot sa stau in picioare decat spirjinita de pereti... a venit cumnata la mine si m-a ajutat cy stef... of, ca rau e sa fii singura fara sotior , el nici macar nu stie, maine seara vb,pe net
sper sa imi revin, acum sunt un pic maibine dar tot ametita... iau medicamentwe
pup!
eumada spune:
ramo e de la apa de la fantana.nu trebuia sa-i dai e plina de nitriti si acum cu ploile astea s-au infiltrat in panza freatica diverse mizerii fecalesi altele...doamne e plin de virusi si altele.eu nici apa de la reobinet nu beau...
sanatate multa la pui mic....si tie.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Karmen_ spune:
Ramona, sper ca va este bine la amandoi...probabil ca este de la apa.
Andreea, intr-adevar este o fetita super si voi sunteti norocosi ca nu si-a iesit din ritmul ei acolo. Vreau sa-ti spun ca toti prietenii mei care au fost pana acum la mare, aici sau in afara, au avut probleme cu copiii. Si, culmea, au plecat cu ei perfect sanatosi.
Carmen, mami de Roberta-Ioana
Roberta - 1 anisor
patrisuca spune:
ramona cum va mai simtiti? sunteti bine? ai fost la medic? va tratati cu ceva?
aveti grija de voi. pupici
ramona7575 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui patrisuca ramona cum va mai simtiti? sunteti bine? ai fost la medic? va tratati cu ceva? aveti grija de voi. pupici andreea mamicuta patriciei |
Suntem mai bine... mie mi-a trecut ameteala, Stefan mai are doar kk moale, cam 3 scaune pe zi dar nici nu mananca decat lapte cu prafuri de orez / morcov si astea date NUMAI PRIN SOMN.
Am vb,cu sotul in seara asta pe net si vrea sa mergem la mij.lui sept.in Croatia pe insula Krk, are un coleg care inchiriaza apart . cu 2 camere (in vila) cu 50/noapte minim. 5 zile... am vrea sa mergem dar ne mai trebuie o familie, eventual sa mergem cu masina noastra... cine e interesat ??? M-am uitat pe net si e interesanta insula...
Va pupic !
patrisuca spune:
ma bucur ft mult ca sunteti mai bine. e super ca plecati in concediu intr-un loc nou,sper sa va distrati iar stefan sa fie bebe cuminte. pup