HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Michelle1981 - sar'mana de pontul cu rochita din zona Minerva, foarte frumoase, mi-am achizitionat si eu una si sper sa imi mai cumpar vreo doua.
36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Sa o porti iubita! Poze nu ne pui cu rochita?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela_mm

nela, sa ne pui poze!

Ela 33+ cu Eva Maria

Pun pun, deabia astept.
Parca si delfinasul meu simte ca mamica i-a mai cumparat ceva ca tare miscacios ii acuma, manca-l-ar mama pe el

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Acum simt sughiturile jos sub buric, aproape de zona pubiana. Oare s-o fi intors bebelina?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

racusor super vesti
lalala nastere usoara, stai in pat si fi cuminte

fetelor am fost la eco azi la sp filantropia
bebei sunt ok, dar.....
1. medicul nu era, nu s a intors din Austria, asa ca toti pacientii luii fie au fost preluati de alti medici, cazul meu, fie au fost reprogramati
2. nu au prezervative pt eco vaginale, mi a picat fata cand se intrebau intre ei daca are vreunul un prezervativ......faza ca se uitau si la al meu sot..........pana la urma a carut o manusa sterila si a bagat un deget pe sonda, dar a fost dureros
3. asteptau si bani pt asta, ne am facut ca ploua si eu si sotul si am spus buna ziua si atat

I am aratat inca o data alui meu cum decurg controalele in spitalele din Romania, data viitoare venim cu prezervativele in buzunar...parca l vad pe al meu ca i intreba cu arome prefara

pupi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

[b]

Incep sa ma gandesc ca era mai bine daca aveam niste joburi si nu o afacere...

Ma regasesc total in fraza asta, ca mereu ii spun sotului ca poate ne era mai bine fara afacere; dar el ma cearta mereu ca sunt nerecunoscatoare pt cate ne-a dat Dzeu pana acum si ca nu avem cum sa stim cum ar fi fost fara, poate nu aveam aia sau aia. Apoi si mie incepe sa imi para rau ca am gandit asa si ca parca fac a rau, in loc sa gandesc pozitiv. Dee, sotul e optimismul intruchipat, nu stiu ce m-as face fara el.

Larissa, , nu mai zic nimic .... tu o sa te descurci cu 2 bebei si treaba..

Dar parca cand sunt clienti mai usor treci peste greutati si oboseala; cand nu sunt ma apuca asa nabadaile...si imi aduc aminte de toate supararile

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Acum simt sughiturile jos sub buric, aproape de zona pubiana. Oare s-o fi intors bebelina?

AMR 7+

doamne da. eu asa cred. a mea e cu caputul in jos de cateva saptamani si eu simt in fiecare dimineata sughiturile ei exact cum ai descris tu, in zona pubiana.

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

racusor super vesti
lalala nastere usoara, stai in pat si fi cuminte

fetelor am fost la eco azi la sp filantropia
bebei sunt ok, dar.....
1. medicul nu era, nu s a intors din Austria, asa ca toti pacientii luii fie au fost preluati de alti medici, cazul meu, fie au fost reprogramati
2. nu au prezervative pt eco vaginale, mi a picat fata cand se intrebau intre ei daca are vreunul un prezervativ......faza ca se uitau si la al meu sot..........pana la urma a carut o manusa sterila si a bagat un deget pe sonda, dar a fost dureros
3. asteptau si bani pt asta, ne am facut ca ploua si eu si sotul si am spus buna ziua si atat

I am aratat inca o data alui meu cum decurg controalele in spitalele din Romania, data viitoare venim cu prezervativele in buzunar...parca l vad pe al meu ca i intreba cu arome prefara

pupi fetelor

Felicitari pentru vestile bune. Si s-a vazut ceva la eco sau sunt inca mititei?
Starea jalnica in care se afla spitalele de stat din Romania nu cred ca se datoreaza medicilor. Uneori cred ca si lor li se pare penibil, dar nu prea au incotro. Pana la urma ei isi fac doar datoria.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nela fata de eco de joia trecuta si au dublat dimensiunea
bebe 1 0,74 mm, 158 batai/minut
bebe 2 0,72 mm, 154 batai/minut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beluistef spune:

HAI LALA !!!....nastere usoara si bebe sanatos si papacios...

Nu-mi vine sa cred ca a inceput si la noi agitatia....Doamne da sa fie bine in continuare cu toate si toti bebeii

Mirela felicitari pentru bebelasi

Eu fac dulceata de capsuni si vreo 2-3 borcane de cirese...sper sa iasa bune ...de dimineata si sunt si eu fiarta pe langa ele

Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: mai putin de 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Am adaugat-o si pe Lala in titlu...sper sa nu va suparati ..dar se vede asa de frumos ca nu am rezistat tentatiei...cine stie cand va veni bebe Sebi si sa fie si ea la titlu...

Elena sunt

Mergi la inceput