HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele intru scurt, o sa mai intru mai tarziu, sa anunt la Lalala naste saptamana viitoare, acum este in spital, tensiunea ei urca, asta este problema cea mai mare plus chistul foarte mare!!
Bebe a primit deja injectie de maturare a plamanilor si acum ramane in spital , pana naste, cred ca ei vor sa vada cat de mult il pot tine pe bebe fara sa urce la cer tensiunea!!
In conditiile date scot pentru Lala

Hai Lala , hai Sebi!!!!
Sapt viitoare sau mai devreme e deja trecuta de 34 sapt si bebe are injectiile primite!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

HAI LALA !!!!!!!!!! NASTERE USOARA SI BEBEL SANATOS!!!!!!

Doamne ma trec fiorii, isi fac aparitia si delfinasii nostri.
Noi rapostam o zi linistita, fara evenimente majore doar cu multa caldura (te topesti in Iasi)
Michelle1981 - sar'mana de pontul cu rochita din zona Minerva, foarte frumoase, mi-am achizitionat si eu una si sper sa imi mai cumpar vreo doua.
Pupici la mamici, viitoare mamici si delfinasi!!!!
PS: puiutz_mic: nu te mai stresa, nu face bine la bebe, sa fim noi sanatoase ca o sa trecem peste toate

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

Buna,
ce emotii in delfinariu, scot capul la lumina primii delfinasi. Sa fie sanatosi ei si mamicile lor.
Noi venim cu o intrebare: se poate naste natural daca recidiveaza candida? E periculoasa pentru bebelus?
Am mai avut problema asta pe la 20 de saptamini si atunci am luat clotrimazol si am senzatia ca iar incepe sa ma deranjeze.Mai sunt burtici cu problema asta? Voi cum o tratati?

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mesaj de la Racusor:

'noi crestem, papam la biberon...dimineata cam 20 ml, aseara am ajuns la 40 ml...dimineata suntem mai somnorosi...azi incearca sa mi-l aduca in camera...la san nu ne place ca e prea greu...dar azi am folosit pompa, au curs cateva picaturi,speram la mai mult..ne dau drumul acasa cel mai devreme duminica..'

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Doamne ce mult ma bucur, cuminteii de voi, va pup si sa veniti cu poze ca nu mai am rabdare.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga
PS: puiutz_mic: nu te mai stresa, nu face bine la bebe, sa fim noi sanatoase ca o sa trecem peste toate

36+ Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt

Ma straduiesc sa nu ma mai stresez...

Te apropii de termen vazand cu ochii, mult succes si un baietel super sanatos si voinic!

Elena 30+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Lalala a inceput numaratoarea inversa pentru tine. Nu-i nimic viitoare mamica draga, in curand o sa-ti vezi visul implinit. Ne rugam pentru tine sa ai o nastere usoara si sa fiti sanatosi amandoi.
Deci HAI LALALA

CURAJ MICUTULE SEBI

29 + cu o de

Mergi la inceput

Mycya bine ai revenit
Anca incearca sa te calmezi ca sa poti profita de momentele cu care nici tu si nici Vladut nu va veti mai intalni
Doamne ce cald poate fi, ma gandesc cu groaza la caldurile din saloanele spitalelor de stat, unde cu siguranta caldura depaseste 40 grade. Ce m-oi face?

29 + cu o de

Mergi la inceput

Aaaa si am uitat sa va zic ca mi-a venit patutul azi. O sa-l montam diseara cand vine sotul acasa, desi nu mai am rabdare. Imi vine sa m-apuc eu de montat la el Maine cand vom incepe AMR-ul o sa-l am montat.

29 + cu o de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

nela, sa ne pui poze!

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Buna,
ce emotii in delfinariu, scot capul la lumina primii delfinasi. Sa fie sanatosi ei si mamicile lor.
Noi venim cu o intrebare: se poate naste natural daca recidiveaza candida? E periculoasa pentru bebelus?
Am mai avut problema asta pe la 20 de saptamini si atunci am luat clotrimazol si am senzatia ca iar incepe sa ma deranjeze.Mai sunt burtici cu problema asta? Voi cum o tratati?

cris

Cred ca da, candida e ceva normal in sarcina.
Aici nu se face nici o analiza de secretie desi cred ca ar cam trebui macar spre sfarsit o analiza de Streptococ Beta-hemolytic ar fi necesara.
In orice caz sunt tot felul de ovule pe care le prescriu ginecologii inainte de nastere, preventiv, ca sa fie zona cat mai curata si sigura pentru bb. Eu ma pot uita in carnetelul de la prima sarcina dar si celelalte gravidute au mai scris ce au primit. Ieri Larisa si Laurika au scris ca au primit Macmiror Complex. Oricum sunt sigura ca ginecologul tau are o marca anume pe care o recomanda, ori Clotrimazol ori altceva.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Vin si eu sa fac galerie Hai LALA!! Nastere usoara si bebe sanatos

cris ales eu ma lupt cu candida de cateva luni si tot nu mi-a trecut. Am intrebat dr. daca pot naste natural si a spus ca da, dar e posibil sa fac leziuni la col.

Azi-noapte a nascut o colega de servici.. si a zis ca o doare epiziotomia.
Voi ati mai facut exercitii/ masaj la perineu? Cu ce unguent/ lubrifiant va dati? Ma gandesc ca e cazul sa incep si eu..
Oricum chiar daca ajung la epiziotomie (asta in cazul in care o sa nasc natural bineinteles) ma gandesc ca sunt ceva unguente sau tratamente pentru vindecare rapida.. nu?

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu

AMR 7+

Mergi la inceput