HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

nela fata de eco de joia trecuta si au dublat dimensiunea
bebe 1 0,74 mm, 158 batai/minut
bebe 2 0,72 mm, 154 batai/minut

Minunat, vai ce ma bucur . Sa stai cumintica si sa ai grija de ei pana colo dupa 12-13 saptamani.

29 + cu o de

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

mirela, ce vesti bune. Cat despre sistemul de sanatate romanesc, nici nu ma mir, sincer.

elenus, dulceata

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mirela, super. ai grija de bebici. papa sanatoss sa-ti revi dupa tratamentul pt FIV + hiperstimularea ce ai avut-o. ai nevoie de energie pt ei si pt tine.

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Mirela, de vreo cateva luni asa cica e cam in toate maternitatile noastre, din pacate. Si cica Filantropia inca sta bine; de asta s-au mai inchis si unele sectii sau se vor mai inchide pe parcursul verii, nu pentru dezinfectii sau mai stiu eu ce.... ci pentru ca in realitate nu mai au fonduri

Racusor, ma bucur de vestile bune!
Astept sa vedem ce se mai intampla cu lapticul; intr-un fel e bine ca i-au dat laptic formula cu biberonul, intr-un fel e rau....
Mie imi e frica de partea asta, mai ales de conceptul "baby friendly hospital" + rooming in cu bebe; stiu e bine ca e incurajat f mult alaptatul, dar la inceput daca nu ai... si bebe sta si tipa iar ei insista sa il tii la san si nu ii dau biberon, nimic....
Voi mamici mai experimentate ce ziceti?

Dar ce mult o tin astia in spital.....

Otilia, nuuuuu nu am zis ca sigur nu o sa va placa numele, doar ca acum inteleg mai bine ca partea asta cu numele e subiectiva, la unii le place la altii nu.... si de aia il tinem deocamdata cat putem pt noi pana vine bebe. Cand vine un copil, lumea nu prea mai poata sa iti zica "dar ce e cu numele asta, nu imi place"
Mai glumesc si eu ......
Cu afacerea, noi avem mai multe preocupari sa zic asa, dar acu ne streseaza mai mult partea din turism. Dar tu esti departe....prin tari straine..... Dar daca vii la noi la munte, astept sa imi dai un p.m.

Rodyka, ce frumos ca au si copii de gradinita asa o festivitate.

Parca mai vroiam sa zic ceva cuiva, dar nu mai stiu.....of oricum m-am lungit

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

eu stiu cum e sistemul din romanica si inteleg, dar al meu care a stat pe afara cativa ani, prin Israel, ca e pui de evreu, nu vrea sa inteleaga si pace
i se pare absurd ca sa dai bani sa mergi la medic, sa cumperi tu pacient medicamente si consumabile medicale

bebei sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mirela

Felicitari pentru bebei! Sa creasca sanatosi la mami in burtica pana la termen!

Si poate curand se intoarce medicul tau din Austria!

Elena 30+ cu un cuminte

Mergi la inceput

puiutz, oricum dublutest il fac la medlife cu doftorasul meu, dar nu e de nascut acolo, e prea scump, ca as vrea eu, dar......;

Mergi la inceput

fetelor in ce consta dublu test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor in ce consta dublu test?

eco + test de sange

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_ales

Buna,
ce emotii in delfinariu, scot capul la lumina primii delfinasi. Sa fie sanatosi ei si mamicile lor.
Noi venim cu o intrebare: se poate naste natural daca recidiveaza candida? E periculoasa pentru bebelus?
Am mai avut problema asta pe la 20 de saptamini si atunci am luat clotrimazol si am senzatia ca iar incepe sa ma deranjeze.Mai sunt burtici cu problema asta? Voi cum o tratati?

cris

cris si eu am probleme cu ea....in timpul sarcinii am avut de 2 ori si am tratat cu nystatin,deocamdata nu a reaparut si sper sa nu scoata capul la lumina cand trebuie sa nasc ca atunci si bebe ar lua.cel mai bine e sa o tratezi din timp daca simti ca iti apare fugi la doctor sa o tratezi acum inainte de nastere.

burtici va multumesc pentru primiresi delfinasa la fel,vad ca iar se impinge cu funduletulare funduletul in stomacul meu si se impinge de numa numa si sa nu mai zic ce picioare si pumni primesc in partea dreaptapresupuneam eu ca asa sta si am primit confirmarea ieri la doctor ca e deja cu caputul in jos si cu fundicul in sus

Bianca 31+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput