HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ochidut, mie pe ale mi-a adus-o la san cam la 3 ore de la nastere. A tzocait ea un pic acolo dar mare lucru n-a iesit. Nici nu stia sa traga bine. Asa ca...i-au dat 1 lingurita de glucoza ( care e f bine ca se da dupa nastere ca sunt copii cu hipoglicemie si cum la noi n-au cu ce testa glicemia lui bebe na) Dupa aia mi-au lasat-o in salon cu mine si normal ca o tot puneam la san. De foame a luat sanul,a stimulat acolo si uite ca am avut laptic. Sigur daca nu vine lapticul in 1 zi etc...cred ca le da totusi ceva doar nu o sa stea flamanzi. In alta ordine de idei daca le da din prima biberon greu mai primesc sanul si apoi ce te faci. La racusor' a fost o situatie speciala..chiar si asa dupa biberon daca bebe vrea o sa suga. Sora mea are bebe de 2 luni..cateodata ii mai da si biberon ( ca mai merge la medic, la dentist etc) el adora sanul insa....si abia o asteapta Imi spunea sotul ca atunci cand l-a luat in brate se tot uita la pieptul lui..poate poate ies o tzatzi de acolo
Referitor la lasatul copilului cu mama in salon ...mie mi-a fost extrem de greu. Ma durea epiziotomia de imi venea sa ma urc pe pereti...Ale urla...alti 5 bebei din salon urlau si ei...caldura cat cuprinde. Aici la CMU daca e bebe bine....o sa il tin in salon cu mine...dar daca ma doare prea tare sau nu ma simt bine o sa ii rog sa il duca la neonato ( ceea ce se poate). Acum...depinde de f multe...aveam o colega de salon, avea si epiziotomie si hemoroizi...era varza saraca...dar suferea asa de in tacere, altele aveau epiziotomii dar mai putin dureroase ca a mea etc....conteaza mult psihicul fiecaruia, rabdarea, pragul de durere.
Ochidut, la ce spital nasti?

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

fetelor in ce consta dublu test?

se face intre 11 s+6z si 13s+6z si consta intr-o eco+analize de sange.
La eco doctorul ii face primele masuratori mai detaliate lui bebe, dintre care cele mai importante sunt legate de pliul nucal. Daca e un doctor bun poate sa iti zica si sexul atunci. In aceeasi zi ti se ia si sange pentru analize. Aceste analize de sange se coreleaza cu datele din ecografie (si te mai poate intreba doctorul daca fumezi, cate kg ai ...etc) si iti vor da riscul pentru anumite malformatii, cel mai important de sindrom down; parca mai era trisomia 18 si 21

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Mirela eu vin mai tarziu cu felicitarile pentru bebeica acum am citit ca sunt 2.sa va dea Dumnezeu multa sanatate sa stea la caldurica pana la 40 de saptamani si sa ai o sarcina usoara
Racusor multa sanatate in continuare si refacere rapida la amandoi....am niste emotiii

v-am vazut la toate burticilese vede cat de papaciosi sunt bebelusii ca v-au crescut burticile ptiu sa nu fi deochi

acum ma duc sa pun si eu cu burtica si cu kg mele in plusnici nu m-am mai urcat pe cantar de frica,dar miercuri la eco sigur ma voi speria

Bianca 31+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Fetele intru scurt, o sa mai intru mai tarziu, sa anunt la Lalala naste saptamana viitoare, acum este in spital, tensiunea ei urca, asta este problema cea mai mare plus chistul foarte mare!!
Bebe a primit deja injectie de maturare a plamanilor si acum ramane in spital , pana naste, cred ca ei vor sa vada cat de mult il pot tine pe bebe fara sa urce la cer tensiunea!!
In conditiile date scot pentru Lala

Hai Lala , hai Sebi!!!!
Sapt viitoare sau mai devreme e deja trecuta de 34 sapt si bebe are injectiile primite!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

WOW LALA e urmatoarea.........Hai Lala , hai Sebi!!!!

]

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_ales spune:

va multumesc pt. raspunsuri

cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello
vad ca am lipsit "motivat" pentru ca am fost la spital sa stabilesc detaliile nasterii si sa iau rezultatele si cand ma intorc ce vad? lala se pregateste... ...multa putere si o nastere usoara!!!...o sa fug sa citesc ce s-a intamplat

pana atunci am o intrebare, la examenul secretiei vaginale mi-a iesit candida albicans - intens pozitiv, peste 90% dintre tulpini sunt sensibile la Fluconazoli

nu il gasesc pe medicul meu decat miercurea viitoare
....medicul de garda de la maternitate mi-a prescris augmentin 2/zi si Canestem Gyn 3 ovulemi-ar fi placut sa pot vorbit cu medicul meu dar nu e posibil...ce fac? le iau? astept pana miercuri? medicul cu care am discutat mi-a zis ca ar fi bine sa incep tratamentul cat mai repede....uff...si acum nu stiu ce sa fac

voi ce ziceti?
...parca mai avea cineva candida...nu mai stiu care dintre voi

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

mycra merci la fel
ochiutz sarna de info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Larissa, ce m-a amuzat nepotul cum cauta tatzi, mi-l si imaginez!

Intrebarile stiam eu de ce le pun... pt ca nasc la Municipal....din pacate. Da stiu... Dar nu m-am putut desparti de doctorul meu, asa m-am simtit eu cel mai in siguranta, desi am o prietena care e medic ginecolog si puteam naste cu ea si la un spital unde sunt conditiile mai bune.
Cu doctorul asta m-am tratat de endometrioza, cu el m-am operat tot la Municipal si am zis acum sa si nasc cu el. Data trecuta a fost bine, conditii ok, am mai fost cu o pers in rezerva, cu baie, doctorul venea tot timpul la mine si asistentele au fost ok. Dar acum ma ingrijoreaza ca s-au inrautatit conditiile in toate spitalele, li se mai reduc si salariile, sunt si mai ciufute cred asistentele.
Oricum nasc cu cezariana, prima zi stau la terapie intensiva, a doua zi ma muta in salon cu 2 paturi si baie si speram a 3-a zi sa fie totul bine si dupa pranz sa plecam. Cel putin asta e planul...convenit si cu doctorul...Plus ca sotul e descurcaret si stiu ca ar muta muntii pt mine sa imi fie bine, d'apoi pt fiica-sa! Data trecuta ne stia tot spitalul si crede-ma ca nu eram nici o vedeta, dar se bagase sotul peste tot
Dar la stat nu se stie niciodata cu ce surprize te trezesti...

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

ochidut, eu am nascut tot la Municipal. Oricum daca faceam cezariana...as fi nascut si eu tot acolo ca nu mi se pare complicat. La naturala insa..ma simt mai safe la Regina Maria. Vreau sa vad ca se poate si altfel. Si acum 4 ani am cotizat stanga, dreapta si s-au purtat toti frumos cu mine...plus ca pentru ca era doctorita mea de garda si cred ca dadea dispoziitii ma baga lumea in seama. Insa...na...nu poti sti cum nimeresti..plus ca am eu sperantele mele ca la Regina Maria ma vor ajuta cumva sa nasc mai usor..moasa. O-m vedea...va zic eu dupa daca s-a meritat sau nu.
Acu' 4 ani ca sa ai rezerva trebuia sa faci rezervare pe o data anume...iar la nastere naturala e mai complicat.... Cand am nascut eu...era totul ocupat.
Chiar dintre spitalele/maternitatile din Bucuresti...unde sunt conditii mai bune?..la stat ma refer. Municipalul e cotat prost? Eu habar nu am.

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

pana atunci am o intrebare, la examenul secretiei vaginale mi-a iesit candida albicans - intens pozitiv, peste 90% dintre tulpini sunt sensibile la Fluconazoli

nu il gasesc pe medicul meu decat miercurea viitoare
....medicul de garda de la maternitate mi-a prescris augmentin 2/zi si Canestem Gyn 3 ovulemi-ar fi placut sa pot vorbit cu medicul meu dar nu e posibil...ce fac? le iau? astept pana miercuri? medicul cu care am discutat mi-a zis ca ar fi bine sa incep tratamentul cat mai repede....uff...si acum nu stiu ce sa fac

voi ce ziceti?
...parca mai avea cineva candida...nu mai stiu care dintre voi [/font=Comic Sans MS]

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
[/navy]

Canestem am citi ca se da in sarcina, cautam informatii despre Clotrimazol (pentru mancariile la maini si picioare) si am dat peste ulte gravidute carora li s-a prescris asta.
Nu stiu ce sa zic despre Augmentin, eu stiu ca e un antibiotic destul de puternic......dar.....banuiesc ca stie doctorul ce face, poate ti l-a dat pentru ca esti in ultimul trimestru si ai voi sa-l iei, poate nu se duce in placenta.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput