HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Pai mai fetelor, se duce omu la culcare pentru cateva ore si ce vede cand se intoarce inca o graviduta care se pregateste de adus pe lume un delfinas........pai atunci scot majoretele Hai Lalalaaa

Eu ma apuca de facut bagajul si spalat hainutele ....vad ca se ingroasa gluma.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Pai mai fetelor, se duce omu la culcare pentru cateva ore si ce vede cand se intoarce inca o graviduta care se pregateste de adus pe lume un delfinas........pai atunci scot majoretele Hai Lalalaaa

Eu ma apuca de facut bagajul si spalat hainutele ....vad ca se ingroasa gluma.

bey 3 in 1...mai stai linistita.....ca tu mai ai de dus...
sheri esti ok?

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

racusor super vesti
lalala nastere usoara, stai in pat si fi cuminte

fetelor am fost la eco azi la sp filantropia
bebei sunt ok, dar.....
1. medicul nu era, nu s a intors din Austria, asa ca toti pacientii luii fie au fost preluati de alti medici, cazul meu, fie au fost reprogramati
2. nu au prezervative pt eco vaginale, mi a picat fata cand se intrebau intre ei daca are vreunul un prezervativ......faza ca se uitau si la al meu sot..........pana la urma a carut o manusa sterila si a bagat un deget pe sonda, dar a fost dureros
3. asteptau si bani pt asta, ne am facut ca ploua si eu si sotul si am spus buna ziua si atat

I am aratat inca o data alui meu cum decurg controalele in spitalele din Romania, data viitoare venim cu prezervativele in buzunar...parca l vad pe al meu ca i intreba cu arome prefara

pupi fetelor

Important este ca inimioarele sunt bine si treci peste orice situatie penibila din spitalele noastre de stat.........

Mai bine nu luati cu arome ca daca le vine pofta de capsuni sau banane..........

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

HAI LALA!!!
m-au apucat caldurile, vorba lui puiutz_mic, atunci cand am vazut titlul. of Doamne, si eu ma astept din moment in moment, desi nu as vrea acum...
nu am apucat sa citesc tot, ii spun numai Aelitei ca mie imi placela nebunie numele Matias!
nu pot sa stau sa citesc pt ca nu am laptop si ar trebui sa stau pe scaun la birou.
va

Alina, 35+ cu Aida Alexandra
Fetita mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

HAI LALA !!!....nastere usoara si bebe sanatos si papacios...

Nu-mi vine sa cred ca a inceput si la noi agitatia....Doamne da sa fie bine in continuare cu toate si toti bebeii

Mirela felicitari pentru bebelasi

Eu fac dulceata de capsuni si vreo 2-3 borcane de cirese...sper sa iasa bune ...de dimineata si sunt si eu fiarta pe langa ele

Elena, 36+ cu Stefan Christian
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: mai putin de 30 zile

Parca aveai masina de facut paine. A mea face si gem de asta ziceam.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:

fetelor in ce consta dublu test?

se face o ecografie amanuntita in care se masoara pliu nucal, craniu etc...si in 24 de ore ti se recolteaza sange ...De fapt este o optiune caci sunt niste statistici sa vezi daca bebe are sindrom Down, surzenie sau altele...dar cea mai importanta este ecografia caci acolo se vede clar daca sunt sau nu probleme...

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:

se face o ecografie amanuntita in care se masoara pliu nucal, craniu etc...si in 24 de ore ti se recolteaza sange ...De fapt este o optiune caci sunt niste statistici sa vezi daca bebe are sindrom Down, surzenie sau altele...dar cea mai importanta este ecografia caci acolo se vede clar daca sunt sau nu probleme...

32+ Tudor Constantin

AMR -8

sau mai simplu spus...e un test care costa muuuult si spune mai nimic ori cu el ori fara el tot acolo. uneori te mai baga si in boale. o noua metoda de a mai scoate niste bani de la gravidute.

AMR 7 saptamani pana la

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:

[quote]citat din mesajul lui mirela2

32+ Tudor Constantin

AMR -8

sau mai simplu spus...e un test care costa muuuult si spune mai nimic ori cu el ori fara el tot acolo. uneori te mai baga si in boale. o noua metoda de a mai scoate niste bani de la gravidute.

AMR 7 saptamani pana la

Pe scurt asa este... Doctora mea a spus ca pt ea e concludenta ecografia si ca este optiunea mea daca fac sau nu testul de sange.....

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui ooana

pana atunci am o intrebare, la examenul secretiei vaginale mi-a iesit candida albicans - intens pozitiv, peste 90% dintre tulpini sunt sensibile la Fluconazoli

nu il gasesc pe medicul meu decat miercurea viitoare
....medicul de garda de la maternitate mi-a prescris augmentin 2/zi si Canestem Gyn 3 ovulemi-ar fi placut sa pot vorbit cu medicul meu dar nu e posibil...ce fac? le iau? astept pana miercuri? medicul cu care am discutat mi-a zis ca ar fi bine sa incep tratamentul cat mai repede....uff...si acum nu stiu ce sa fac

voi ce ziceti?
...parca mai avea cineva candida...nu mai stiu care dintre voi

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Canestem am citi ca se da in sarcina, cautam informatii despre Clotrimazol (pentru mancariile la maini si picioare) si am dat peste ulte gravidute carora li s-a prescris asta.
Nu stiu ce sa zic despre Augmentin, eu stiu ca e un antibiotic destul de puternic......dar.....banuiesc ca stie doctorul ce face, poate ti l-a dat pentru ca esti in ultimul trimestru si ai voi sa-l iei, poate nu se duce in placenta.

...ma duc la farmacie si le iau...am mai citit si se pare ca Augmentinul nu e interzis in sarcina...nu sunt impacata 100% dar cred ca e mai bine asa decat cu o infectie care mi-a zis medicul ca poate duce la ruperea membranelor prematur

daca mai are cineva nevoie poate citi si aici
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:wb2c9ADoy2cJ:forum.desprecopii.com/forum/topic.asp%3FTOPIC_ID%3D77606+augmentin+sarcina&cd=4&hl=ro&ct=clnk&gl=ro

Oana 35+ Matei

AMR 29zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
[/navy]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Citat:

32+ Tudor Constantin

AMR -8

Mai adaug ceva, la gemeni nu este relevant, nici dublu test nici TT, aici nu se face.
Dupa ce am citi pe forum aici m-am dus nervoasa la doctor ca eu de ce nu fac si mi-a explicat calm si cu rabdare ca este nerelevant la gemeni nu au inca o formula de calcul pentru gemeni, riscu sa-ti dea fals pozitiv este enorma si nu ai de ce sa stai stresata sau sa te duci sa faci amni sa risti ambii feti (la mine fiind non identici ar fi trebuit 2 amniocenteze).
Am bagat la cap si gata, mi-a zis ca e importanta ecografia, un doctor bun si un ecograf performay face minuni ....de ce....pentru cu cei cu D.S. au ,in 99% din cazuri, alte malformatii, gen inima, rinichi, femur, humerus.
Sper ca te ajuta cele scrise de mine si sa nu stai stresata ca subsemnata

Mergi la inceput