HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Lala, nastere usoara, bebe sanatos si mancacios. Iti tinem pumnii!!!

Oana, tratamentul asta l-am luat si eu la recomandarea doctorei meme ginecolog.
Canesten ovule cred ca are substanta actica clotrimazol, si este permis in sarcina.
Augmentinul, la fel este si el permis in sarcina.

Nu e bine sa stai cu infectii, duce la nasteri premature.
Daca nasti vaginal, iar nu e bine sa te prinda cu vreo infectie ca ia si copilul.

....asta e parerea mea, vezi ce mai spun si fetele sau da un search pe net.

Multa sanatate!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ochidut, super ca ai ramas asa repede dupa operatia de endometrioza. Acum la cezariana planul este sa se mai uite, sa curete daca este cazul?
Cu laptele a fost foarte greu la primul copil. Fiind mare la nastere iar eu cu cezariana i-au dat lapte praf din plin. Eu am mers cam la o zi sa o alaptez, aveam colostru dar sunt convinsa ca nu era suficient. Mi-a facut sanii varza si laptele a venit in a 5-a zi cand ne-am si externat. Iar prima noapte a fost de cosmar ca ea probabil isi vroia biberonul de noapte ca la spital, eu vroiam sa ma suga ca eram in plina febra a laptelui. In final a supt ceva, eu m-am muls, ea a baut niste ceai de colici la biberon si spre 6 dimineata a adormit si ea si noi 3 adulti. Dar nu mai puteam, aveam pietre nu sani. A fost bine ca n-am cedat sa-i dau lapte praf si de atunci a supt un an.
A doua oara a mozolit de cum a iesit la lumina si de atunci la fiecare ora ca a ramas cu mine. Laptele mi-a venit a doua zi, deh, nastere normala, febra n-am facut deloc si ragade putin.
Mirela, mai demult se putea face Triplu Test gratuit la Emilia Irza. De fapt altceva e important. Sa mergi la eco sa masori pliul nucal al bebeilor, se se vada osul nazal. DT sau TT din cate stiu nu e relevant la gemeni. Mai vorbeste si tucu fetele de la FIV dar eu asa am citit ca nu se recomanda si ca-s suficiente aceste masuratori. Eu n-am gemeni dar aici doar eco mi s-a facut ca-s sub 38 de ani.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Ochidut, super ca ai ramas asa repede dupa operatia de endometrioza. Acum la cezariana planul este sa se mai uite, sa curete daca este cazul?

Da, e chiar minunea noastra !!! Si nu era oricum endometrioza, ci am avut chist de 10 cm cu multe alte mici formatiuni ce aproape acoperisera un ovar intreg, trompa aferenta nefunctionala si strangulata total de alte mici formatiuni si in rest imprastiata pe intestine si alte celea.....
In afara de multe alte calitati pe care le are, am ales sa raman cu acelasi doctor pentru ca el mi-a dat incredere ca totul se poate, in momente in care multi alti doctori nu ziceau decat uauuuuu ce raspandita e.... si veche....si e una din principalele cauze de infertilitate.... si daca nu am rams niciodata gravida pana la 30 de ani si acum si cu asta, nu se stie...

Uite vedeti voi, ca deabia asa mai aducandu-mi aminte de minunile pe care le face Doamne Doamne, ma apuca iar remuscarile ca imi fac probleme din lucruri marunte sau mici nemultumiri materiale sau doar faptul ca mereu am ceva care nu-mi convine si uit lucrurile importante. Rusinica mie, mea culpa!! Luati aminte Apropo, Puiutz, ca ne plangeam azi si de bani si un alta...

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

pt candida mie mi-a dat Nidoflor, 6 zile si 3 ovule de Pimafucin, cate 1 pe seara...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna burtici! Buna Mami Racusor!

Cum lipsesc si eu un pic cum va faceti e cap.

Lala nastere usoara! Ai grija de tine si de bebe Sebi

Mie nu prea mi-a mers netul astazi.

Ma bucur ca Racusor si delfinasul Andrei sunt bine.

Mysya, bine ai revenit pe baricade.

Puiut ma bucur ca tu si bebe sunteti bine. Sper sa rezolvati si partea financiara cat mai repede.

Am citi repede ce s-a intamplat azi in delfinariu si nu mi-a ramas nimic in cap.

Asa... Larissa si-a facut de cap prin oras.

Georgia, bafta la examen! E ultimul?

Vad ca fetele s-au apucat de dulceturi si de facut dulciuri. Eu m-am blocat pe cirese, pepene si inghetata.

Mirela, Doamne ajuta sa fie bine. Sarcina usoara in continuare. Eu nasc la Filantropia. Zici ca aveau manusi chirurgicale, o sa iau si eu de la farmacie (sa intreb dr. ce masura poarta)

Ochidut, ce poveste cu final fericit. Inca putin si o s-o ti in brate pe bebelina .

Dragaica, Carlasper din tot sufletul sa fie bebeii cumintei si sa va asculte, sa mai stea in delfinariu.

Cris 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

pt candida mie mi-a dat Nidoflor, 6 zile si 3 ovule de Pimafucin, cate 1 pe seara...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Nidoflorul ma ajuta la mancarimile mainilor si picioarelor, sa inteleg ca este indicat in sarcina in ultimul trimestru????
Am mai intrebat asta banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Vaiii nu intra omu un pic pe net si deja ne pregatim de al 2lea delfinas.Am ramas uimita cand am citit titlul.
So Lalala NASTERE USOARA SI MULTA SANATATE TIE SI LUI BEBE SEBICA
WAW,deja bebe 2 e pe vine.Mama cate emotii
.Sper sa aiba o nastere usoara,un bebe sanatos si papacios si mult laptic.
OO si vesti bune si de la Racusor

35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Ce fel de saltea ati cumparat pt patut?

Eu as lua de cocos, dar ambele parti sa fie de cocos?

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna seara,

Vin de la bucatarie...am la cuptor niste pulpe de pui cu ciupercute si am mai facut si pastai prajite cu sos de ceapa+usturoi...pentru cine mai e in lipsa de idei de gatit

Burtica e cam tare si nu prea pot sa stau in picioare, cred ca sunt si balonata de la cirese (cand incep sa mananc nu ma pot opri...) Vorba lui Cris (multumesc de urari )...am facut fixatie pe cirese. Pepene nu gasim intotdeauna si e si cam scump...inca.

Va , ma mai duc la bucatarie un pic.

Elena 30+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Hihihihihii.... ce de agitatie in delfinariu....
Ne pregatim pentru al doilea delfinas. Ce frumos..incepem sa ne inmultim...
Lala, nastere usoara si sanatate maxima la amandoi!

Racusor, ma bucur ca ai vesti bune, ca sunteti bine amandoi. Felicitari in calitate de prima mamica in odisee. Sanatate in continuare si revenire placuta acasica in formula extinsa.

In rest va pup pe toate si sper sa aud in continuare numai vesti bune. Sanatate tuturor!

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana

Mergi la inceput