HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 14
ela_mm spune:
gata, am chemat-o pe mama si i-am facut program. saptamana viitoare trece la spalat si calcat haine+lenjerie pat pt bbica. pai nu se mai poate asa ceva. nu ajunge ca sotul ma bate la cap cu pregatitul bagajelor, ca i-e frica de surprize??? mai trebuie acum sa intru si eu in stresul asta si o sa fim 2 crizati in casa!!! 
of, doamne da ca lalala sa mai reziste un pic, pana hotaraste doctorul ca si-a facut efectul injectia pt maturarea plamanilor lui sebi.
am asteptat sa se trezeasca carmen sa ne mai dea vesti, dar iaca, m-a apucat somnul. citesc maine noutatile despre lalala.
pupici la burtici si noapte fara evenimente. DA? sa fiti cuminti! gata cu suspansul pt o perioada. 
Ela
33+ cu
Eva Maria
michelle1981 spune:
Pimafucin am luat si eu pt candida. Si Lomexin ovule.
Cu salteaua de patut sunt si eu curioasa. Anca parca tu ai luat de la mondocarp. Trimite-mi te rog si mie pe privat linkul exact cu modelul. Multumesc!
Si eu am asteptat sa se racoreasca afara ca sa fac ceva de papa![]()
Am facut budinca de conopida la cuptor, iar acum fac ciuperci cu maioneza pentru o masa festiva de maine (sfinteste sora mea casa si merg si eu cu una-alta). Apropos, iese la fel de buna si maioneza de post, cu lapte de soia si ulei. Multumim inmiit Aelita pentru reteta ta de maio. M-a salvat!!!

Acum urmeaza sa fac niste chiftele la cuptor, tot de post (din linte, dovlecel, ciupe, cartof, ceapa, morcov). Sper sa iasa ca nu am mai facut niciodata.
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">32+ cu 
AMR 7+
btz_ovi spune:
Mamici cu copii: am o intrebare :dupa cate zile de la nastere pot scoate bebelul afara la o plimbarica mai lunga?Ce vaccinuri trebuiesc facute pt a-l scoate printre oameni?
35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Nidoflorul ma ajuta la mancarimile mainilor si picioarelor, sa inteleg ca este indicat in sarcina in ultimul trimestru???? Am mai intrebat asta banuiesc ca nu ai vazut mesajul meu http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta. |
Andreea, eu l-am folosit acu 2-3 sapt cred...cand aveam pb asta cu candida...deci...da...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Cris2010 spune:
Puiut, pofta buna!
Michelle, ce de gospodina!
Eu profit la maxim de mama in bucatarie
.
Tina, eu m-am gandit sa iau cu o parte de cocos si cealalta normala, pt dupa un an.
burticile, pe mami Racusor si pe delfinasul Andrei de noapte buna!
Ma bag la un dusulet si la
.
Cris
34+ cu
carla_2008 spune:
LALA.ce ne faci????????ne dai emotii???????hai Sebi,delfinasule grabit,dar sa vii sanatos si puternic si s-o faci pe mami fericita!!!!!!!
Racusor ma bucur ca sunteti bine!!!!!si sa insisti cu tzatzica sa se desfunde canalele cat mai repede!!!!!!
Aelita,ajungem la Debrecen ca sunt 60km,ori cu salvarea ori cu masina pe bancheta din spate.Orice ar fi acolo nasc,nu aici in Ro.Debrecenul e faimos pt aparatele profi pe care le are pt prematuri si nu numai,si pt personalul responsabil si profesionist.Acolo s-au salvat o gramada de bebei de doar 500,600,700 grame.
Carmen,Cris pupici
Nela didea eu in spital de stat stau ,in Oradea,sunt 35grade sau 40,nu stiu,dar innebunim de cald!!!!
Mirela felicitari!!!!!sa stea bebeii la caldurica macar pana la 37sapt!!!
eu am baut azi palinca data de dr din Ungaria pt contractii,asa pe tirate ca daca ma vad astia de aici poate ma dau afara
....si ma apucase un ras,ca radea colega de salon de mine
...ei,un picut am baut,dar oricum
...parca a avut efect pt contractii,sau a fost placebo...nu stiu
Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui btz_ovi Mamici cu copii: am o intrebare :dupa cate zile de la nastere pot scoate bebelul afara la o plimbarica mai lunga?Ce vaccinuri trebuiesc facute pt a-l scoate printre oameni? 35+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 5 SAPT pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
ei, la intrbarea asta cate mamici atatea raspunsuri...
asa ca trebuie sa chemi preotul acasa si apoi...ai unda verde...*********************************************************
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
carla_2008 spune:
Fetele mamici deja,va intreb de pe acum ca poate dupa ce se nasc bebeii n-o sa mai aveti timp sa intrati asa des pe forum,de fapt sigur n-o sa aveti timp: daca bebe face afte in gurita cand trebuie dati cu glicerina cu nistatin?dupa ce au papat???dar pt bubitele de la caldura cu ce trebuie dati???
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
carla_2008 spune:
fetele,e blocat contul de gmail????sau doar pt mine e blocat?????
32+
Carla Maria si
Cristian Alexandru
AMR -5 saptamani
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 fetele,e blocat contul de gmail????sau doar pt mine e blocat????? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 32+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -5 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Relax Carla e blocat Ha ha ia uite "Cont blocat: Activitate suspecta detectata"
.Ce ati facut fetelor pe cont?Trafic?

35+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

29+ de