HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla_2008

Fetele mamici deja,va intreb de pe acum ca poate dupa ce se nasc bebeii n-o sa mai aveti timp sa intrati asa des pe forum,de fapt sigur n-o sa aveti timp: daca bebe face afte in gurita cand trebuie dati cu glicerina cu nistatin?dupa ce au papat???dar pt bubitele de la caldura cu ce trebuie dati???

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

daca il daore si vezi ca-l deranjeaza la supt, dai inainte...dar poti curata si dupa gurita...

mie homeopata mi-a recomandat cu caldura sa curat mameloanele inainte si dupa supt cu tinctura de galbenele...face f bine atat pt tine, la ragade, cat si pt gurita bebeilor...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu am scos-o pe ale...nascuta in miezul verii...dupa 5 zile. asa ne-a zis pediatra. prima zi 20 de min, apoi jumatate de ora...apoi n-am mai stat cu ceasul. ieseam doar seara dupa ora 20...deh caldura din Bucuresti. Faptul ca trebuie sa iesi doar dupa ce iti citeste preotul este doar superstitie. Noi am chemat preotul sa ne citeasca a 8-a zi...asa se face....la 1 zi dupa ce am venit cu Alexia acasa am avut vizita pediatrei care ne-a invatat ce si cum. Vizita unui pediatru bun acasa e extrem de utila.
Fetelor...stie cineva prenumele lui lala?
Noi desi am renovat de la 0 anul trecut noul apartament n-am pus aer conditionat...adica am tras prize da' n-am luat aparatele, n-am dat gauri etc. Asa ca azi am luat unul mobila...si e super.....mie caldura incepuse sa imi dea o stare de lesin asa. Acum ma duc la
Sa nu ma uitati cu prenumele lui lala please...sa o pomenim la rugaciune!
Va imbratisez pe toate!....maine...34 fix si primul hop trecut...parca sunt mai relaxata acum ca m-am vazut cu 34 s implinite. Slava Bunului Dumnezeu!

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am ajuns si noi acasa, de pe drumuri... Caldura mare, picioare umflate, ufff. Bebelu e bine, e tot mai mic cu o saptamana, ca de fiecare data, are 2400. Colul e 3.4 - minunat (ca il aveam 5.1 - eram prea stresata ca e lungut). Mi-am luat o rochie lunga, larga, de la Carrefour, imi sta horror in ea, dar nu a fost scumpa, si cred ca imi va sta bine dupa nastere... Aveam atatea planuri pe azi, sa iau mobila in camera lui bebe, nu am gasit nimic, sa iau niste scutece de finet, nu am gasit. Ma invarteam ca o closca pe dupa rafturi, fara sa iau ceva ca lumea... Acum imi amintesc ca am uitat sa imi iau inghetata, ca imi era pofta...

Puiutz, important e ca tu si bebelu sunteti ok. Ma bucur ca ai revenit!

LALA, ne rugam sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos, si papacios. Doamne ajuta!

Racusor, vesti bune! Asa da!

Of, abia am terminat de citit ultimele 20 de pagini, si nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... Poate mai tarziu.

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Crispro, felicitari pt vestile bune! Dar mi se pare ca greutatea e ok, colul la fel....Bravo!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Tina,. Si eu zic ca e bine, mai ales ca masuratorile astea la greutate au o marja de eroare de +/- 400grame. Important e ca bebelu e ok, creste bine, e sanatos. Si mi-e tare drag de el!!!

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

puyutz pofta mare michelle la fel numa gospodine avem aici
eu am papat mamaliguta cu branzica si smantana...am avut noroc ca mi-am adus de acasa niste cas si asa mi-am facut pofta.

e prima seara cand stau singurica in noua casa si ma apuca fricaam aprins toate luminileasta e urmarea la haunting,daca mia placut sa ma uit acu suport consecinele

ma chinui de dupamiaza sa pun poze cu burtica,dar netu meu e dus....ma enerveaza mai mult...sper sa vina cat mai repede si modemul ca poate prin wirless va fi mai bine...sper

Bianca 31+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Merg si eu la patut, ca azi noapte am dormit tare rau, si putin, azi deloc, asa ca pana maine dimineata sper sa dorm bustean. Va pup, noapte buna!

Cristina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crispro, felicitari pt vesti. Ma bucur ca sunteti bine si tu si bebe...Pt cumparaturi mai ai un pic de timp
Va pup si va doresc noapte buna si vise placute

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Larisa, sunt bine, astept sa se mai racoreasca casa, afara s-a facut frigut si-am intrat in casa, acus se raceste.
Aseara a fost horror, ca al meu e mai friguros si sa-l protejez, n-am deschis geamul, el in pijamale si pilota in cap, io intr-o batista de camasuta naduseam la greu, nu aveam aer parca. Pe la 3 am mai pus o plapuma pe al meu si am deschis geamul ca sa pot si eu dormi !
Sper sa dorm neintoarsa, ca-i naspa, aveam contractii BH intr-una de la caldura si pb si tensiune mare de la foiala!
Astept luni cu nerabdare sa merg la eco!

Mirela, de acord cu fetele, nerelevant DT la gemeni, mai bine-ti faci progr de pe acum la un ecografist teapan, dai o poala de bani dar vede tot!

Shery 34 & cu inimioara Alesia (30.10.2007)

AMR -3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Sheri cand vad la tine 34 sapt si amr 3 ma apuca emotiile.Esti eroina cum ai dus sarcina asta fara prea mari probleme.Dar am o intrebare: de la caldura pot fi mai dese contractiile BH?Ti-a spus dr?

Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica
32+ Carla Maria si Cristian Alexandru

AMR -5 saptamani

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput