HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 16
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carla_2008 Sheri cand vad la tine 34 sapt si amr 3 ma apuca emotiile.Esti eroina cum ai dus sarcina asta fara prea mari probleme.Dar am o intrebare: de la caldura pot fi mai dese contractiile BH?Ti-a spus dr? Denisa-fericita cu 2 minuni in burtica 32+ Carla Maria si Cristian AlexandruAMR -5 saptamani http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP |
Da, se poate.
Mie mi-a zis doctorita de la acupunctura sa ma tin cat mai departe de caldura, iti ridica tensiunea, da contractii, poate declansa pruritul de sarcina (cazul meu).
A avut zile in care aerul conditionat mergea zi si noapte si tot ma perpelea de cald, mi s-au umflat mainile si picioarele cumplit (pentru asta mi-a zis sa le tin infasurate in prosop umed).
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
Carla si eu am contractii BH de la caldura,cum creste temperatura corpului cum apar si ele
Bianca
31+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Mycya spune:
Dragaica cand ma gandesc prin cate treci tu nici nu imi mai vine sa mai zic eu ceva,sa ma mai plang.chiar esti de admirat
Bianca
31+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen 
Dragaica spune:
| citat din mesajul lui Mycya Dragaica cand ma gandesc prin cate treci tu nici nu imi mai vine sa mai zic eu ceva,sa ma mai plang.chiar esti de admirat ![]() Bianca 31+ Andra Maria Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen ![]() |
Mai sunt "mama heroina" vorba sotului

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
29+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.
CarmenAlbu spune:
Acum ca nu pot dormi de la nervi in picioare sting eu lumina![]()
Larisa
, prenumele lui Lala este Simona!
Va doresc noapte cu somn bun!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
aelita spune:
LALALA-

CARLA da,ajungi sigur la Debrecen,si eu am ajuns la vreo 45 km la prima nastere.
hahah ce tare esti cu palinca,si mai ales medicul ungur
MICHELLE ma bucur ca iti e de folos maioneza.
BTZ OVI stiu ca os a auzi multe sfaturi sa nu scoti copilul nu stiu cate saptamani.Aici se scoate la 48 de ore si atat timp cat copilul e sanatos,nu e in incubator si ei ti-l externeaza,se presupune ca mai mare furnicar ca intr-un spital,la iesire,si pana il duci acasa nu exista nicaieri ! si daca medicii ti-l externeaza inseamna ca e apt de a merge in public.Daca nu il tratam ca pe un bolnav,nu ni se va imbolnavi.cu cat ii tratam ca pe bolnavi,cu atat vor fi mai fragili.
trebuie sa duci o viata normala!
Am nascut iarna,si copilul a iesit zilnici dupa 48 de ore.al doilea nascut in mai,dar pe frig,la fel scos .Aici nu tine nimeni copiii in casa,primul lucru pe care te intreaba la fiecare vizita la medic:IL SCOTI ZILNIC ? E foarte important sa iasa zilnic.
CARMEN,nooo,eu sunt ultima,eu sting lumina![]()
30+ 
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
katalina spune:
Buna dimineata!
Sunt treaza de la ora 5
Va astept cu cafeluta cu lapte,un fresh si o felie de chec de ieri.
Iata de ce sunt asa de matinala
.Noi stam la curte, si avem doi ciini:un lup si un labrador.M-au trezit intr-un latrat disperat cu noaptea in cap chiar cind se facea lumina, nu intelegeam ce au, am iesit intii la geam sa-i linistesc,ei nimic,apoi in curte ...La poarta, in exterior exista un TEI imens care abia a inflorit(nu e proprietatea mea,dar din el se vede tot in curte),e o splendoare,parfumul imi intra si in casa,...ei...era plin de TIGANI la furat de floare,echipati cu saci,rupeau crengi le aruncau jos unde erau altii ...
.Nici nu stiu ce sa fac,daca sun la 112,vin ,ii salta politia,sau nu
,apoi mai tirziu ma trezesc cu vreo roata sparta la masina la poarta sau mai stiu eu ce.Asa ma dezgusta aceste lucruri facute de acesti indivizi colorati, e plina lumea de ei, ni s-a dus vestea.
Revin, vad ca isi iau sacii si pleaca,acum se duc la piata sa le vinda
Va pup, merg sa mai motai putin pe canapea, ciinii mei s-au linistit saracii,erau turbati.
Catalina
30+ 
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
crispro spune:
Neata si de la noi! De la 5 stau si eu treaza, desi speram sa dorm bustean. O sa mai incerc sa dorm peste zi...
Paula, [pup
Fetele, voi ati luat careva Aspenter in sarcina? Mi s-a rec de catre dr gine, 1 tableta pe zi, 3 sapt, dar pe prospect scrie ca in sarcina in ultimul trimestru nu e recomandat, pt ca a fost asociat cu toxicitate cardio-pulmonara si renala la fat, inchiderea precoce a canalului arterial, intarzierea si prelungirea travaliului (pentru dozele mari de acid acetilsalicilic) si cresterea frecventei accidentelor hemoragice (inclusiv pentru dozele mici).

Mai vad ca e un medicament pt infarct miocardic... Ori mie mi l-a prescris ca sa il mai ingrasam pe bebe... Dar nu vad nimic in compozitia lui ce l-ar ajuta pe bebe. Pls daca luati si voi, sau ati auzit de el in sarcina, dati-mi un sfat... 
Cristina
35+ cu 
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui crispro Neata si de la noi! De la 5 stau si eu treaza, desi speram sa dorm bustean. O sa mai incerc sa dorm peste zi... Paula, [pup Fetele, voi ati luat careva Aspenter in sarcina? Mi s-a rec de catre dr gine, 1 tableta pe zi, 3 sapt, dar pe prospect scrie ca in sarcina in ultimul trimestru nu e recomandat, pt ca a fost asociat cu toxicitate cardio-pulmonara si renala la fat, inchiderea precoce a canalului arterial, intarzierea si prelungirea travaliului (pentru dozele mari de acid acetilsalicilic) si cresterea frecventei accidentelor hemoragice (inclusiv pentru dozele mici). ![]() ![]() Mai vad ca e un medicament pt infarct miocardic... Ori mie mi l-a prescris ca sa il mai ingrasam pe bebe... Dar nu vad nimic in compozitia lui ce l-ar ajuta pe bebe. Pls daca luati si voi, sau ati auzit de el in sarcina, dati-mi un sfat... ![]() Cristina 35+ cu ![]() |
Buna dimineata si de la noi!!!
Eu iau aspenter de la 6 saptamani si doftorita mi-a spus sa iau pana nasc. Mie mi-a recomandat pentru vascularizarea uterului (anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie). Stai linistita, si eu ma stresam ca am citit pe prospect ca nu e voie in trim III, dar daca doftorul l-a recomandat.........

36+
Bogdan-Andrei
AMR ~ + 3 sapt
bumblebee spune:
Off, am patit-o si eu acuma cu scrisul si pierdutul mesajului
Neata!
Pe la 5 am terminat de recuperat ce ati scris ieri, ca deh, intru in clubul insomniacelor![]()
Simona(Lala)
esti in gandurile si rugaciunile mele!
Sa iti dea DD o nastere usoara, recuperare rapida, bb sanatos, papacios si necolicos! Asteptam cu nerabdare vesti bune!
Mycya, bine ai revenit!
Ai fost la control? Ai mai flat ceva de rinichii delfinasei?
Nu stiu daca mai vroiam sa zic ceva, dar acuma plec oricum putin de acasa, la gradina, cat mai e racoare, mai intru dupa amiaza

Alina
32+ cu 
gargarita