HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 17
paula_m spune:
Buna dimineata
Ce de gravidute matinale!!! Eu cel mai bine dorm dimineata, ca parca se mai racoreste atmosfera...
Tb sa ma mobilizez sa ma apuc de curatenie.
Va doresc un week-end frumos, linistit, fara surprize neplacute
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tina_80 Lala, nastere usoara, bebe sanatos si mancacios. Iti tinem pumnii!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oana, tratamentul asta l-am luat si eu la recomandarea doctorei meme ginecolog. Canesten ovule cred ca are substanta actica clotrimazol, si este permis in sarcina. Augmentinul, la fel este si el permis in sarcina. Nu e bine sa stai cu infectii, duce la nasteri premature. Daca nasti vaginal, iar nu e bine sa te prinda cu vreo infectie ca ia si copilul. ....asta e parerea mea, vezi ce mai spun si fetele sau da un search pe net. Multa sanatate! ![]() ![]() tina 33+ cu Tudor GabrielAMR 6+ si vine Doamne ajuta! |
Tina merciiii

am mai citit ieri seara dupa care m-am decis ca daca doi medici mi-au zis acelasi lucru chiar daca nu reusesc sa vorbesc cu medicul meu mai bine iau medicamentele decat sa stau cu infectia
Oana
36+ Matei
AMR 27zile
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
Buna dimineata si de la noi!!! Eu iau aspenter de la 6 saptamani si doftorita mi-a spus sa iau pana nasc. Mie mi-a recomandat pentru vascularizarea uterului (anul trecut am avut o sarcina oprita din evolutie). Stai linistita, si eu ma stresam ca am citit pe prospect ca nu e voie in trim III, dar daca doftorul l-a recomandat......... ![]() ![]() 36+ Bogdan-Andrei AMR ~ + 3 sapt![]() |
crispro, si mie mi l-a dat in primul trim de sarcina...apoi n-a mai fost nevoie...dar daca ti l-a recomandat, a stiut ea de ce...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
matusa77 spune:
Buna dimneata!
In sfarsit suntem acasa
CRISPO stiam ca aspenter impreuna cu injectii clexane se dau mamicilor care au trombofilie, si pe mine ma suspecteaza de asa ceva astept rezultatele analizelor.
saptamana 33
Ducu
eladea2005 spune:
aaaa...si neata burtici si mamici!![]()
va invit la ceva rece...sau o cafeluta cu laptic...
azi fac si eu 32 de ani jumate...
asa ca o sa beau putina bere..sa am racoresc...![]()
ne auzim, fugim pana la Expo si in parc cu piciu...pardon, picii...![]()

Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
CarmenAlbu spune:
Crispo, daca ti-a recomandat strict pentru ingrasarea lui bebe de ce nu iei vitamine?
Si mie mi-a recomandat o crema cu steroizi pt mainile rosii , pe prospect scrie ca nu e permisa in sarcina, asa ca am decis sa nu o folosesc, mai am vreo 4 sapt pana nasc si nu vreau sa ma inec la mal
Buna dimineata fetele!!
Lala - tensiunea e mare se poate sa aiba cezariana mai devreme deoarece nu o ajuta nici caldura, nu are voie sa vb la tel, doar mesaje din cnd in cand!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu 
AMR 7+
crispro spune:
Sorina, Eladea, Matusa, merci de sfaturi.
Matusa, ma bucur ca esti acasa. Cum te simti?
Eladea, spor la expo. Noi nu am mai ajuns ieri, nici nu mai aveam chef, cu caldurile... Sa fii sanatoasa - esti o femeie implinita. Imi doresc si eu ca la 32 de ani sa am 2 pici - tre sa ma grabesc nitel...
Cristina
35+ cu 
ooana spune:
Eladea 
...sa ne povestesti ce vezi frumos la Expo
...imi pare rau ca nu reusesc sa ajung 
Puiutz_mic…hai la mine in vizita
ca pepenele galben e aprox 5lei/kg…iar ciresele sunt 10lei/kg
Btz_ovi, eu stiu ca in maternitate trebuie sau ar trebui
sa ii faca la bebe vitamina K, vaccinul antihepatic si cel anti-tuberculoza
...si sa nu uit am facut 36 sapt
si am intrat in cea de-a 37-a 
Oana
36+ Matei
AMR 27zile
crispro spune:
Carmen,
. Drept e ca nu am mai luat de o vreme vitamine, ca m-am simiti bine, analizele ok, kg multe acumulate- si ex-ul dr zicea ca pot sa le mai raresc. Acum le reiau. Dar nu mai e mult. Multumim de vesti desppre Lala. Asteptam pozici cu tine, cu camera lui Leti, cu amenajarile din casa. 
Cristina
35+ cu 
crispro spune:
Paula, acum mi-am amintit... Tu ziceai ca dr tau pleaca in concediu si se reintoarce la 41 de sapt ale tale. Dar crezi ca sta bebe atata? Dr ce zice - in functie de col, eco... Daca nasti mai repede, ai vb cu alt dr? Sau te-a recomandat el cuiva? Intreb, ca si eu eram in aceeasi sit, cu dr care se reintorcea la 41 de sapt, dara a zis ca daca nasc mai devreme, voi fi asistata de medicul de garda... Ceea ce nu imi convine... Asa ca am schimbat medicul. Si spitalul.![]()
Cristina
35+ cu