HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 18
paula_m spune:
Crispro, la noi in Tg Mures, chiar nu se obisnuieste sa nasti cu medicul tau...nu e permisa la spitalul judetean decat prezenta medicului de garda. Dar eu m-am hotarat sa nasc la privat...Spre surprinderea mea, dr meu m-a anuntat ca voi naste cand e el in concediu, probabil daca nasteam inainte sa plece, incepand si el sa activeze la spitalul privat, ar fi asistat la nastere pt a da bine...
Pb mea nu era nasterea, ca m-am obisnuit cu ideea ca oricum nu ma va asista, eu sunt suparata ca ultimele controale inainte de nastere nu le fac cu el ( sta cam o luna in concediu)...dar o sa le fac la spitalul unde nasc...
Si unde nasti acum?
Paula,
33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani

larissa_79 spune:
'neata si de la mine....m-am trezit pe la 8...dar am mai motzait si stat de vorba cu sotul in patut...e ultimul nostru weekend in 2
Dupa aia ne vine fata.....si dupa aia si bebe...hihi se termina boieria!
Ce bine e cu aerul asta conditionat mobil...e super puternic...si raceste toata casa.....am dormit si eu ca omu'...mi-am felicitat sotul pentru operativitate. Ieri cand a vazut ca nu am aer si ca ma simt rau de la caldura din casa...a si fugit si l-a luat pe asta. A studiat vreo ora pe net inainte. Eu aveam dubii...ziceam sa asteptam pana il punem pe cel clasic...dar acum ii dau dreptate. N-are el f multe initiative...ca v-am zis eu is sefa....dar si cand are cate una din asta decisiva si importanta...face toti banii.
Acum tre sa il trimit la piata sa reinoim provizia de fructe.
Va pup!
Sa o avem in rugaciuni pe Simona (Lala)!
Larisa
34 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
crispro spune:
Paula, si eu tot la privat nasc, ca initial vroiam la stat. E linistitor pt gravi sa faca toate controalele (mai ales cele de final) cu acelasi dr, care stie ce si cum, ce analize a avut, cum s-a dezvoltat sarcina. Dar daca zici ca mergi la privat, is convinsa ca si acolo dr nou care te va consulta e atent, mai ales la consultatiile astea de final. 
Cristina
35+ cu 
anca_vlad spune:
neata!
declar o serbare ddd reusita!
mama si vladut au plecat la brasov, asa ca sunt singura!
Anca +31s
ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA
anca_vlad spune:

voi pe unde umblati pe caldura asta!

eu astept sa se`termine masina de spalat ca sa pun aerul!
ca mor de cald!

Anca +31s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
Cris2010 spune:
'neata!
Si eu m-am trezit la 7.30, dar am mai citit, am servit micul dejun in pat
, m-am pensat, tot in pat
si acum va citesc pe voi.
Lala suntem alaturi da tine! Ne rugam sa fie totul bine
.
Carmen, multumim ca ne tii la curent
.
Anca, ce emotionant cu serbarea lui Vladut.
Larisa, poti sa-mi dai te rog un link cu ce v-ati luat voi?? Din cauza renovarii sunt nevoita sa stau in sufragerie si nu pot sa dau drumul la aer ca vine direct in mine. Asa, as posta aparatul portabil undeva pe hol... Merci
Eladeabafta la cumparaturi. Ai grija la canicula!
burticile, pe mami Racusor si pe delfinasul Andrei
Cris
34+ cu
anca_vlad spune:
aparat portabil de la wirpool am luat noi anul trecut il punem in hol..dar ai nevoie de guri de evacuare a aerului cald, noi avem aguri de vizitare la aerisisri si acolo se duce aerul cald!
e ok dar mie personal mi se pare incomod!
Anca +31s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
larissa_79 spune:
Cris,
al nostru e asa:
http://www.smartbuy.ro/aparate-de-aer-conditionat-mobile/hyundai-aparat-de-aer-conditionat-mobil-hrh-09a4-sr1~851317.html
Dar l-a luat sotul din brico cu 620 lei ieri.
Numai ca vezi ca nu e chiar mobil....are un burlan ce se scoate pe geam....si eu am crezut ca ma plimb cu el prin casa dar nu e asa. Voi daca aveti deja nu se prea merita investitia....noi avem doar prizele si chiar si asa nu stim unde sa punem ca sa ne nu ne bata in cap ca eu nu prea il suport. Asa cum asta acum e super...ca il pun in camera lui bebe ( are si putere f mare) tin usile deschise si raceste toata casa. Sotul aseara a dormit in dormitor cu pilota...si fara sa il bata aerul in cap ca nici el nu il prea tolereaza daca e in aceeasi camera.
sheri, eu nu mai pot dormi cu sotul in pat...inainte ziceam ca din cauza alexiei....dar de cand am dus fata la bunici am incercat si nu pot...ma incalzeste nu stiu cum...imi ia aerul.![]()
Io azi nu mai ies din casa....e prea cald....
Larisa
34 fix cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 6 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
anca_vlad spune:
http://www.price.ro/preturi_whirlpool_amd_097_-_portabil_68512.htm
noi asa ceva am luat!
Anca +31s
POZE VLADUT
POZE BURTICA
Mycya spune:
buna ziua burtici dragi si proaspata mamicutza Racusor

Lala 

Bumblebee
am fost joi la doctor si deocamdata e bine,unul din ei e aproape in dimensiuni normale celalalt e putin peste dar doctorita a spus ca e posibil sa se refaca in prima saptamana dupa ce se naste daca nu in timpul sarcinii.miercuri merg la doctorita mea si probabil ii va masura iar sa vada cam cum e evolutia lor.
vad ca ati fost matinale,deja nu va mai lasa delfinasii sa dormiti,eu la fel ca voi probleme cu somnul dar asta din cauza patului prost montat
care a scartait din toate incheieturile pana si cand imi miscam mana,i-am dat de treaba sotului pe cand ajunge de la servici.
acum fug iar la

Bianca
31+
Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen