HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)
Raspunsuri - Pagina 7

larissa_79 spune:
larissa_79 spune:
 back....da...Otilia...mi-am cam facut de cap..am plecat pe la 9:40 in oras si am ajuns pe la ora 14 acasa. M-am simtit relativ bine, am si papat in Ikea...am mers la baie de vreo 3 ori....am si baut multe lichide. Pe caldura asta e importanta hidratarea. Eu n-am mers sa cumpar pentru bebe...ci sa completez la amenajarile din casa....mi-am luat si niste dulapioare tare utile pentru birou. La bebe am luat inca doua cearceafuri de pat si o jucarioara. In rest din astea..tavi de copt diverse, inca niste cani, lumanari parfumate....( ar trebuie sa incep si un AMR ptr cand le vom folosi  )
) , cutii, caserole, cate ceva pentru mama (ca e pasionata de gatit). A...am gasit si ales canapeaua ptr camera lui bebe ca eu vreau musai canapea sa ma intind la bebe in camera. Nu ne-am decis inca la saltea pentru patut...erau vreo 4 variante ( avem de unde alege). Trebuie sa ajung si la Mobexpert sa dau comanda de draperii...dar ramane pe saptamana viitoare ca nu m-am mai simtit in stare.
, cutii, caserole, cate ceva pentru mama (ca e pasionata de gatit). A...am gasit si ales canapeaua ptr camera lui bebe ca eu vreau musai canapea sa ma intind la bebe in camera. Nu ne-am decis inca la saltea pentru patut...erau vreo 4 variante ( avem de unde alege). Trebuie sa ajung si la Mobexpert sa dau comanda de draperii...dar ramane pe saptamana viitoare ca nu m-am mai simtit in stare.
Ei fetelor...asta cu acceptul sotului e banc...cam eu is seful in casa...in sensul ca eu ma ocup de, decizii finale. Plus ca ma stie destul de prudenta. Aveam scaunul in masina aproape spre orizonatala, no-spa la mine, supozitoare just in case. Eu sunt tare prudenta si responsabila de fel  ( ma pun pe laudat).
 ( ma pun pe laudat).
Daca ma simt bine o sa mai umblu si saptamana viitore...vreo 2 zile...daca nu, nu. Stiu ca dupa ce vine bebe o sa fie mai greu. Si vreau sa vad si eu ap asta finalizat cu totul. 
Adriana, 2 cm e putin daca sub ea e placaj...poate gasesti la ikea o saltea. Aveau preturi rezonabile si sunt destul de profi la saltele. Adica...na intinde-te tu pe parchet peste paturica aia....e cam tare...la 2 cm. Macar un 8 cm. Noi o sa luam de 10 cred ca vreau sa o folosesc si la nivelul de jos al patutului. 
Otilia, lasa-ma ca au si ale tale niste ochi....
puiutz, nu e o perioada roz financiar pentru mai nimeni. Si noi suntem pe trend descrescator. Inca e bine...dar avem si noi o rata la ap  huge....si cum creste euro asta...sanatosi sa fim.
 huge....si cum creste euro asta...sanatosi sa fim. 
ochidut, si eu ma tot gandesc cum ma descurc dupa bebe si cu firma si cu 2 copii...Slava Domnului ca exista si noptile...
Deci...."Hai lala....

!
!
Nastere usoara si bebe sanatos...."
sigur mai vroiam sa zic ceva cuiva...dar am uitat....a...am mancat o prajitura in ikea ...yami...mai bine ca asa n-am mai salivat la checul vostru 
Larisa  33+ cu
 33+ cu  Nectarie si mamica de Alexia
 Nectarie si mamica de Alexia  (13 iulie 2006)
(13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la
 AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
 mesaj de la Racusor:
'noi crestem, papam la biberon...dimineata cam 20 ml, aseara am ajuns la 40 ml...dimineata suntem mai somnorosi...azi incearca sa mi-l aduca in camera...la san nu ne place ca e prea greu...dar azi am folosit pompa, au curs cateva picaturi,speram la mai mult..ne dau drumul acasa cel mai devreme duminica..'
********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si
Andreea, Eric (9.12.2007) si  36+ cu bb Filip
 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
 ERIC, POZE RECENTE 
ERIC IN 2009
   ERIC , PRIMUL ANISOR 
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
 Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...  
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

rodyka spune:
rodyka spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui anca_vlad ei la noi e altfel... e cu scenete, poze cu toga si diploma si fff mult suflet pus in toti acesti ani de gradi! | 
aici se face spectacol de ramas-bun in toata regula, se pune un ecran urias unde se proiecteaza poze din anii de gradi (3,4,5 ani), se dau cadouri si diplome, parintii, copiii si educatoarele lacrimeaza etc etc
pozele astea le am acum la indemana...
_
 34+ AMR 38z
  34+ AMR 38z     pozele noastre
           pozele noastre                                          Hannah Isabela &
 Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001)
 printesita Anca-Maria (26.06.2001) 

larissa_79 spune:
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 mesaj de la Racusor: 'noi crestem, papam la biberon...dimineata cam 20 ml, aseara am ajuns la 40 ml...dimineata suntem mai somnorosi...azi incearca sa mi-l aduca in camera...la san nu ne place ca e prea greu...dar azi am folosit pompa, au curs cateva picaturi,speram la mai mult..ne dau drumul acasa cel mai devreme duminica..' *********************************************************  Andreea, Eric (9.12.2007) si  36+ cu bb Filip  AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE... ********************************************************* ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... | 
fix acum vroiam sa scriu si eu mesajul de la racusor primit dimineata. am vorbit apoi cu ea...e ok....fericita, calma, implinita...

saru'mana andreea ca l-ai scris tu ca mi-au amortit degetele!
A andreea si bebe ii va aduce Alexiei un mic cadou si pe cat posibil vom incerca sa facem in asa fel incat ea sa nu fie afectata ca program etc. Am o prietena cu bebe de 10 zile si fetita de aproape 3 ani..of e jale...nu se mai inteleg cu ea, face numai pe dos. Sper sa am mai mult noroc..desi si fetita lor era tare intelegatoare si cuminte...
Larisa
 33+ cu
 33+ cu  Nectarie si mamica de Alexia
 Nectarie si mamica de Alexia  (13 iulie 2006)
(13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la
 AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

puiutz_mic spune:
puiutz_mic spune:
 LALALA....Of Doamne, sa iti facem galerie cum se cuvine!  

Sa va ajute DD sa treceti cu bine de nastere, sa fii o mamica sanatoasa si fericita, iar bebe Sebi bine dezvoltat si fara nici un fel de probleme! Il asteptam cu drag pe al doilea delfinas! 
Iarasi m-au luat caldurile instantaneu, ca si la Racusor!
BTZ, Michelle, Carmen, Otilia, Katalina, Larissa multumesc pentru incurajari si bun venit! 
Mycya, bine ai revenit ! Ai grija, menajeaza-te!
Aelita, mi-am schimbat semnatura deja, sunt in saptamana 31 abia... 
Elena  30+ cu un
30+ cu un  cuminte
 cuminte

rodyka spune:
rodyka spune:
 racusor, numai vesti bune de la tine 
lalala, le scoatem de pe acum:  

_ 34+ AMR 38z
           pozele noastre                                         
  Hannah Isabela &

Otiliav spune:
Otiliav spune:
 Rodyka, nu merge linkul.
Carmen, chistul Lalalei este plin cu sange nu? de aceea creste.
Puiutz, Ochidut, va urez spor in afacere. Cu ce va ocupati ca poate va mai facem si noi vanzare, recomandari, nu se stie de unde sare iepurele 
Larisa, de la IKEA cea mai scumpa saltea e si cea mai buna.
Ochidut, de unde stii tu scumpa ca nu ne va place numele? important este sa va placa voua oricum. Dar m-ai facut curioasa 
Puiutz, nu te mai consuma atat, venirea lui bb e o bucurie unica, trebuie sa te concentrezi pe ea.
Chiar ieri ma gandeam cat de mult m-am schimbat de cand o am pe Ana.
E viata inainte de copii si viata cu copii.
Pai niciodata n-am fost panicata pentru sanatatea mea asa cum sunt pentru a lor. De cand am fetele am alte repere, ele oricum sunt mereu pe primul plan.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+  Iulia Alexandra
 Iulia Alexandra

eladea2005 spune:
eladea2005 spune:
 larissa, no pb...stai linsitita... daca tot l-am primit am zis sa-l dau mai departe...
 daca tot l-am primit am zis sa-l dau mai departe...
si mie mi-e groaza de momentul in care il va vedea pe cel mic, de reactia  pe care o va avea...uff...am o groaza de ganduri, nelinisti si intrebari fara raspuns... speram sa trecem cu bine peste ele..
 speram sa trecem cu bine peste ele..
********************************************************* Andreea, Eric (9.12.2007) si
Andreea, Eric (9.12.2007) si  36+ cu bb Filip
 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...
 ERIC, POZE RECENTE 
ERIC IN 2009
   ERIC , PRIMUL ANISOR 
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
 Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...  
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

rodyka spune:
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Otiliav Rodyka, nu merge linkul. | 
mi-am dat seama si am editat mesajul

_
 34+ AMR 38z
           pozele noastre                                          Hannah Isabela &

katalina spune:
katalina spune:
 aelita, da,da simti ca te calca trenu'nu alta ,imi pun mari sperante in epidurala.
,imi pun mari sperante in epidurala.
Mycya bine ai revenit!
LAlala,tinem pumnii,bafta !

[majoretaParca naste cu Haiduc la Filantropia,sau gresesc.
[majoretaParca naste cu Haiduc la Filantropia,sau gresesc.
Catalina  30+
30+  
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)