HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Adriana, acum vad ca ai pus numele fetei.Imi place Rebeca!

Am tot vazut ca s-au votat nume, scuze nu am avut timp.
Dar sa stiti ca imi placea Cristian Alexandru, Natalia (asa o cheama pe finuta mea) dar si Sonia - asta a fost primul nume pe care l-am vrut eu dar toata lumea din pacate mi-a stricat cheful..... in asa fel incat nu am mai avut nici o placere sa il aleg. De atunci nu am mai cerut parerea nimanui
Si acum numele pe care il avem stiu ca nu e chiar pe placul lumii, dar nu imi mai pasa..... Vi-l anunt atunci inainte de nastere

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

hai Lalala
Doamne da sa fie totul bine si sa avem al doilea delfinas sanatos si frumos...
Fetelor, nu va puneti pe nascut inca...mai este un pic pana in iulie. Pe mine m-a apucat frica de nastere, de ce va fi dupa, mi-e frica si de bebe, cred...asa ca mai stati macar un pic...asa daca deja nasteti ma gandesc ca imediat urmez eu si imi vine sa plang.Am reusit sa fiu viteaza doar pana acum...
Carmen, sa intri repede ca mai vrem detalii despre Lalala

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Nu stiu de la cine a inceput povestea cu CHECUL, am ajuns acasa si m-am apucat si am facut 2,profit ca-s gravida,maninc orice si oricit.Cred ca Tina e de vina parca.
Anca,sa vezi cind s-o insura ce-ai sa mai bocesti
Puiutz,ochidut fiti optimiste va rog,toate se vor rezolva

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Vreau si eu sa fac un chec dar nu mai suport caldura. Poate mai pe seara?

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele dorm putin si intru mai pe seara, nu prea dorm bine noaptea, noi suntem bine atat cat putem cu durerile din capul pieptului, de Lala cum stiti avea tensiunea 150 si aparent urca, plus daca am inteles bine chistul care creste intr-un ritm alarmant avea tot din ce imi amintesc 14 cm ultima data deci urias, motiv pentru care va avea cezariana , vor sa ii scoata si chistul cu ocazia asta!!
Sper sa ii fie bine, bebe Sebi sigur va fi bine, grasun si tot, cum naste va anunt, si eu aflu de la altcineva deci telefonul fara fir!!
Ce stiu este ca a asteptat foarte multi ani acest bebe si sunt sigura ca va fi o curajoasa!!

Aelita imi plac operele tale de arta e incredibil ce iti iese din maini!!

Larisa ce vesti bune!!!!! Sa fie asa pana la termen, aveti grija de voi!!!

Odiseea asta vine cu baietei mai grabiti, dar bine ca au trecut pragul de pericol!!!

Denisa mai e putin si iti vezi minunile, e admirabil cum ai rezistat!!!

Otilia, ce mult mergeti la serviciu voi, si sora mea la fel, naste in octombrie si merge la serviciu pana in septembrie pe 10, si conduce pentru ca e cam departe de casa serviciul!!

Mycya bine ai revenit!!

Puiut asa cum ai zis , stresul nu ajuta/rezolva finantele dar e in natura noastra din pacate si nu putem sa facem nimic!!

Felicit toate fetele pentru vestile minunate!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

va pup si va doresc o dupaamiaza placuta fara evenimente, eu fug sa ma pregatesc pt serbare si bineinteles de bocit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ca nodul il am in gat de aseara cand l-am vazut pe Vladut cat era de emotionat!

Va pup cu drag!

Noi am ales ANA-MARIA

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Lalala sa va dea DD multa sanatate si va asteptam cum vesti cat mai bune
chec tre sa probez cuptorul nou

Bianca 31+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

mai fetelor, eu nu ma mai joc cu voi... pai stati la rand, rate...dati intaietate doamnelor mai in avrsta...da se paote...as ceva...

deh, o iertam pe lalala, numai sa fie bine si ea si puiutul ei...

asa ca:

LALALA, NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA, BEBE SANATOS SI PAPACIOS!

Doamne ajuta!

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Puiutz mic, forta multa, rabdare si ma rog sa vina vremuri mai bune. Te inteleg cum e, stresul e si mai mare cand ai o afacere a ta. Noi avem joburile noastre si separat avem si o afacere de familie sa ii zicem asa, care ne seaca de toti banutii sa o tinem pe roate si de tot timpul liber pe care il mai avem. Si din pacate au inceput sa se vada si la noi efectele crizei, nu mai are lumea bani...
Cu credite iarasi te inteleg super bine, ca si noi avem si personale si pentru afacere, si in fiecare luna acestea sunt discutiile: cat incasam si cum impartim banii, ca sa acoperim creditele si toate celelalte plati curente. Fiecare luna e o lupta constanta... Si nu iti zic nici eu suma ....... Partea proasta e ca noi mai avem asa ani buni in fata noastra pana sa terminam cu toate si sper sa reziste psihicul meu.
De aia ne bucuram tare mult ca vine bebe, dar nici nu avem cum sa ne rupem de toate astea si trebuie sa gasim un mod in care sa le rezolvam pe toate. In afara de munca, intelegere cu cel pe care il ai alaturi si rabdare nu mai putem decat sa ne rugam la Doamne Doamne.

Eu fac treaba de birou/administrativa ca incerc sa pun cat mai multe in ordine pana nasc. Ma tot gandesc cum o sa fie dupa, cum o sa le pot impaca cat de cat

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Ochidut, stiu ca fiind intr-o situatie similara cu a noastra ma intelegi cel mai bine... Imi pare rau ca si la voi e la fel!

Eu nu sunt ingrijorata numai din pricina banilor personali, ci si a platilor pe care le are de suportat firma lunar...avem si noi credit si pe firma si personale, deja am amanat platile catre multi furnizori, dar asta nu putem face la nesfarsit ca te lasa fara marfa cand ti-e lumea mai draga...
Si ce mi se pare cel mai cumplit e ca ieri le-am dat la angajati doar jumatate din salariu, cu speranta ca saptamana viitoare sa le dam si restul ca sa nu mai spun ca salariile noastre - al meu si al sotului - le-am redus demult si luam doar cu "picatura", nu tot salariul odata... Incep sa ma gandesc ca era mai bine daca aveam niste joburi si nu o afacere...

Si toate astea vin gramada taman cand trebuie sa vina si bebe pe lume... Dar precum spuneai si tu, in afara de a continua sa muncim si sa speram nu prea avem ce face. Cel mai important e sa ne pastram calmul si luciditatea, ca altfel chiar se duce de rapa tot ce am construit pana acum..

Sa ne ajute Dumnezeu sa rezistam in perioada aceasta grea!

Multa sanatate si putere si voua! In curand o sa va bucurati de bebelina voastra draga!

Elena 30+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Nu stiu de la cine a inceput povestea cu CHECUL, am ajuns acasa si m-am apucat si am facut 2,profit ca-s gravida,maninc orice si oricit.Cred ca Tina e de vina parca.
Anca,sa vezi cind s-o insura ce-ai sa mai bocesti
Puiutz,ochidut fiti optimiste va rog,toate se vor rezolva

Catalina 30+
Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)

hihi...si eu am primit azi un chec cu cacao de la mama...yummy...

Anca, distractie faina...si ai voie sa plangi, evident..ca de acum o sa ai parte de astfel de evenimente mereu...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput