HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Fetele intru scurt, o sa mai intru mai tarziu, sa anunt la Lalala naste saptamana viitoare, acum este in spital, tensiunea ei urca, asta este problema cea mai mare plus chistul foarte mare!!
Bebe a primit deja injectie de maturare a plamanilor si acum ramane in spital , pana naste, cred ca ei vor sa vada cat de mult il pot tine pe bebe fara sa urce la cer tensiunea!!
In conditiile date scot pentru Lala

Hai Lala , hai Sebi!!!!
Sapt viitoare sau mai devreme e deja trecuta de 34 sapt si bebe are injectiile primite!!!

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
32+ cu
AMR 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Andreea, Anca, stati mai la coada ca eu nici n-am scos geanta sa fac bagajul. Ce vreti sa mi-o luati inainte?

Carmen, bine ca ai aparut. Ohoho ce vesti, sunt pe maini bune, super. Parca si bb era maricel la greutate. Bafta Lala!
Larisa, hm, n-ai aparut inca si ma faci sa cred ca iti cam faci de cap in prima zi de program de voie. Am uitat sa-ti zic, are fata ta niste ochi . Nu ca ale mele n-ar fi ochioase dar parca le intrece

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Parca nu imi vine sa cred....Inca o care devine mamica...
Hai LALALA ...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 29+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

grabiti bb-ii acestia!

Doamne ajuta sa fie bine, oricum e aproape de 34s ceea ce este ff bine pt bb mai ales ca i-a facut dexametazona e important ca bb sa mai stea cel putin 48 ore sa isi faca efectul injectia!

E important ca si mama sa fie ok si tensiunea sa nu urce in pod!

dar daca e la spital...sulfatul de magneziu de de baza!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Eu promit sa stau macar pana la 36s minim!
Asa ca daca aam facut bagajul am facut-o pt ca se crizase sotul ca ce face el daac se intampla ceva ca nu va sti ce imi trebuie asa ca l-am facut sa nu mai transpire omul!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Succes LALALA!!

Laura 33+ cu
AMR 6+ pana la Marea Intalnire
Mai e putin si o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

lalala, nastere usoara mami! O sa fie bine.

HAI lalala!

36+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Ii multumim lu' Doamne Doamne ca am ajuns pana aici si mai cersim macar 2 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Bafta LALA!!! Sa mai stea bebe putin si cand o fi sa iasa sa fie sanatos si cu plamanii puternici!

Ela, cel mai bine sa iti intrebi doctorul ce lipseste spitalului; oricum e posibil intr-o zi sa fie ceva, a doua zi sa se termine si sa lipseasca altceva si tot asa. Cred c apana la urma unele informatii le vei obtine tot atunci si o sa se duca sotul sa ia una alta. Asa se intampla la noi....

Eu am terminat demult spitalul de bagaj, imi mai trebuie trusa de epidurala pe care nu o gaseam la farmacii dar se pare ca mi-a gasit-o cineva in sfarsit.
Totul e la locul lui, mai trebuie spalat doar baldachinul si cand sunt eu in spital mama sa puna lenjeria pe pat si baldachinul si sa mai stearga una alta, sa fie asa proaspat si curat.

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

vroiam sa zic bagajul pt spital

caldura asta..... ma omoara

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

mercic de raspuns ochidut, dar cred ca tot ma aprovizionez eu cu una alta inainte, ca nu vreau sa ma trezesc urland prin saloane pana vine sotul cu vreun calmant . macar ceva ketonal (aici nu stiu daca sa iau fiole sau pastile) si betadina imi iau.

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput