HAI LALA !Bv Racusor! delfinasi iul-aug 2010 (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ei la noi e altfel... e cu scenete, poze cu toga si diploma si fff mult suflet pus in toti acesti ani de gradi!

o sa pun poze o sa va placa, eu sunt ff multumita de gradi, caietele le-am primit ieri dar nu am putut inca sa ma uit pe ele pt ca ma apuca bocitul de ieri, si asa sunt fff sensibila eu din fire!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Puiutz mic, forta multa, rabdare si ma rog sa vina vremuri mai bune. Te inteleg cum e, stresul e si mai mare cand ai o afacere a ta. Noi avem joburile noastre si separat avem si o afacere de familie sa ii zicem asa, care ne seaca de toti banutii sa o tinem pe roate si de tot timpul liber pe care il mai avem. Si din pacate au inceput sa se vada si la noi efectele crizei, nu mai are lumea bani...
Cu credite iarasi te inteleg super bine, ca si noi avem si personale si pentru afacere, si in fiecare luna acestea sunt discutiile: cat incasam si cum impartim banii, ca sa acoperim creditele si toate celelalte plati curente. Fiecare luna e o lupta constanta... Si nu iti zic nici eu suma ....... Partea proasta e ca noi mai avem asa ani buni in fata noastra pana sa terminam cu toate si sper sa reziste psihicul meu.
De aia ne bucuram tare mult ca vine bebe, dar nici nu avem cum sa ne rupem de toate astea si trebuie sa gasim un mod in care sa le rezolvam pe toate. In afara de munca, intelegere cu cel pe care il ai alaturi si rabdare nu mai putem decat sa ne rugam la Doamne Doamne.

Oare ce o mai face Racusor?. Deabia astept sa vina sa ne mai povesteasca si sa vedem poze.

Maurice, tu ce mai faci?

Eu fac treaba de birou/administrativa ca incerc sa pun cat mai multe in ordine pana nasc. Ma tot gandesc cum o sa fie dupa, cum o sa le pot impaca cat de cat

36+ cu

AMR 13 zile pana pupa mama pe scumpete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALINA-

Citat:
Aelita, ce variante ai pt nume? stiu ca aveai unul fain, dar nu mi-l amintesc. ce frumos cu Sophia si Andres si bebe, esti o mamica implinita
aveam Matias sau Nicolas. Matias ii place mult lui tati,dar nimeni din familie ..toti zic ca e urat..Nicolas mai avem un nepot de 4 ani,sa repetam?

VICTO eu am aerul in sufragerie,dar se face racoare in toata casa .l-am tinut de cate ori a fost cald in casa,cu cei doi copii,important e sa nu stea chiar sub el,dar oriunde in casa pot sta,nu se face decat racoare ,nici asta nu poti spune,ca la calduri mari practic doar coboara 2 grade..cat sa nu faca bube pe ei...In spital,in tren,in magazine,oriunde e aer,ar fi mai rau sa nu fie ,caldura e mai rea decat un pic de racoare.nu stiu de ce fug in Ro de un pic de racoare,ca nu se imbolnaveste nimeni,ai mei vara niciodata nu au fost bolnavi,si iarna putin de tot.
la mine vara la 35º nu sunt restrictii la nimic,nici la stat in apa cu orele,nici la mancat inghetata,nici la aer condi,eu de cand eram mica la fel eram,cand imi era cald ma bagam si sub furtunul cu apa rece,nu racesc la patrujj de grade afara.
racelile vin mai repede din virusi decat de la alte surse .
in spitale e destul de racoare de la AC,si noii nascuti stau si ei bine merci.
Asa ca sa nu iti faci probleme si sa nu te iei dupa gura lumii,sa faci cuptor in casa ,ca ei sufera mai rau de cald decat noi!
ai mei se buburozau imediat!
cand ingheata transpoiratia pe ei ar fi mai rau,ca asa racesc defapt,ca le pune caciula vara ca cica bate vantul afara,ei transpira se fac fleasca,si apoi stau asa.
eu sa nu ii vad cu parul ud la ceafa !
Si eu ca si tine,nu suport caldura,imi e rau,la mine deja merge aerul de o saptamana,ca erau 28 in casa si copiii se foiau noaptea,eu mai sa lesin..
Acum e bine,de 2 zile ploua,sunt 24º in casa,boierieeee ! ne e chiar frig

BELUISTEF sa tii minte visul,poate nasti cu Oana odatasau inaintea ei.

PAULA-alergica la fan?ce nasol..

ELADEA asa se face?Se da cadou de la bebe?nu stiam.Ma gandesc daca prinde la ai mei

MICHELEE durerile pot diferi..la mine erau cu crampe de burta si durerile "de sale" cum zic si fetele care coborau in timpce te luau toate transpiratiile,deci nu durere locala,pe care sa zici ca pui mana..ci o durere in tot,de la spate pana pe fund,dar in acelasi timp si in fatza durerile,burta,ovare,tot bazinul " se scurge" ,ce mai,te calca trenul .La mine,ca si la RACUSOR,au inceput cu crampe si ca si deranjare la stomac,dus de 20 de ori la baie DE-A BUSELEA,deci nu te gandi ca e o simpla durere,era de mers in 4 labe pe hol ca sa ajung la baie..acolo wc,dureri de credeam ca ma bag si cu acpul in wc sa treaca...apoi treceau.iar veneau.DAR eu am avut astea DOUA SAPTAMANI inainte de nastere,IN FIECARE DIMINEATA,ma tineau o jumate de ora si treceau.deci incepea travaliul,se producea probabil o dilatare de 2-3 si apoi se opreau si dormeam dusa ! doua saptamani,si in ultima zi a fost la fel,numai ca nu s-au mai oprit,s-au facut la cinci minute contractiile dupa ce au trecut deranjamentele si golirea ....
Pe mine m-au luat din somn in dureri deja mari.

EMAIAMEE-sa iti creasca mare fetita ,sa fie sanatoasa !!!

TINA-o cana plina.
suuuper lenjeria !!

CARLA daca nu se rupe apa cand pleci la Debrecen?in contractii?cat faci pana acolo?

RUBIA asa am patit si eu..ma oftic ca daca trimit cand s-a inchis mesajul ,pierd tot...of..
deci ELADEA,GIOERGIA,SHERI,zici

PUIUT sigur trebuie sa schimbi si semnatura,nu?cate saptamani ai?

LAURIKA-
Citat:
Mai fetele, am pe unu aci care a adormit pe scaun :)).a venit sa aduca o factura la un coleg si a adormit asteptand...si SFORAIEEE!!!!

GIORGIA -Bafta la examen !!!!

MYCYA bine ai revenit !

30+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

buna gagici si pupici .

am stat pe tusa 2 zile cu contractiile ce le-am avut, dar pare-se ca suntem mai bine. acum am ramas doar cu burtica tare. speram sa se mai relaxeze si ea.

eu mai am o saptamana pana o vad pe bblina, dar sincer nu mai cer sa mi-o arate, ca-mi fac mea culpa ca prea am ras de ea data trecuta cand am vazut-o toata botita. v-am zis ca parca era fata lui shrek.

ei, ma bag in urma sa recuperez si mai revin.
pana acum in capitolul asta toate pareati ok, asa ca ma bucur tare-tare pt voi.

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

aelita, asa scriu cartile de psihologie... e bine ca cel mare sa nu-l simta pe cel mic ca o amenintare...asa incat, daca ccel mare primeste un cadou din partea celui mic, l-a castigat de partea sa... cel putin asa speram... chiar si musafirii care vin in vizita, si aduc cadou doar celui mic, e bine sa aduca ceva si celui mare...sau daca nu fac asta, sa ai tu pregatit ceva pt cel mare, orice, cat de mic, ca si cum ar veni din partea lor...e f important sa nu se simta nedreptatit si dat la o parte...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

cate emotii...inca nu imi vine sa cred ca sa dat startul
am sa stau si eu de acum mai cumintica ca am cam profitat de bunatatea bebelinei si m-am obosit cam tare,sa nu va mai zic ca de doua zile,am pus toate hainele existente la spalat si inca nu am terminatmia venit mie asa deodata sa le spal pe toate
ma duc la intins hainele
o sa pun si pozici cu burtica

Bianca 31+ Andra Maria
Doamne ajuta-ne sa fim sanatoase si sa stea bebelina la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

aelita, asa scriu cartile de psihologie... e bine ca cel mare sa nu-l simta pe cel mic ca o amenintare...asa incat, daca ccel mare primeste un cadou din partea celui mic, l-a castigat de partea sa... cel putin asa speram... chiar si musafirii care vin in vizita, si aduc cadou doar celui mic, e bine sa aduca ceva si celui mare...sau daca nu fac asta, sa ai tu pregatit ceva pt cel mare, orice, cat de mic, ca si cum ar veni din partea lor...e f important sa nu se simta nedreptatit si dat la o parte...

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 25 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Asa fac si eu, din grupul nostru eram singurii fara copii, cand mergeam la o aniversare luam mereu 2 cadouri, unu pentru sarbatorit si unu pentru fratior ca sa nu existe discutii.
Nu mai spun de Craciun cum isi numarau cadourile, Doamne fereste sa fi avut unu in plus ce razbel se isca
Numa bine am facut exercitiu de cumparat la dublu

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetelor eu incep sa pregatesc bagajul de spital pentru mine si bebe, nu stiu de ce da am un stres ca o sa vina sorocu si eu nu o sa fiu pregatita
Venirea pe lume a lui bebe Andrei m-a facut sa realizez ca ma apropii cu pasi rapizi de arele final.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 29+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 7 + saptamani de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu l-am facut deja, azi am mai cumparat o crema cu catina pt bb mai am de luat pampersii si hainutele sa le spal si sa le pregatesc!

Anca +31s ANA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_mm spune:

la noi stiu ca nu prea sunt nici medicamente in spital. oare vreuna stiti cam ce ar fi indicat sa avem noi pregatite in bagaj, sa nu ne punem sotii sa alerge in ziua z?

Ela 33+ cu Eva Maria

Mergi la inceput