Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 4
ral_eli spune:
ana la mine e cu nervi orice plecare, nu se poate fara, chiar dc plecam la mama pt 2 zile
. dar in masina, pe drum ne calmam si uitam toata supararea
distractie placuta ! 
15+
MSymo spune:
Ana, relax, drum bun si sa vezi ce liniste va fi la destinatie, plaja....mare!!!! Eu aproape de fiecare data plec plina de nervi si nu vorbim 3 fraze in masina, fiindca domnul sta la telefon nonstop, dar asa ce-l ignor!!!! Hahahaha
Poop si weekend placut!
Symo
20+
Diana
ratusca83 spune:
buna burticute..
mirunam se pare ca te urmez si eu la stat in pat 

![]()
.cand am fost miercuri la control dr a observat ca mi s a intredeschis colul la exterior si trebuie sa stau in pat pana luni...si luni la spital sa-mi faca cerclaj.....tu cum te mai simti? esti bine? pupici la toate burticile!!

14+ si ingeras in ceruri
amelia_ilie spune:
Ana, drum bun si we relaxant la mare, la mai putine grade!
We placut tuturor! Sa speram ca va fi un piculet mai racoritor decat zilele astea, ca ma topesc, nu alta...
12+
mirunam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratusca83 buna burticute.. mirunam se pare ca te urmez si eu la stat in pat ![]() ![]() ![]() ![]() 14+ si ingeras in ceruri |
Off, imi pare atat de rau! Totusi priveste partea buna, nu o sa mai ai probleme cu se deschide/nu se deschide colul... e cel mai sigur asa. Eu chiar vreau sa intreb dr daca nu e mai bine sa fac. La mine s-a mai inchis dar am contractii

Imi pare asa rau pentru tine, chiar te-ai chinuit cu statul la pat si tot acolo si ajuns. Dupa cerclaj poti reveni la normal sau terebuie repaos prelungit?
Hai ca pana luni impartim pareri despre minunatele activitati pe care le putem desfasura

Doura nu am luat niciodata Psycologies, o sa incerc!
Sunset, Mami am citit la prima sarcina. De acolo am dobandit paranoia avansata. Era o rubrica ciu sfatruiel medicului
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
Lore1983 spune:
Of, ca greu mai este sa porti o sarcina ! Pe langa asta nasterea este floare la ureche!
Tocmai am eliminat un cheag maro..sper ca bebe este bine! oricum astazi la 19 fara 20 am programare la doctor. Mi-e asa de teama sa nu se fi intamplat ceva... eu am mai pierdut o sarcina anul trecut, in noiembrie 

Sper sa se indure Dumnezeu si de mine si sa pot duce sarcina pana la capat...
Bebici sanatosi si sarcina usoara va doresc!
11+
mirunam spune:
Lidia, cartea o gasesti la orice librarie sau in hipermarket-uri. Nu stiu sa iti spun pretul, a trecut ceva timp de cand am cumparat-o, oricum cred ca este pana il 50 Ron.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +

18+