Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 3

cor-cora spune:
Tsuky-fetele au spus tot ce era de spus...Ai grija de tine si de viitorul tau copil.Voi suntetzi cei mai importanti!
Mirunam -si eu ma declar doborata de caldura.Ma intreb ce vom face in luniile ce urmeaza....Am ajuns sa urasc vara de cand ne aduce atata canicula!

douradoudou spune:
ma loveste bb in stanga azi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si

mirunam spune:
Sunset nu mai cumpar reviste de vreo 2 ani in 5 minute le epuizam. Mai luam Tango, singura scrisa bine dar rasare aerul Voiculescian din fiecare pagina. Astept desene cu Shrek si Madagascar 2
In cel din urma este o girafa ipohondra cu care ma identific
Acum i-am pus bebelui muzica clasica. Ema a crescut cu Anotimpurile si concerte de flaut Iustin va creste cu Boleroul si mai vad eu ce
Voi le puneti muzica bebeilor / le veti pune?
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +

MSymo spune:
Doura, am luat cu copy-paste si i-am dat ce mi-ai zis! Mai este cu cineva de la birou, deci are companie, plus ca el stie araba (a facut facultate de araba), se descurca. Saru-mana!
Si maine ii duce compania in mod organizat la grota, asa mi-a raspuns!
Merci inca o data si scuze fetelor pt discutia off topic!
Symo 20+
Diana

sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirunam Sunset nu mai cumpar reviste de vreo 2 ani ![]() ![]() ![]() Acum i-am pus bebelui muzica clasica. Ema a crescut cu Anotimpurile si concerte de flaut Iustin va creste cu Boleroul si mai vad eu ce ![]() ![]() Voi le puneti muzica bebeilor / le veti pune? MIRUNA cu ![]() ![]() ![]() |
mirunaeu am primit un teanc de reviste mami numere mai vechi de la o prietena si nici acum nu le-am venit de hac ...dar cand o sa stau acasa cu siguranta o sa le tocesc

Doamne ai grija si de noi

douradoudou spune:
symo unde a facut facultatea ??poate de aia mi se parea mie cunoscut de undeva..si eu tot araba

si

douradoudou spune:
miruna eu in romania citeam psychologies si imi placea mult

si

MSymo spune:
La Universitatea Bucuresti: Araba - RomanoAmericana. A terminat acum 4 ani.
Symo 20+
Diana

douradoudou spune:
mda si eu tot la universitate....clar in vedeam la pitar mos la araba ca noi cei cu araba aveam doar vreo 3 sali
..ceilalti cu alte specializari aveau prioritate

si

ana_o spune:
Gata bagajul, iubi e nervos, eu aproape cedez... puii mei!!!
Va pupacesc pe toate, sper sa nu scrieti 2 capitole pana duminica. Plec cu nervi la drumul asta, dar sunt optimista. Acum, ce-o fi, o fi. Pupici si pentru bebicii miscatori si mai putin miscatori!
Sa aveti un weekend minunat, lipsit de griji si plin de voie buna!
Doura, multumim de capitol nou!
Ana19