Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 5
Lore1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lidia_P unde gasesc si eu cartea Mama si copilul? si cam la ce pret ca o gasesc? 18+ ![]() |
Daca este vorba de cartea Hertei Capraru se gaseste mai greu acum. Eu am cautat-o la 3 librarii pana am gasit-o la libraria de la metrou de la Unirii si costa 77 de lei sau ceva de gen, oricum pana in 100 de lei.
11+
beatrice75 spune:
MIRUNA, pe 8VIIla Botica si pe 12VII la Herghelegiu. Ca nebuna am facut si pe 1VII la Gherasie Cristian, ca prea nu am mai fost de o luna juma la eco si deja e mult pana si pt mine
17+

Mami de baiat
ratusca83 spune:
azi l-am sunat si mi-a spus ca pot iesi afara sa stau intru un sezlong sau fotoliu, dar sa nu fac nimic treaba...eu n-am contractii..mie mi-a descoperit la control..este mult mai bine ca fac cerclaj..asa pot sta linistita...pe mine ma dor oasele de atata stat in pat![]()
..
tu cam cate ore stai in pat? Zilele astea am luat-o pe soacra mea me a sa stea cu noi, ca sa imi faca mancare, sa spele, sa calce pt sotul meu...
pupiciii
16+ si ingeras in ceruri
ratusca83 spune:
dupa cerclaj am inteles ca pot reveni la normal..cu mici exceptii..fara eforturi mari, sex etc..
16+ si ingeras in ceruri
mirunam spune:
Ratusca intre 8 - 23 stau in picioare/pe scaun cel mult 30 min
Poate primesc si eu saptamana viitoare dreptul la sezlong ![]()
Beatrice, in locul tau as merge la Herghelegiu e cel mai sigur. Despre Gherasie nu stiu nimic, nu este cel la care a mers Sashenka ieri?
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
douradoudou spune:
ba dupa cerclaj nu revii chiar la normal...din cate am ineles de la alte fete din luna 6 au stat in pat..dar macar au nascut la termen..so see the bright side ![]()
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
mirunam spune:
| citat din mesajul lui douradoudou ba dupa cerclaj nu revii chiar la normal...din cate am ineles de la alte fete din luna 6 au stat in pat..dar macar auascut la termen..so see the bright side alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si 17+ cu ![]() |
Eu am citit povesti opuse, ba ca au revenit la normal ba ca au stat mult in pat. Pana l aumra bebe sa fie bine si sa se nasca la termen.
MIRUNA cu
Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
18 +
sashenka_h spune:
| citat din mesajul lui mirunam Ratusca intre 8 - 23 stau in picioare/pe scaun cel mult 30 min Poate primesc si eu saptamana viitoare dreptul la sezlong Beatrice, in locul tau as merge la Herghelegiu e cel mai sigur. Despre Gherasie nu stiu nimic, nu este cel la care a mers Sashenka ieri? MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 + |
da eu la gherasie am fost, dar nu este prima data, s-a purtat super ok cu mine pana ieri....bine nu s-a purtat urat dar a dat rasol....de herghelegiu am auzit si lucruri super naspa si lucruri super bune , asa ca nu stiu ce sa spun....
Mami Andreea
16sapt+,
Iustin Nicolae (03.04.2006) +
Sasha Andrei (30.12.2008)
beatrice75 spune:
| citat din mesajul lui mirunam Ratusca intre 8 - 23 stau in picioare/pe scaun cel mult 30 min Poate primesc si eu saptamana viitoare dreptul la sezlong Beatrice, in locul tau as merge la Herghelegiu e cel mai sigur. Despre Gherasie nu stiu nimic, nu este cel la care a mers Sashenka ieri? MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 + Si ce a patit Shashenka ieri???????????? |
17+

Mami de baiat