Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lore1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

unde gasesc si eu cartea Mama si copilul? si cam la ce pret ca o gasesc?

18+

Daca este vorba de cartea Hertei Capraru se gaseste mai greu acum. Eu am cautat-o la 3 librarii pana am gasit-o la libraria de la metrou de la Unirii si costa 77 de lei sau ceva de gen, oricum pana in 100 de lei.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

MIRUNA, pe 8VIIla Botica si pe 12VII la Herghelegiu. Ca nebuna am facut si pe 1VII la Gherasie Cristian, ca prea nu am mai fost de o luna juma la eco si deja e mult pana si pt mine

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

azi l-am sunat si mi-a spus ca pot iesi afara sa stau intru un sezlong sau fotoliu, dar sa nu fac nimic treaba...eu n-am contractii..mie mi-a descoperit la control..este mult mai bine ca fac cerclaj..asa pot sta linistita...pe mine ma dor oasele de atata stat in pat..
tu cam cate ore stai in pat? Zilele astea am luat-o pe soacra mea me a sa stea cu noi, ca sa imi faca mancare, sa spele, sa calce pt sotul meu...
pupiciii

16+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

dupa cerclaj am inteles ca pot reveni la normal..cu mici exceptii..fara eforturi mari, sex etc..

16+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Ratusca intre 8 - 23 stau in picioare/pe scaun cel mult 30 min Poate primesc si eu saptamana viitoare dreptul la sezlong

Beatrice, in locul tau as merge la Herghelegiu e cel mai sigur. Despre Gherasie nu stiu nimic, nu este cel la care a mers Sashenka ieri?

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ba dupa cerclaj nu revii chiar la normal...din cate am ineles de la alte fete din luna 6 au stat in pat..dar macar au nascut la termen..so see the bright side

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

ba dupa cerclaj nu revii chiar la normal...din cate am ineles de la alte fete din luna 6 au stat in pat..dar macar auascut la termen..so see the bright side

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Eu am citit povesti opuse, ba ca au revenit la normal ba ca au stat mult in pat. Pana l aumra bebe sa fie bine si sa se nasca la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Ratusca intre 8 - 23 stau in picioare/pe scaun cel mult 30 min Poate primesc si eu saptamana viitoare dreptul la sezlong

Beatrice, in locul tau as merge la Herghelegiu e cel mai sigur. Despre Gherasie nu stiu nimic, nu este cel la care a mers Sashenka ieri?

da eu la gherasie am fost, dar nu este prima data, s-a purtat super ok cu mine pana ieri....bine nu s-a purtat urat dar a dat rasol....de herghelegiu am auzit si lucruri super naspa si lucruri super bune , asa ca nu stiu ce sa spun....

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Si ce a patit Shashenka ieri????????????

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Si ce a patit Shashenka ieri????????????

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput