Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 15
beatrice75 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui amelia_ilie
Pai sunt ardei grasi cruzi, spalati, ii pregatesti ca pentru ardei umpluti si ii umpli cu crema de branza. Eu frec branza de burduf cu ceva verdeturi si unt, iar daca am pun si branza proaspata. Nu e o reteta fixa, poti adapta, poti pune mirodenii daca vrei si-ti plac... Mie imi plac pentru ca sunt mai putin procesati si ii pot manca reci, mai ales pe caldurile astea. 12+ |
Am mancat la bulgari asa...iamiiii.ui, tre sa-mi schimb si semnatura
17+

Mami de baiat
douradoudou spune:
"Despre Utrogestan: Utrogestanul este de fapt progesteron. Este cu generozitate prescris, imi place sa cred ca doar dintr-o inertie inexplicabila, pentru cazurile de sarcina cu amenintare de avort (mai precis cand se deceleaza o activitate contractila crescuta a uterului), fara vreo baza fiziopatologica sau experimentala solida. Numeroasele studii internationale efectuate (si publicate!) nu au reusit sa puna in evidenta nici cel mai mic deficit de progesteron in aceste circumstante (adica in activitate uterina contractila ridicata) si nici nu au relevat vreo eficacitate vizibila a suplimentarii cu progesteron oral in combaterea avortului spontan. Deci Utrogestanul nu are nici o indicatie oficiala in aceasta patologie!"
pe cale orala nu este prea indicat asa cum zici si tu poate avea efecte neplacute...sa inteleg ca la tine s-a descoerit o deficienta de progesteron?ai avut sangeari???vreo sarcina pierduta sau de ce iei???...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
beatrice75 spune:
si mie mi se pare o vesnicie pana joi la dr.ma saturasem de ei in primele luni(ginecolog-endocrinolog si invers, analize, teste).
de o luna jumate nu am mai fost.
stau ca pe jar acum, deja am intrat in febrilatii

Fetelor, eu sunt la munte si pana si aici este cald, erau la amiaza 30 de grade, nu vreau sa ma gandesc ce a fost in Capitala.
Cam cate ore credeti ca ar fi ok sa dormim acum noaptea?
18+

Mami de baiat
beatrice75 spune:
de curiozitate, mai are cineva de pe acest forum endometrioza? eu am fost operata anul trecut, dupa care am facut tratament cu DIPHERELINE. Doctorii, pe unde merg zic ca a fost o minune ca am ramas gravida. Plus ca la mine mai este si factorul "varsta"(34 ani)si mai nou, tiroida, care, din cate am citit pe net si ea este responsabila intr-o oarecare masura de infertilitate.
18+

Mami de baiat
JoAnn spune:
buna fetelor 
eu sunt treaza de la ora 5
...dar na ...o fi din cauza ca la ora 9 aseara deja
, fiindca nu mai rezistam![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralucaspm Am fost la dr. joi ai a descoperit ca am contractii. A mai avut cineva contractii asa de devreme ? Eu nici nu le simt, asa ca nu pot sa spun cat de dese sunt. De cand am aflat sunt destul de stresata si ma apas pe burta zi si noapte. L-am vazut pe bebe la eco asa de stramtorat, incat deabea putea misca un degetel si ma tot gandesc la el cat se chinuie si daca ii face mult rau. |
eu am avut contractii de pe la 11 sapt . nici eu nu le simteam ,dar a vazut dr. la eco.
acu le simt pe toate...si sunt destule.
nu dor, dar se intareste burtica si ma sperii
.saracii bb-ii cred ca stau acolo inghesuiti si stransi ca in menghina
.si iau tratament scobutil , gynipral, duphaston si arefam.
dar cateodata parca as lua apa de ploaie...nimic nu are efect...
| Citat: |
| de curiozitate, mai are cineva de pe acest forum endometrioza? |
eu. eu am avut endometrioza si chist endometriozic bilateral de 6 cm. am fost operata clasic
in 2008.initial dupa operatie dr. mi-a zis ca sansele de a ramane insarcinata sunt minime...
dar am facut tratament cu diphereline 6 luni

si apoi inca 3 luni trat cu AC cu progesteron.si dupa aproape 1 an am reusit
.fetele

15+ viitoare mami de gemeni
moshulik spune:
Si eu ma inscriu la capitolul endometrioza.
in 2007 - laparotomie 1 (operatie clasica)- anexectomie dreapta ( plus aderente intestinale fff extinse)
in 2009 - laparotomie 2- nodul fibromatos de dimensiunea unui cap de nou nascut inclavat in douglas plus chist endometriozic pe ovarul stang plus aderente intestinale
2010 - FIV 2 - iar rezultatul il vedeti la semnatura!!!
aaaaaa, si ma inscriu si la contactii (au inceput de ieri si m-am speriat foarte tare)
si inca ceva: astazi am schimbat prefixul: avem 20 de saptamani si o zi!
Moshulik
+20
alinushca spune:
si eu am avut ieri mai toata ziua burta intarita. dar nu dureroasa. eu stiu ca astea nedureroase sunt normale si pregatesc uterul pentru nastere.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 18+ 
alinushca spune:
moshulik, felictiari pentru depasirea jumatatii sarcinii!!
sa fiti sanatosi pana la sfarsit! aderentele intestinale de la ce le aveai?
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 18+ 
douradoudou spune:
hello..am venit si eu la o cafea..bea cineva cafea cu hel si niste biscuiti din aia caramelizati??? 
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu