Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

moshulik felicitari..ai ajuns la mijlocul "drumului" de 40 ..iti doresc inca 20 de saptamani cat mai usoare posibil..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

ce liniste pe aici..no action at all...

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

moshulik, felictiari pentru depasirea jumatatii sarcinii!! sa fiti sanatosi pana la sfarsit! aderentele intestinale de la ce le aveai?

Mami de (28.10.2008) si bb2 18+

Hi, hi, hi, multumim si la mai mare pentru toate burticile!
aderentele tot de la endometrioza.
migrase tesut endometrial in cavitatea abdominala si se inchistasera realizandu-se aderentele abdominale.
urat, foarte urat.
atat de urat incat doctorii ce m-au tratat (Dimitrie Pelinescu si Bogdan marinescu) imi spuneau "dezastrul" si ca "niciun doctor normal la cap nu ar sta pe langa mine".
iar la faza asta eu le raspundeam "atunci ce sa cred despre dvs?"

Moshulik +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

moshulik felicitari..ai ajuns la mijlocul "drumului" de 40 ..iti doresc inca 20 de saptamani cat mai usoare posibil..

si 17+ cu

Multam, multam multam!

Cred ca sunt cap de pluton, motiv pentru care trebuie sa ma tin tare sa mearga bine ca sa aveti un exemplu pozitiv!

Moshulik +20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Jo Ann, Moshulik, vad ca nu-s singura la capitolul endometrioza. Exista si un forum, cred ca stiti de el:"Endometrioza ne-a unit in lupta pt bebe"

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Moshulik, as vrea sa ajung si eu la dr. Pelinescu. Am incercat la Medlife la abia in sept are loc liber(consultatie=eco). M-am programat in iulie la consultatie doar la el. Mai merge si la o alta clinica privata?Are vreun cabinet privat propriu?
O dr endo mi-a dat 2 nr de cell de-ale dansului, dar le are in permananenta inchise pe ambele.

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

Dora, cate grade sunt acum in localitatea din Liban unde tu locuiesti?De curiozitate, ca eu tocmai m-am intors de la munte si-i cumplit aici, in Bucuresti, azi, 37 grade. Si asa se anunta toata vara....si nici n-am cand sa merg prin magazine sa-mi cumpar niste rochii lungi, vaporoase, de gravida...

18+
Mami de baiat

Mergi la inceput

eu stau in beirut..langa mare..e fapt cam toata tara e langa mare ..si vreun sfet munti inalti...la noi acum sunt vreo 30 de grade..dar umiditate mai mare ca la voi..clima mediteraneana..

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna fetele!

Asa e oribil de cald la Bucuresti..Sfaraie betoanele. Am fost dimi cu Purci cu lesa si era arsita. Era doar ora 10! Acum stam ascunsi cu perdele trase si aer aprins. MA ia cu somnu in curand, dar in dormitor am un fel de sauna!

JoAnn-tu ai aflat la eco sexul la gemenasi?

Dupa ce ma scol ma apuc de tortu de piersici.

sugubina +14

Mergi la inceput

pt fetele cu gemeni..uitati ce ziea o tipa care si ea este insarcinata cu gemeni..locuieste in canada...:"De exemplu in tara nu inteleg de ce se face dublu si triplu test la gemeni?????
Am vorbit cu 3 medici care au studiat in Europa si mi-au explicat ca nu au inca un algoritm de calcul pentru gemeni sau tripleti asa ca sansele de fals pozitiv sunt uriase"

si 17+ cu

Mergi la inceput