Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina stiu sigur ca nu esti vegetariana deci laptele praf de soia poti sa-l inlocuiesti f bine cu lapte praf normal..ulei de palmier se gaseste cam peste tot.si nu e scump..migdale crude cse gasesc la super si hyper marketuri..caju la fel ..nici nu ai nevoie de mult anyway..curmale se gasesc in rom. f usor ..eu gaseam mereu peste tot..nuca de cocos rasa normal ca gasesti si nu e scumpa...in rest nu vad nimic ciudat pe acolo..anyway eu nu am facut INCA tortul ala dar este in plan,,de abea l-am descoperit ieri ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 17+ cu

Mergi la inceput

bebelu eu sper ca au gresit aia rezultatul..am citit ca se intampla f f des pe la voi..anyway si

si 17+ cu

Mergi la inceput

sugubina ce zici de un tiramisu ?? se face repede si e usor ..si eu il ador

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

SS Tzuky, iti inteleg foarte bine problema, am o situatie destul de asmenatoare. Povestea mea o poti citi aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107642&whichpage=16
Indiferent ce se intampla, tu sa faci cum crezi ca este mai bine pt. tine si pentru bebe din burtik, voi sunteti importanti acum. Stiu ca-ti este greu, dar incearca sa nu te stresezi, nu face bine....Cat despre el...daca nu isi revine, pierderea lui...
Sunt alaturi de tine, sa mai scrii, daca simti ca iti face bine,

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Doura, dr. mi-a dat utrogestan impotriva contractiilor. A spus ca Mg dupa 16 saptamani.

Eu sper sa nu se deschida colul caci se presupune ca problema mea pt care am nascut prin cezariana e ca nu mi se deschide colul. Dar mai stii, ceasul rau... sa nu se deschida chiar acum.

Vezi, tie iti spun ca am contractii si imi zici sa am grija ca e periculos, iar mama zice ca trebuie sa inchida, de parca i-as fi zis ca astazi am mancat cartofi...

Raluca cu Ioanna , Georgios si 13+

Mergi la inceput

sincer nu am auzit de utrogestan impotriva conractiilor..ala e progestereon..intreaba de no-spa..si sincer detaseaza-te de tot ceea ce nu-ti face bine...acum bb este cel mai important si depinde de tine ..

si 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Bebelu, sa aflati cat mai repede ca bine bebelusul tau.

Raluca, ca tot vin parintii la tine, ia-o pe mama ta la o discutie mai intima si spune-i ca ai vrea sa o simti mai aproape de tine, sa simti ca iti intelege si tie cineva problemele si nu trec vorbele tale in vant. Despre sora, depinde cat de apropiata e relatia voastra, daca intr-adevar ea s-a schimbat sau asa e "felul" ei de-a fi. E posibil sa se necajeasca putin ca nu poate avea al doilea copil in timp ce tu il faci pe al treilea sau poate pentru ea nu mai e nimic "special" daca tu esti gravida a treia oara.. La fel, cel mai bine ar fi sa ai o discutie cu ea si sa-i spui ce simti, fara sa o acuzi in vre-un fel, insa macar sa vezi daca realizeaza ce se intampla.

Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Raluca, apropo de contractii, uite ce se prescrie pe-aici http://www.utile copii.ro/intrebari/Uter-Contractil-131.asp (sterge tu pauza din link).

Victoria, mami de Anna Sofia, 17+ cu inimioara

Sofia, 1 an si 8 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Joy, cu sora mea e adevarat ca nu am fost f apropiate cand eram copii, pt ca diferenta dintre noi e de aproape 7 ani. De asta am si ales sa nu fie diferenta mare intre copiii mei. Dar acum lucrurile s-au schimbat si eu ma simt apropiata de ea si incerc sa o ajut de cate ori are o problema. Si parca ma doare sufletul pt ca e sora mea. Daca ar fi fost un strain cred ca nu as mai fi tinut nici o legatura cu el. Ea nu o sa asculte, orice as spune, pt ca e genul care te contrazice si care crede ca are tot timpul dreptate. Inainte ne certam din cauza asta, acum tot timpul las eu de la mine si evit sa discutam in contradictoriu.

Peste 2 saptamani ma duc iar la control ca vada dr. daca s-a mai relaxat uterul. De la inceputul sarcinii ma duc din 2 in 2 saptamani si speram ca din trimestrul 2 sa ma duc din luna in luna. Insa acum , din cauza contractiilor, iar trebuie sa fiu sub supraveghere. Ma gandesc ca daca era mai grav m-ar fi chemat si mai curand la control. As fi fost mai linistita daca mi-ar fi masurat si colul.

Oral nu pot lua Utrogestan deloc pt ca am reactii adverse f puternice, zici ca mi-am facut anestezie, imi amorteste limba si nu mai pot vorbi, nu mai imi pot controla si ridica pleoapele sa tin ochii deschisi si in general nu ma mai pot misca.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

MAI SUNT MAMICI CU BURTICI DE 16 SAPT CARE SA NU-L FI SIMTIT INCA PE BEBE????

16+ Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Da, eu.
Am simtit ceva pe 4 mai, dar nsh sigur daca a fost bebe, mai ales ca de atunci nu am mai simtit nimic.

17+
Mami de baiat

Mergi la inceput