Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 13
eliza_cri spune:
ziua buna fetele
noi am fost in spital am avut tensiune rau
pe foaie scria hipertensiune arteriala asociata sarcini + iminenta de avort
mi-au facut n-spe mii de analize si totul a decurs bine bubulina era ok...
acum suntem acasa cu regim alimentar excluderea sarii din alimentatie, a efortului fizic si a stresului
sper ca in final sa fim bine
va pupam si va uraram tuturor sanatate 

14+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
eliza_cri spune:
bebelu eu la prima sarcina am facut cmv pe sarcina...din pacate la noi pronosticul nu a fost frumos, insa stiu cazuri care au avut un final fericiti numai Dumnezeu dicteaza ce si cum sa se intample
iti doresc toata sanatatea din lume crede.ma stiu prin ce treci 

14+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul
Dimitrie Gabriel
12.11.2008
bebelu86 spune:
eliza tot pozitiv ai avut si tu?
ai facut toate testele(aviditate, amnio) si tot nu s-a putut face nimic?
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
bb 10+
sugubina spune:
doura merci de idee de reteta. Suna super bine, dar are ingrediente exotice si multe chestii strange (care costa mult in Romanica si se gasesc greu) ca ulei de palmier, caju,praf soia.. Cred ca e o minunatie, racoros, si crocant in acelasi timp..miam!
AM fost cu Pufi sa iau pepene rosu,nu mai puteam de pofte. L-am nimerit super super bun!
Dpdv tort cred ca fac asta http://torturilelissei.blogspot.com/2009/02/tort-crocant-cu-piersici.html. Am nectarine proaspete, da le fierb in apa cu zahar sa iasa ca din compot. Deabia astept maine!
sugubina
+14
ralucaspm spune:
Buna , fetelor !
Bebelu, ma rog si eu pt tine sa iasa analizele bine.
Sugubina, ti-as fi propus un tort diplomat, dar vad ca te-ai hotarat deja.
Am fost la dr. joi ai a descoperit ca am contractii. A mai avut cineva contractii asa de devreme ?
Eu nici nu le simt, asa ca nu pot sa spun cat de dese sunt. De cand am aflat sunt destul de stresata si ma apas pe burta zi si noapte.
L-am vazut pe bebe la eco asa de stramtorat, incat deabea putea misca un degetel si ma tot gandesc la el cat se chinuie si daca ii face mult rau.
Ma inscriu si eu pe lista celor ramase singure in we. Numai ca eu mai am si 2 copii mici cu mine , in timp ce eu nu pot avea grija de mine.
Oricum, sotul a plecat acum cateva ore, dupa masa de pranz si se intoarce maine pe la 11 dimineata, cel mai devreme.
Cu greata tot prost stau, singurul lucru care s-a mai imbunatatit in ultimul timp sunt starile de lesin si ameteala care s-au mai ameliorat. 
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
13+
lorin7774 spune:
salutari si de la noi
fetele, am 40 de grade in bucatarie 

astept sa se trezeasca printesa si o tai la tara, macar in casa aia se poate respira...
intre timp suntem ok, parca nu se mai intareste burtica, doar creste
, luni merg la control sa vedem cum stam...
pup toate fetele, plimbacioase si neplimbacioase si va doresc sa va racoriti care cum puteti

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
15+
ralucaspm spune:
Eliza, sanatate 
SS-Tzuky, nu stiu ce alte sfaturi ti-as mai putea da, in afara de ce au scris fetele pana acum. Iti doresc doar sa-ti dea Dumnezeu putere si iubitului tau sa ii dea minte si cand ai nevoie de suport , noi suntem aici 
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
13+
ralucaspm spune:
Sa va spun si eu ce m-a necajit. Altele se cearta cu sotul, cu soacra sau cu deful , iar eu sunt dezamagita de ai mei.
Stiu ca o sa-mi spuneti sa nu pun la inima si asta si incerc sa fac, dar vreau sa aud parerea voastra sincera daca sunt eu mai sensibila din cauza sarcinii, sau chiar nu se poarta cum ar trebui.
In primul rand vreau sa spun ca mama mea acum vreo 2 saptamani a patit ceva la undeget si dr. i-a spus ca s-ar putea sa i-l taie. Atunci o sunam si de 2 ori pe zi si o intrebam cum e.
Ieri ma suna mama sa imi spuna ca e bine cu degetul si ca aproape se vindeca. Mai imi spune si alte problemute de-ale ei. La sfarsit ii spun si eu ca tot imi mai e rau si ca am fost la dr. si am contractii. La care ea ma intreaba daca e sigur ca nu am gemeni sau tripleti (teama ei). Ii raspund pe un ton un pic mai enervat ca nu am decat unul , dar ca am contractii si imi zice ca bine, pa, ca trebuie sa plece nu stiu ce sa faca.
In al doilea rand, sor-mea stie de vreo 4-5 saptamani de sarcina mea. E adevarat ca ea are doar un copil si ca mai vrea unul, dar deocamdata are ceva probleme si nu poate ramane. Eu la inceput nu am putut sa o sun pt. ca ma simteam asa de rau ca nu puteam vorbi la telefon. Apoi am mai sunat la ea, dar ea e f ocupata si nu am gasit-o acasa.
Ea nu mi-a trimis nici macar un email sa ma intrebe ce fac, cum sunt, etc. O verisoara de la tara a aflat de la mama si mi-a trimis un email si am apreciat f mult ca s-a interesat de mine.
Adica e sor-mea si sunt singura aici, sa zicem printre straini, stie de la mama ca imi e rau si nu ma intreaba daca mai traiesc. Am zis ca daca nu ma intreaba nu ii spun.
Aseara am reusit sa dau de sor-mea la telefon. Am felicitat-o pentru nepotelul meu care a terminat clasa I, a luat multe premii la engleza, sah , la fotbal merge f bine. Am intrebat-o ce mai face ea, etc
Am vorbit juma de ora. Ea nu m-a intrebat nimic pe mine si nu mi-a urat nimic. Nici de sarcina, nici de copiii mei.
Miercuri vin la noi parintii mei si nepotelul meu. Ma bucur mult, dar mi-au lasat un gust amar. Astazi i-am spus mamei mele ca sor-mea nu mi-a zis nimic si a zis ca "asa e ea".
Raluca cu
Ioanna ,
Georgios si
13+
douradoudou spune:
raluca daca esti stresata o sa ai contractii si mai puternice si nu e bine deloc deloccc...contractiile sunt de 2 feluri: nedureroase si dureroase..dar contractiile sunt f periculoase la vasta asta a sarcinii pt in timp deschid colul prematur..deci: in 1 rand inceraca sa nu te mai stresezi...detaseaza-te cat poti de probleme chiar daca ai tai nu te inteleg sau sustin ..tu inceraca sa fii tare pt bb din burtik..sa stii ac bb-eii sufera cand noi suntem nervoase sau triste..asculat muzica care te relaxeaza..fa ce-ti place...stai cu copiii tai..intreaba-l pe doctor de magneziu..asta e bun daca esti stresata..relaxeaza muschii..si no-spa 

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu
douradoudou spune:
lorin 

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
17+ cu