"Abdomen extra-plat (28)"

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Deus, bine macar ca intri dimineata.. Nici nu stiu cum sa zic, dar de cand citesc aici, si pe tine, am invatat taare multe si am facut mari schimbari la capitolul mancare.. Si incerc sa fac schimbarea asta si la copiii, implicit sot... meriti un mare pupic
Iar de la Allure si Lumi am prins ideea de sport mult..

Cine se indura si de mine sa-mi dea ceva sport, cu Shaun sau Chalene, ma intereseaza abdomenul si bratele, in rest sunt perfecta

Hannen, esti asa reconfortanta, nu ma plictisesc sa citesc ispravile tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

am venit de la munca si ma duc sa fac sport.
apoi am plan o omleta&legume diverse gatita cu ulei spray.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am avut examen azi , dupa aia am mers la o pizza margherita, n-am mancat tot ca nu puteam. dupa aia o garda scurta la spital, am adormit ca un porc si ma mancat baton de cioco dupa mai mult de jumate de an de pauza.
Abia astept sa merg la kickbox!!!!!!!!!!!!!!!!

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

vin si eu la miez de noapte sa raportez multaaaaaa treaba pe ziua de azi, alergatura grupa mare, mancat grupa f mica, doar dimineata niste rosii cu branza si in rest cirese..mi-a trimis soacra-mea vreo 10 kg cred

si sport..
40 de min cu Shaun-Core cardio and balance
40 de min cu Chalene greutati

zici ca a aparut Turbo fire, Allure?..eu tot urmaresc pe amazon si inca nimic, dar tre' sa apara el

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Make your mind the leader of your body!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related

me,me,me
http://picasaweb.google.com/jasmine24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

zici ca a aparut Turbo fire, Allure?..eu tot urmaresc pe amazon si inca nimic, dar tre' sa apara el

pai abia a aparut pe Beachbody (http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/turbofire.do)
e cam devreme sa apara pe Amazon...cred ca mai dureaza ceva cu siteurile care vind la mina a doua

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata doamne dragi

Macrina

Lumi esti ca o baterie plina de energie:-))
Allure este mai cald acuma la voi? La noi au fost niste ploi seriose!
Hannen cum merge treaba?

azi mergem la salina la Turda asa ca miscarea mea o sa fie umblat si iar umblat:-)
la capitolul mancare probabil o sa fie salata, friptura, cirese si capsuni plus am gasit niste piersici zemose si bune de care nu ma pot despartii

va pup, ma duc sa strang mizeria la matze:-))))
Sa aveti un weekend superb

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Buna dimineata,ziua...seara(o fi pe la cineva seara acum?)

Macrina,ma bucur mult ca nu iti par plictisitoare!dar am un spor la povesti...asa mi`i felul,toata ziua troncan

Xio,cum a fost examenul?Dar pizza???

Lumi,cireseeeeeeee ce pofta mi-ai facut.Aici sunt cica cirese americane...duuulci de ma dor dintii (sa ma dau de gol cu dantura`mi perfecta)

Allure,de sport nu ne-ai zis nimic.cum a fost la alergat?hai sa vad daca te-am prins cu cioara vopsita!

Deus,tu pe unde te preumbli?Ne-ai parasit chiar de tot?

Noi azi am fost la gradinita.Abia azi a fost ziua de saptamana trecuta(cum suna) adica ziua aia care am incurcat-o eu.Desi a iesit soarele fiindca a plouat torential pina dimineata ,am facut ce era de facut in gradinita.Asadar am mestesugit cu spor la bile de pamint/lut ce-o fi fost.Mai stiti ce m-a prins activitatea asta??E super!Sa vedeti ce luciu le-am dat la bile,m-am dilit cu totul dar nu ma mai puteam opri.
Ne-au servit si prinzul,modest dar gustos.Ceai verde si triunghiuri de orez(in engleza le zice rice ball-dar ele is triunghiuri toata ziua)
Am plecat pe la 12:00 si ne-am oprit iar in parc,am facut citeva scari (200) apoi ne-am dus la cumparaturi unde mi-am lasat toata averea din portofel.Si acum ma urasc cu patima ca`s saraca lipita.
Dar noroc ca e banca aproape,care banca-piticele mele au impresia ca e un loc unde te duci si iei bani de cite ori vrei tu,si citi vrei tu.Un fel de magazin unde ti se dau bani!!Asa pe ochi frumosi ..nu ca e fain sa fii copil??
Ce sa va mai zic?Mai bine ma opresc ca poate vorbesc singura pina luni si mai mare rusinea.
Sa aveti un weekend frumos,fara peripetii .(ca noi am avut din plin acum o saptamana)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

buna dimineata...
se pune ca si sport daca am dansat vreo doua ore la aerosmith si inca una pe la reamonn? Macar la corzile vocole se pune:)

astazi avem iar program de chefuri, scoala organizeaza "fete de la musique" si petrecere mare pe langa asa ca avem dupaamiaza ocupata.
Ma gandeam sa ma apuc si eu de niste abdomene cu Shaun, da am asa un elan plus o super durere in gat ca mai studiez problema

Va pup si un weekend placut, oriunde va aflati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Am luat 10 la examen , nu a fost cine stie ce , garda a fost plina si frumoasa as fi stat toata noaptea dar era vineri si na...
Pizza ok , aia e singura care imi place la nebunie

***Fur is for petting**

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/

www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

bravo Xio!
Marina,cred ca se pun si alea 3 ore de "zbucium"

Am vazut ca a scris si Deus pina am reusit eu sa scriu primul mesaj...daca scriu cearceafuri.
La noi iar se anunta ploaie in atmosfera,s-a intunecat brusc.De suparare am prestat o inghetata de banane.super simpla dar amestecul e bestial la gust.Si ca un facut,mi-au iesit 4 cupe...fetele cu ma`sa.Ce ma fac??
E cu iaurt,banane,maple sirop,putin lapte si zahar...

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput