"Abdomen extra-plat (28)"

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Buna dimineata doamne dragi

dependenta asta pacatoasa...am ajuns sa stau lipita cu fundul de scaun si sa-i spun copilului prea des "imediat" care ajunge sa fie peste o ora, plus mi-am comandat vreo 10 carti din care am citit cateva pagini...si animalutele, si sotul...toata lumea sufera ca Sanda sta pe internet

Sper sa va tineti de treaba si sa nu va influenteze cu nimic faptul ca eu am sa intru doar dimineata:-)

Raportez pt azi:shake-ul meu fantastic si o cafea mare
Azi am zi de curatenie in dormitor si sufragerie asa ca ma apuc de treaba

Vasi va doresc o zi minunata!

PS - Lumi mi-a dat de gandit cand a spus ca nu lasa sa treaca nici o zi fara sa faca ceva bun/memorabil...eu am avut zile in care singurul lucru memorabil era stat pe scaun si net ore in sir

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Hihihi, ce v-am facut cu ficateii de pui

Lumi, ce bunaciune e Shaun asta Am in plan ca incepand de luni sa bag 3 saptamani zilnic cate un program de-al lui.de fapt nu zilnic, ci 6 zile pe sapt, am luat de pe net un "plan" de-al lui, si prevede 6 zile de sport si o zi odihna.ma gandesc ca daca bag astea 3 saptamani asa imi intra iar in reflex si dupa aia o sa ma tin mai usor de program.

Netul asta asa poate da dependenta....Incerc si eu sa ma tin cat mai departe de el, dar cam greu...Am reusit sa stau departe doar pt ca am inceput sa citesc (sa recitesc, mai bine zis ) seria de carti Dune. Si daca "intru" in carte si e o carte care ma "tine" e ok, uit de net. SI Dune, desi le-am mai citit de cateva ori, ma "prinde" bine de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Doamnelor
Eu fiindca nu am gasit subiectul la "active" azi,nici nu l-am cautat si din motivul asta,dar si pt. ca nu am facut nimic memorabil
Azi doar am facut curat,curaaaaaat,curat!Eram ca la sauna,asa de tare am transpirat.am dus gunoiul (ala mai ciudat,oale,veioza sparta,borcan spart,un aspirator stricat,o masuta de cafea accidentata...si o saltea de burete pe care am taiat-o cu cutter-ul) la un loc special-adica acolo la gunoi .Numai ca nu vine nimeni sa ti-l ia daca nu dai telefon si daca dai,platesti.No,eu stiu doua locuri in oras dintre care unul e ff. aproape asa ca le-am incarcat in masina si le-am dus eu.
Dupa asta eram lesinata de foame asa ca am sarit peste sport si am trecut la prinz care a constat din citeva linguri de orez cu legume invelit in ou si ramas de la fii-mea de aseara.Si cu salata.
Dimineata am mincat doar iaurt cu musli(astea le pun eu,am o punga cu toate minunile uscate,noroc ca sunt citeva stafide si banane printre ,ca altfel nu ar avea niciun gust)si cafea neagra,asa ca se intelege de ce imi era foame dupa atita efort.
In plus,am febra musculara de la acrobatiile mele de ieri.Nu mare febra,dar se simte prin brate,abdomen si picioare(nu-mi aduc aminte cum se zice la partea de sus a piciorului,bine ca stiu cum ii zice in japoneza)

Lumi,nu poti sa ma molipsesti si pe mine cu dragostea asta de sport de ala nebunesc de care faci tu???N-ai o reteta?
spor la invatat si sanatate papagalului cintator!

Deus,cita dreptate ai !!!Cu netul...forumul ,ma recunosc!Barbata-miu e terminat.Citeodata sufera pe bune !E suparat,iritat...trece prin toate fazele daca nu isi ia portia de "mine" seara.Si daca citesc prea mult si nu-l bag in seama tot asa se bosumfla.Ie musai sa ne acordam timp seara(asa zice el).
Adevarul e ca atunci cind are el treaba si urmareste ceva pe net si eu ma cam supar.Deci e molipsitoare si boala netului dar si supararea.
La noi ploua tare si sunt uda in spate ca am iesit pe balcon sa-mi acopar ghivecele cu buruieni ,ma gindesc ca prea multa apa sa nu faca rau sa seminte si la cele care au dat deja.
Aaah si ceva nemaipomenit,pariu ca nu aveti asa ceva.Pe balcon la etajul 5 ,o broasca!!Am vazut-o aseara iar azi cind a inceput sa ploua si-a dat drumul la concert!Mama ce tzignal are!
Cum naiba a ajuns broasca asta la mine pe balcon??
Abia astept sa stea ploaia sa mi-o caute fii-mea si sa o scoata afara.fiti atente,fii-mea pune mina pe broaste!Dar eu cred ca mor daca ma atinge!Asa`s de "tare"

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Codrina,si eu la fel!Daca am o carte buna poa` sa arda pc^ul ca nu-l vad.E asa fain!
Te relaxezi,nu-ti faci nervi si uiti de toate aratarile virtuale ...
chiar asa,ia sa dau o fuga la librarie azi,de mult n-am mai dat pe acolo(de`o saptamana)nu-mi sta bine cu bani in portofel,v-am mai zis.

Mergi la inceput

Fetelor,Codrina,vroiam sa va intreb de unde luati voi programele astea cu Shaun ?Sunt sigure,adica fara virusi?
Mi-e teama de virusi...n-am curaj sa fac download la nimic ca mi-a promis soatza ca daca mai virusez si pc-ul asta ,gata sa-mi iau adio.Si asa e el nemultumit ca pt. pc am timp dar pt. el ,nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Deus, te inteleg cu dependenta. si eu ar trebui sa am grija ca am tendinte.
am uitat sa zic ca fac si variatiuni pe tema ficatei la cuptor. adica la reteta originala: odata cu ficatul mai adaug: praz, ceapa verde, usturoi verde, ciuperci& fasole pastai. este f buuun. tot fara ulei.
aseara am mers cu fata cu bicicleta eu per pedes/un pic alergat. de la
7.00- 8.30. ne-am tzopait, am mers la vale la alimentara si am cuparat una alta. si ne-am intors la deal, intr-o mana cu sacosa de 3kg) si cu mana cealalta am impins cupila sa mearga pe bicicleta la deal. am mers rapid/alergat usor la deal. saraca buna numai in urma rau era
azi mie pofta de lactate. asa ca am in program si lapte batut.
dim: iaurt cu pudra de in.
io nu-s cu Shaun si sport gen insanity, etc.
va pup

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Hannen, eu programele lui Shaun le am de la Lumi , ea le-a scos de pe torenti. Eu mi-am scos o gramada de filme de pe torenti si pana acum n-am patit sa aiba virusi. E drept ca si am un program antivirus puternic (nu ma intreba detalii ca nu ma pricep, tipul care mi l-a instalat mi-a zis ca e "tare" si eu il cred pe cuvant ).
A, si cu cartile, mi-am facut o regula: cand mergeam la librarie imi luam o suma mai mica de bani la mine, sa fiu sigura ca nu prapadesc toti banii pe carti
Emaaimee, si eu fac variatiuni pe tema ficateilor, cu ciuperci si fasole n-am incercat, dar data viitoare...eu fac in vas de yena si e super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

neatza !

Eu nu am mai reusit sa fac sport aseara...in schimb am urmarit la tv, se pune? Am vazut finala la basket, foarte tare!

Lumi, sanatate la papagal si bafta la licenta! hai ca nu e asa urata conta.. spune-ti asta de cateva ori poate reusesti s-o crezi

Hannen, broasca la etajul 5?? si mie mi-ar fi urat sa pun mana pe ea.. in schimb as manca niste picioare de broasca mmmmm!

Eu cu cititul sunt maniaca..nu pot sa dorm seara daca nu citesc 15-30 min, iar de cand am primit cadou acum 2 ani Sony e-book nu ma mai dzlipesc de el! il iubesc la nebunie! am storat in el peste 50 de carti de atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

nici eu nu mai am chef de scris...m-a desumflat complet plecarea Conchitei...fac miscare si dieta ca de obicei. Lumi, inca nu am primit Insanity dar a aparut TurboFire de vreo 3 zile deja, lumea e in delir...pozele alea ultimele cu Shaun sint mortaleee!! incep sa prind microbu'

Sanda, o sa-mi fac o comanda de la BeachBody in curind in care o sa includ si niste Shakeology din ala ca prea zbiara toata lumea ca e minunat si ca i-a scapat de "sugar cravings"...daca e asa, sint pe el!

ies la alergat ca e soare si frumos afara.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Salt water is the cure for everything: sweat, tears or the ocean.

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

Mergi la inceput

Elena,urit zici??Eu cred ca mor daca ma atinge una.Acum vreo doua veri a prins fii-mea una la taica-su la munca(are alaturi o familie cu pamint mult ,gradina ,curte mare...)si fii-mea colinda pe la ei prin gradina-bineinteles,cu voia proprietarilor si asa a prins broasca cu care venea la mine "uite ce draguta e!!" brrrrrrrr
Azi imi dadea lectii cum sa prind broasca "te apropii usor din spate si o prinzi de picioare ,si gata,nu mai misca!auzi mama,da` pe sopirle pui mina?dar macar pe o lacusta?nici macar pe o libelula?"
Niciodata! Va dati seama ce impresie are copchila de mine?

Vreau sa zic ca mi-am facut ficatei.Am ajuns tirziu acasa,eram lesinata de foame asa ca nu am avut timp sa astept sa se faca la cuptor drept urmare au aterizat in tigaie cu putin ulei.
Tot din fuga mare ca nu mai vedeam de foame in loc sa pun usturoi proaspat ,am folosit din cel la borcan-gata tocat.
Nu stiu de ce dar nu mi-a placut cum a iesit.Am mincat ff putin cu o lipie si cu salata de varza cu castraveti.
Nici pipote n-am avut,ca alea sunt moartea mea(dar n-am gasit)...adevarat ca mincarea facuta in fuga nu iese buna.Eu vroiam de fapt sa-i maninc cu mamaliga si mujdei de usturoi...Am renuntat pt. ca nici malai nu aveam.Daca ma apuca poftele pe neasteptate ...
Asadar sunt nemultumita de prestatia mea culinara de azi.Poate tot raul spre bine,ca in felul asta n-am mincat mult.Abia m-am silit sa inghit (iar la lipia aia m-au ajutat fetele)

Moama ,ploua la noi cu galeata.Mai bate si`un vint turbat!

Allure,spor sa ai la alergat!

Mergi la inceput