Vanghelie merita cavou la Bellu!

Vanghelie merita cavou la Bellu! | Autor: Ingrid S

Link direct la acest mesaj

http://www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Bucuresti-_Vanghelie_si-a_bagat_mortii_in_cavoul_familiei_Lahovary_0_277172880.html

M-am sufocat astazi, afland ca Marean si Voicu au gasit cu cale sa profaneze mormintele a doua mari personalitati ale Romaniei: Lahovary si generalul Argesanu. Nici nu pot comenta de scarba profunda pe care o simt.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beren spune:

De necrezut. Care este pedeapsa penala pentru vandalizare si profanare? Plus abuz de functie? Dar folosirea de fonduri publice in scopuri personale? ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Da si eu am vazut acest lucru in ziarele de azi si mi s-a parut o obraznicie fara margini ! O marlanie pur si simplu.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

mai urmeaza sa numeasca o strada dupa el si sa-i faca o statuie in parc

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Si cand te gandesti ca astia vor sa vina la guvernare cica sa salveze tara ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

mare mirlanie!ia sa vad acum daca e reclamat undeva si daca o sa raspunda si legal, ca omu' e clar profanator de morminte, din articol reiese ca au fost si martori. asa ca treaba ar trebui sa fie simpla.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Oribil ! Cum sa arunci osemintele unor oameni asa pur si simplu?? Macar sa le fi ingropat undeva acolo! Eu ma gandesc , asa dupa cum este MArean asta ca si bunica-su avea o personalitate marcanta. Lahovary a trebuit sa-i cedeze locul !
Sila si groaza simt acum pentru ca nimic, dar nimic nu mai este intangibil in fata hotiilor astia , nici macar istoria, eternitatea unor fapte .
Intr-o zi VAnghelie o sa publice in niste almanahe versuri de Eminescu ca si cum ar fi scrise de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui beren

De necrezut. Care este pedeapsa penala pentru vandalizare si profanare? Plus abuz de functie? Dar folosirea de fonduri publice in scopuri personale? ...

nu cred ca s-a auzit de asa ceva in RO. nici nu cred ca se va auzi vre-odata sa fie pedepsit careva.

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Chiar ca te sufoci cand auzi asa ceva...

Pentru parinti, de dragul copiilor

"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Este CULMEA marlaniei. Imi da un sentiment acut de lipsa de speranta.

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Nici comunistii nu au indraznit asa ceva,desi sunt convinsa ca au ravnit!

Nostim este ca am surprins raspunsul lui Marean in direct si necenzurat pe iRealitatea,cand a scos o perla cat un molar de minte din aur!

Cica a primit,pardon, a cumparat() de la acel sef de la ADP,care persoana,dupa aceea,nu a mai fost la ADP(!)ci a ajuns Administrator la Piete!

Mergi la inceput