Vanghelie merita cavou la Bellu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Mi-a cresuct si mie adrenalina in 10 secunde citind articolul. De fiecare data cand citesc asemenea marlanii, imi spun ca nu se poate mai mult, ei bine de fiecare data, se poate.

Intrebarea este: se poate face ceva?
Personal as strange semnaturi sa-l dau in judecata.Insa nu cred ca se poate.Ia sa ma interesez totusi.

P.S. Edit ca nu mai pot de nervi: oare chiar nu mai exista descendenti ai Lahovarylor? Sau rude indepartate care sa dea marlanul, mitocanul, incultul, hotul ordinar in judecata?
Scuzati vocabularul, dar nu reusesc sa ma calmez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

In acest caz procurorii ar trebui sa se autosesizeze, pentru ca mormantul familiei Lahovary ar fi trebuit sa fie in patrimoniu, daca nu este si totusi are concesiunea locului pe veci atunci intra usor la profanare de morminte.
Dar sa stam linistiti ca a avut grija Marean al nostru sa treaca cavoul pe la mai multe persoane asa incat sa scape el, ca doar el l-a cumparat de la Ixulescu si de unde sa stie el ca a fost cavoul Lahovarylor?????

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Eu una sunt de acord ca Vanghelie merita orice cavou doreste. Orice numai sa moara odata!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Eu propun sa facem o petitie in care sa semnam ca suntem de acord sa il bage si pe regele Cioaba si ce imparat mai au ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

noul slogan:

Vanghelie, in rai, nu se intra cu parai!

si aici ce au facut unii scandalizati de marlania lui Vanghelie:
http://www.paginademedia.ro/2010/06/radio-guerrilla-vanghelie-in-rai-nu-se-intra-cu-parai/

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

http://www.antena1.ro/news/social/vanghelie-cedeaza-cavoul-familiei-lahovary-retrocedat-proprietarilor-de-drept-111613.html

Cica Vanghelie cedeaza! Retrocedeaza cavoul propietarilor de drept. Nesimtirea a ajuns la cote maxime! Acum se face ca el nu vrea sa ramana cu pacatul asta in spate. Dar ce se intampla daca presa nu descoperea marlania asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Eu zic ca merita toti politicienii&Co. cavouri, pe unde vor ei, numai sa moara odata sa scapam de ei.

Veninul dauneaza grav sanatatii.

Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta.

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

astia nu au pic de jena, de scrupule....mi-e sila!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput