Crema protectoare de soare
Raspunsuri - Pagina 3
sdcristian spune:
depinde ce varsta are bebe
eu as lua fie klorane fie sanosan, sau daca vrei bio atunci elmiplant. ultima e si mai accesibila ca pret
si tot cu factor 50
important e sa-l dai din ora in ora daca stati la plaja, sau inainte de plimbare, daca are pantaloni scurti sau tricou cu maneci scurte.
madybulancea spune:
eu sunt ffff multumita de crema La Roche Posay si acum am citit ca nu are aparabeni..noua ne-a recomandat-o un medic dermatolog si vreau sa va zic ca anul trecut la mare nici nu l-a atins soarele pe razvi...e intr-adevar scumpa dar eu am de ex de anul trecut!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
Varsta Razvanel
trischa spune:
,, Sun-dance,, de la DM,nu contine parabeni este cu factor 50,30,20..etc
In primul an am cumparat cu factor 50 apoi cu 30.Folosesc ce 3 ani aceasta marca si nu am avut nici o problema plus ca este si rezistenta la apä.
Este marca fabricata pt DM nu e firma si nici scumpa,chiar azi am cumparat 300ml factor 30 cu 3,25e.
madalina28 spune:
Eu folosesc mustela fara parabeni,protectie 50+, este f buna, foarte rezistenta la apa fata de altele gen klorane in afara de faptul ca are parabeni de cum s-a bagat in apa curgea crema de pe ea, prin parc mai folosesc la roche posay spray cu factor 50, fara parabeni, imi e mai usor sa aplic, copilul fiind pe jumatate imbracat.Eu am ales o crema foarte rezistenta la apa pt ca mata mea ar sta numai in apa si palaiuta pt apa i-am luat-o cu factor de protectie.
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipriana85 sdcristian,crema e din gama pt bebelusi.eu nu folosesc protectie solara ( pt mine) sunt mai creola si nu ma ard, de aceea nu stiu ce sa cumpar ?! eu va spun sincer, a fost singura pe care am gasit-o mai repede, in farmaci la noi inca nu primisera nimica . eu produse folosesc l'oreal, de alea ce spune-ti?, sunt si pt bebe, protectie solara ma refer. PUPICI De la Mami de Darius |
Nu conteaza daca te arzi sau nu , este nesanatoasa actiunea razelor asupra pielii indiferent de tipul pielii.
***Fur is for petting**
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/
www.adoptiicaini.ro
www.adoptiipisici.ro
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina28 Eu folosesc mustela fara parabeni,protectie 50+, este f buna, foarte rezistenta la apa fata de altele gen klorane in afara de faptul ca are parabeni de cum s-a bagat in apa curgea crema de pe ea, prin parc mai folosesc la roche posay spray cu factor 50, fara parabeni, imi e mai usor sa aplic, copilul fiind pe jumatate imbracat.Eu am ales o crema foarte rezistenta la apa pt ca mata mea ar sta numai in apa si palaiuta pt apa i-am luat-o cu factor de protectie. Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
Madalina, ce inseamna palariuta pentru apa?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
BraveGirl spune:
alex_andra, exista niste costumase speciale pt plaja, care au protectie solara. Ceva de genul asta: http://www.mothercare.com/Mothercare-Sunsafe-tropical-fish-2PC/dp/B0037WAFZI/sr=1-32/qid=1276500818/ref=sr_1_32/275-6426885-7285137?_encoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=345132031&mcb=core
Noi am fost anul trecut cu fetita la mare, desi era micuta, si am tinut-o intr-un astfel de costum. Si acum, la 1,7 ani, i-am luat, chiar dc mergem la plaja la orele recomandate. O las putin in slip, si apoi ii pun costumul. O dau si cu crema Mustela, factor 50.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Zina spune:
Eu sambata l-am dat pe baietelul meu de 3 ani cu lotiunea de la Nivea, pt.copii. Am dat numai pe maini si aseara am vazut ca era plin de bubite rosii, a facut alergie. Nu credeam ca se poate intampla sa ceva, mai ales ca scrie pe ea, ca este pentru copii si testat dermatologic.
cait spune:
Din ce stiu ei si din informatiile citite nu este indicat sa se foloseasca uleiurile vegetale pentru copii in locul cremei de protectie solara.Cremele in general atat cele chimice cat si cele bio au in compozitie dioxidul de titanium si oxidul de zinc care ofera protectie.
Pentru adulti (in general cei ce nu au probleme cu razele solare) se pot utiliza uleiul de cocos, uleiul de morcov, cel de jojoba, de masline, de soia pentru plaja.In general aceste uleiuri nu ofera o protectie ridicata (maxim IP 10) de accea persoanelor cu pielea alba li se recomanda o protectie mai mare.
Cait
http://biomonde.ro/