Crema protectoare de soare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Noi avem de la Avon FPS 50, eu sunt multumita si nu are parabeni!
Voi credeti ca nu e buna, noi avem 8 luni ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

cipriana, eu cu avon 30 m-am ars acum cativa ani de nu pt sa imi amintesc

e pt bebelusi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

mie produsele avon mi se par proaste- un fel de americanisme ieftine.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

mirela, nici macar ieftine, ca sunt produse mai bune, gen elmiplant care e si bio, mult mai ieftine. avon in general e peste pretul de nivea sau garnier, desi nu prea se compara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

multumesc mult!
eu chiar azi am fost la farmacie pt a cumpara si mi-au zis ca nu sunt recomandate copiilor asa de mici.mi-au recomandat altceva,nu mai retin cum se numeste,dar am renuntat sa mai iau,am luat doar lotiunea hidratanta pe care o folosim de mult timp si de care sunt f multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Noua ne-a recomandat pediatrul La Roche-Posay FPS 50+ ,a folosit-o cineva,este buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab125 spune:

La Roche Posay nu are parabeni? Eu asa imi amintesc.

Matei si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cryss_oana spune:

Recunosc ca sunt total paralela,de aceea am si cumparat ce mi-a spus dr.Puiul meu are 7 luni;vad ca voi stiti care sunt bune si care nu,asa ca va intreb:care este cea mai indicata pentru varsta lui?Ce sunt parabenii si ce efecte negative au asupra unui bebelus de 7 luni?Pe cutie scrie ca nu are parabeni.Va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyiildiko spune:

Vreau sa iau de la Cosmetic Plant pentru copilul de 16 luni.
Ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

sdcristian,crema e din gama pt bebelusi.eu nu folosesc protectie solara ( pt mine) sunt mai creola si nu ma ard, de aceea nu stiu ce sa cumpar ?!

eu va spun sincer, a fost singura pe care am gasit-o mai repede, in farmaci la noi inca nu primisera nimica .

eu produse folosesc l'oreal, de alea ce spune-ti?, sunt si pt bebe, protectie solara ma refer.

Mergi la inceput