Crema protectoare de soare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

elmiplant a mers super la marutza si la mine dealtfel nu e lipicioasa si miroase super fara parabeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Alex_andra, Cipriana, linkul pus de Bavegirls este bun pt a descrie costumul de baie,doar ca Sofia are alt model la palariuta cu borurile mai mari, eu i-l pun si cand e in apa chiar dc e data cu un strat gros de crema si stam pana in ora 10-10.30, tot mi-e teama sa nu se arda pe umeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si noi avem palariuta cu boruri mai mari in fata si la spate are o parte care atarna, sa nu se arda pe umeri dc nu ii pun costum. Cred ca stiti la ce ma refer.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 19+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi nu folosim crema de protectie solara in oras.

Numai la mare -dimineata- una, maxim 2 aplicari. In rest palarii si costume de protectie UV (precum acelea prezentate mai sus) & ochelari de soare.
Rareori ii ung cu crema la munte; numai cand stau mult in soare direct.

In general cautam creme cat mai putin daunatoare si care au primit note ok, de preferat bio, etc. .. care greu se gasesc prin farmacii, mai mult online.

Apropo de creme de protectie solara, un articol interesant:
http://www.evz.ro/detalii/stiri/pericolul-din-cremele-de-protectie-solara-897051.html

..timpul sterge totul, dar focul naste foc (Iris)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi am folosit ani la rand Nivea cu protectie 30, spray-ul acela verde pentru copii.
Cristi are pielea alba (ca mine) si noi am fost multumiti cu Nivea.
Dar nu-i place sa-l dau cu creme de nici un fel... face un circ... imi spunea ca mai bine ramane in camera de hotel decat sa mearga la plaja si sa-l dau cu crema

Ingrid si Cristi 7 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Buna fetelor
Am inteles cum e cu costumul si palariuta, dar de unde il pot cumpara( din tara ) ca mothercare nu livreaza in Ro.
Spuneti-mi un site, magazin ceva, aicea la noi nu gasesti asa ceva.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cipriana85
Am inteles cum e cu costumul si palariuta, dar de unde il pot cumpara( din tara ) ca mothercare nu livreaza in Ro.

Nu tb sa fie musai costum + palarie.
Sunt si separate.. tricouri cu manaca scurta/lunga sau 3/4, cu pantaloni sau fara. Palaria separat, etc.

Tricouri cu protectie UV pt bb si copii se gasesc de ex la Decathlon (din cate stiu deocamdara este numai in Bucuresti), palarii cu protectie UV la Miniblu.

Mergi la inceput

Un site interesant (de fapt o uriasa baza de date) care clasifica cosmeticalele in functie de gradul de toxicitate/periculozitate/etc.

Aici creme de protectie solara, SPF > 30:
http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?category=sunscreen:%20SPF%20greater%20than%2030

cu cat iau note mai mici, cu atat sunt mai putin daunatoare

din pacate nu sunt multe produse europene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipriana85 spune:

Buna,
ruxandra_sb, cunosc situl, l-am mai vazut si da, pacat ca e doar pt SUA, mersi pt magazine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cipriana85
pacat ca e doar pt SUA

nu este doar pt US, sunt si produse australiene, asiatice, etc.

iar din cele de pe la noi.. Avene, Neutrogena, Mustela, Johnson&Johnson, La Roche-Posay, Badger, Lavera..

Mergi la inceput