Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81
Sa zic si eu de Irina mea: a invatat o noua litera f, cand il rosteste scuipa in toate felurile, jucariile preferate sunt lustrele si spoturile de lumini, se intoarce de pe spate pe burta si invers, sta in pozitia leutz cu mare placere, tine capul batz (asa s-a exprimat kenetoterapeuta care e fff incantata de progresele ei - am avut torticolis pozitional stanga), chiuie de parca e freza de la dentist, ii place in fund nu mai vrea la orizontala si incepe discret sa faca abdomene. aa si ne dau 2 dintisori jos - se vad mugureii, motiv de tztzaiala de 3 zile incoace ca maimutele (la o jumatate de ora, inclusiv in parc... se uitau oamenii la noi ca la urs ca irina chiuia si apoi se baga iar la supt nitel, apoi iar chiuia, vb aia parca zicea: "uitati-va la mine chiui la tztz!"). Ma mangaie pe fata si pe taica-su il musca de nas . Rade in hohote cand ma stramb la ea...si nu mai plange de 3 sapt - MULTUMESC NIK0LE!!!!!!!!!!!!!

Catalutza mami de Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Sunt super ferice ca ne-am intors cu vestea ca nu mai purtam atele. Gata cu bandajele si ghipsurile. A mai ramas masajul facut seara sau in cursul zilei de noi sau de altcineva profi (macar din cand in cand, sa mai invatam miscari noi).
Eu parca tot am inima indoita ca parca nu stau picioarele lui bebe prea corect si cred ca o sa ma mai duc si la o a treia opinie, ca la second opinion am fost deja.
de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm

Felicitari! Si bafta la a treia opinie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Sunt super ferice ca ne-am intors cu vestea ca nu mai purtam atele. Gata cu bandajele si ghipsurile. A mai ramas masajul facut seara sau in cursul zilei de noi sau de altcineva profi (macar din cand in cand, sa mai invatam miscari noi).
Eu parca tot am inima indoita ca parca nu stau picioarele lui bebe prea corect si cred ca o sa ma mai duc si la o a treia opinie, ca la second opinion am fost deja.
Asa-s eu, mai paranoica cand e vorba de bebe. Doc zice ca e f bine si ca sa nu ma mai panichez, dar na...nu prea pot. Parca nu si le tine corect, inca trage muschiul ala...
Ma duc sa dorm. Am incercat sa adorm bebe la san, a supt si apoi avea chef de conversatie, asa ca l-am pasat lu' taica-su, sa il adoarma cum stie el mai bine, ca eu seara nu mai am prea multa rabdare ramasa si daca nu adoarme la san, il adoarme sotul din dotare.
Noapte buna si fara sa va trezeasca bebeii deloc!!!!

Felicitari! daca tot nu ti se pare ca stau coret fa-i masaj, tine-i laba piciorului drept in mana stanga si cu degetul mare de la mana ta stanga tii gamba pe interior si cu mana ailanta masezi apasand destul de tare dar gentil pe temur si pe incheietura si laba piciorului tragand/apasand laba piciorului in sensul corect (in jos si inspre exterior si nu spre interior cum statea in burtica) si apoi la fel la piciorul stang, mana ta dreapte , degetul tau mare lungit sa sustii interiorul gambei. Pe mine asa m-a invatat in maternitate ptr ca era cu piciorusele strambe ca in burtica itoarse si pe interior asa. La noi a functionat Da treb repetat min 2 ori pe zi ptr cat de mult ii place

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios

ayanna ai pm

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

multumim frumos

aoleu ce m-ai nimerit cu piersicile,cristies

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem
Eu v-am tot raspuns in gand si tot imi ziceam cand intru le spun la fete aia si aia, dar…e cam vid la ora asta in capul meu.
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Multumim ca iti faci timp si de noi. Si asteptam sa ne mai spui aia si aia ca mereu de la tine suna mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

buna dimineata!multmumim de bunatatisi cafea
si raul e mai somnoros de fapt foarte a dormit de la 7 aseara pana azi-dimineata la 5 papa si somn pana la 7 un pic de zambete si air somn pana la 9:30 si acum abia papao fi de la caldura?aaa si kk tot un dop
carmita noi suntem alaturi de tine iti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine si copilul tau...eu consider ca e foarte importanta linistea si intelegerea intr-o familie acum tu stii cel mai bine!
decenuela bine ca nu a patit nimic luca
la mare catalutza?superrr
am vazut poze noi cris dogarel pacat ca n-am emoticon cu oftat si visator cu gandul la mare
sunteti toate frumoase fara exceptie in primul rand ca aveti in brate minunatiile si in al doilea rand ca sunteti voi frumoase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna dimineata si de la noi! sunt treaza de la 5 ca Irina mea a chiuit incontinuu de atunci. acum ea doarme bine mersi iar eu nu mai pot adormi :(

Cristies eu nu pot accesa linkul :((((((((((( zice page cannot be displayed

Si mie imi curg sanii, eu nici un casa nu pot sta fara tampoane si sutien si normal ca ciuperca nu mai trece din cauza de umezeala acolo...macar nu mai doare.

Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ) asa ca maine dupa exam lui tati plecam la mareeeeee Pana si Irina e fff incantata

Catalutza mami de Irina

cine nu ar fi?!?... distractie placuta!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

Asa-s eu, mai paranoica cand e vorba de bebe. Doc zice ca e f bine si ca sa nu ma mai panichez, dar na...nu prea pot. Parca nu si le tine corect, inca trage muschiul ala...
Ma duc sa dorm. Am incercat sa adorm bebe la san, a supt si apoi avea chef de conversatie, asa ca l-am pasat lu' taica-su, sa il adoarma cum stie el mai bine, ca eu seara nu mai am prea multa rabdare ramasa si daca nu adoarme la san, il adoarme sotul din dotare.
Noapte buna si fara sa va trezeasca bebeii deloc!!!!

Felicitari!!!!
Mai avem si noi o luna si scapam de gretute
Si felicitari pentru sotul descurcaret, la noi e invers, daca nu reuseste el, intru eu in actiune

de Maia Ilinca (29.01.10)

ma bucur si pt blue_flower si pt voi!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby

Azi am fost aproape mai toata ziua afara cu motata, la 7 seara am intrat in casa si am facut cat de cat ordine, ca vorba lui Cris vine sanepidul noi avem un parc tare dragut cu pomi plini de flori si trandafiri (i-ati vazut in poze) foarte aproape de casa, asa ca incerc sa stau cat mai mult la aer cu puiuta mica. Insa nu intotdeauna pot iesi atat de mult ca azi. Ea doarme in carut, daca-i e fomica ii dau titi in parc, m-am dezbarat de orice inhibitie, inainte nu as fi alaptat in public neam, insa ince, incet m-am obisnuit cu ideea ca este un lucru absolut firesc si nu ma mai deranjeaza deloc. A papat motata, am pus-o la somnic, am calcat, mancat si am reusit abia acum sa recuperez capitolul trecut.

Cristies pentru linkuri.
Mariucasara, Cristies, Cris.d, Ruxita, va multumesc din inima pentru raspunsurile voastre, inseamna enorm pentru mine, mi-ati incalzit inima!
Ruxita tu m-ai intrebat daca problema este surmenajul. Nu, nici pe departe, Lorena este un copil cuminte. Este pentru prima oara cand imi vars amarul pe forum, de ceva timp simt ca nu mai pot comunica cu taticul Lorenei, (nu suntem casatoriti, urma sa o facem). Stiu ca ma iubeste si eu il iubesc, insa am luat hotararea de a ne desparti pentru ca asa pur si simplu nu mai putem continua, ne amaram viata unul altuia. Din cauza certurilor, gandurilor neplacute si a stresului am ajuns ca de multe ori sa fac lucrurile pe pilot automat, nu mai reusesc sa ma concentrez pe ea, uit sa-i vorbesc, sa o gadil, sa o pup, iar ea este un copil atat de dulce si nevinovat( ca de altfel toti) incat mi se frange inima cand imi dau seama ca gresesc fata de ea. Incerc sa fiu o mama cat mai buna, incerc sa iau deciziile corecte, insa nu vreau ca puiuta mea sa creasca intr-un mediu toxic. Na ca m-am descarcat, dar stati asa ca de abia de acum inainte voi intra cu adevarat in butoi, pentru ca daca nu l-as fi iubit, ar fi fost usor.. ei lasa ca trec si peste asta, s-apoi ce nu te omoara te face mai puternic se zice, nu?

Fug la somnic ca e deja tarziu si maine dimineata am intalnire in parc cu o mamica.

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

OFFFF aratati atat de bine toti in fotografii, de ce trebuie sa va certati?
Iar despre ce spui tu, te inteleg perfect! si noi avem un copil super cuminte si super dulce si cred ca intr-un fel "profitam" de cumintenia lui ca nu cere atentie non stop si cand ne punem pe discutat si certat, el grec care se aprinde repede, eu o fire f temperamentala...ies scantei care dureaza si bietu Yannis sta complet neglijat cat noi suntem prea ocupati sa ne scoatem ochii unul altuia e cuminte, dar na in loc sa ne jucam cu el sau sa il stimulam cumva, ne incidem in bucatarie pe balcon unde putem fuma si ne balacarim reciproc acolo....

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

se trezise akm 2 ore si a stat cumintica....am facut ordine prin casa si am terminat de calcat ...yupiiiiiiiiii ...akm am o masina de prosoape de intins pe care slava cerului k nu le calc ... s-a trezit mario si am culcat-o pe alexandra...akm merg sa-i pregatesc lui sa pape

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput