Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alexutzzza,daca vrei sa-i dai suc de morcovi lui yannis,se poate si fara aparat,dar e mai greu pt tine ...trebuie sa razui morcovul pe razatoarea mica si il storci prin tifon/compresa/bucata de fasha...lucrezi juma de ora pt juma de ceshcutza de suc......memoria mea functie...cand radu era mic,mi-am cumparat storcator de fructe doar cand fimiu avea aproape un an[gandeste-te cate legume/fructe am razuit/stors!]

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mercii de povestire, stiam d eprocedura asta time consuming sau munca de sisif de la mama care facea asa cand eram io mica, saracutza de ea...si da-ti seama dup atata munca sa vezi cum continutul multor lingurite zboara pe pereti, haine etc...

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

alexutzzza,daca vrei sa-i dai suc de morcovi lui yannis,se poate si fara aparat,dar e mai greu pt tine ...trebuie sa razui morcovul pe razatoarea mica si il storci prin tifon/compresa/bucata de fasha...lucrezi juma de ora pt juma de ceshcutza de suc......memoria mea functie...cand radu era mic,mi-am cumparat storcator de fructe doar cand fimiu avea aproape un an[gandeste-te cate legume/fructe am razuit/stors!]

asa creste Alex

Mercii de povestire, stiam d eprocedura asta time consuming sau munca de sisif de la mama care facea asa cand eram io mica, saracutza de ea...si da-ti seama dup atata munca sa vezi cum continutul multor lingurite zboara pe pereti, haine etc...[:(}

de Yannis

pai asta ziceam si eu......STIU cum e...

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa
Si acum ca sa ma laud Mini a luat 3 cm in 2 sapt .. avem 59cm si cred ca am ajuns pe la 5 kg jumate . Ce vroiam sa spun ...

cristies cred ca te stresezi un pic cam mult cu diversificarea .. citesti f multe si lucrurile la un moment dat se vor bate cap in cap .. pana la urma tot cum o sa-ti vina pe moment ai sa faci .. si iti spun sigur ca odata si odata iti vei incalca regulile. Hai ca nu e draqul atat de negru si nu e chiar asa de greu cu papa lor. El iti va spune sg ce vrea sa pape si ce nu. Important este sa nu-l fortezi sa pape ceva ce nu-i convine

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Felicitari pentru crestere!

V-am cam plictisit cu toate cate le citesc eu pe ici pe colo dar daca ajuta ca macar un copil (si ofc o mamica) sa nu treaca prin ce-am trecut eu cand eram mica eu zic ca mi-am atins scopul. Mariucasara poate sa-ti spuna cum e pentru o mama sa nu-i dea copilului diverse chestii care nu-i fac bine si la care copilul pofteste, iar eu pot sa spun ca pe vremea lui Ceausesccu, cand nu se gasea mai nimic la magazine eu tot aveam lucruri interzise. Nici macar eugenii nu mancam, ca si de la crema puteam sa fac alergie.

Acum... ce sa zic... stiu sigur ca n-o sa am de ales si va trebui sa-i dau fructe din supermarket si legume congelate dar atata timp cat am variante nu vreau ca din cauza lipsei mele de informare sa sufere copilul.

Bafta sa va iasa botezul cum va doriti!

Mergi la inceput

catalutza felicitari ptr achizitiile Irinei si ptr decizia de a pleca la mare have fun

a prppos de mare...am vazut ca discutati despre pampersi de piscina etc...eu... nu prind rostul, va rog sa imi explicati si mie eu imi amintesc de copilaria mea si alte excursii pe plaje pline de putzulici goale si fifilici goale...exista vreun risc sa lasam bebe la putza goala (cazul meu) pe plaja si in apa? Avand in vedere ca nu il arunc nici in piscina cu clor si multi balacitori si nici in ape poluate din apropierea porturilor ci in ape de la 2-3 metri adancime vezi compozitia nisipului de pe fund, firicelele de iarba (alge ce or fii pe fund) si pestisori mici care innoata pe langa picioarele tale

de Yannis

Mergi la inceput

Carmita, bafta mami sa iei decizia cea mai buna si sa treci repede peste perioada asta! Lorena merita sa aiba cel mai bun din tot!
Iar pentru tine noi vom fi intotdeauna imprejurul butoiului agitatand sa iesi de acolo.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios

ayanna ai pm

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Multumim, multumim! (eu fara pepene ca nu e monti... dudele... nu stiu)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Neatza ca nici nu am zis...
Fug sa hranesc trupa si la plimbare cu noi ca la 10-10:30 vreau sa fiu in casa sa nu mai risc sa mi se faca rau pe strada ca ieri.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Foarte bine!!!! La noi sunt deja 35 de grade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui al3csa
Si acum ca sa ma laud Mini a luat 3 cm in 2 sapt .. avem 59cm si cred ca am ajuns pe la 5 kg jumate . Ce vroiam sa spun ...

cristies cred ca te stresezi un pic cam mult cu diversificarea .. citesti f multe si lucrurile la un moment dat se vor bate cap in cap .. pana la urma tot cum o sa-ti vina pe moment ai sa faci .. si iti spun sigur ca odata si odata iti vei incalca regulile. Hai ca nu e draqul atat de negru si nu e chiar asa de greu cu papa lor. El iti va spune sg ce vrea sa pape si ce nu. Important este sa nu-l fortezi sa pape ceva ce nu-i convine

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Felicitari pentru crestere!

V-am cam plictisit cu toate cate le citesc eu pe ici pe colo dar daca ajuta ca macar un copil (si ofc o mamica) sa nu treaca prin ce-am trecut eu cand eram mica eu zic ca mi-am atins scopul. Mariucasara poate sa-ti spuna cum e pentru o mama sa nu-i dea copilului diverse chestii care nu-i fac bine si la care copilul pofteste, iar eu pot sa spun ca pe vremea lui Ceausesccu, cand nu se gasea mai nimic la magazine eu tot aveam lucruri interzise. Nici macar eugenii nu mancam, ca si de la crema puteam sa fac alergie.

Acum... ce sa zic... stiu sigur ca n-o sa am de ales si va trebui sa-i dau fructe din supermarket si legume congelate dar atata timp cat am variante nu vreau ca din cauza lipsei mele de informare sa sufere copilul.

Bafta sa va iasa botezul cum va doriti!

_
Povestea unei .
Cresc

Eu sunt de parere ca toata lumea pan la urma face asa cum ii spune instinctul si pregateste tot in functie de posibilitati si face/invatza din mers in functie de fiecare copil in parte, ne adaptam la nevoile si preferintele si ritmul propriului bebel cu posibilitatile si resursele pe care le avem si pan la urma nimeni nu o sa faca totul by the book ptr ca nu se poate, dar mereu citesc din toate sursele posibile , prefer sa fiu informata si chiar daca fac ceva against the rules macar e un risc calculat, imi asum raspunderea ptr rezultate si stiu la ce sa ma astept si daca ma trazneste vro indigestie/alergie/intoleranta a lui bebe stiu macar de unde mi se trage si nu dau vine pe deochi sau pe bunul Dumnezeu ci actionez in consecinta, respectiv scot fructul/leguma vinovata din meniu sau o diluez/combin etc...
Sper ca ati inteles ce vreau sa zic...
toate sursele oricat s-ar bate cap in cap unele iti traseaza niste guidelines, niste limite/parametri/standarde si de regula din tot ce citesc fac o medie sau iau chestiile care se potrivesc cel mai bine copilului meu, conditiilor mele materiale, ale tarii si climei, resurselor, etc

Iar m-am intins cat o zi de post

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna dimineata si de la noi! sunt treaza de la 5 ca Irina mea a chiuit incontinuu de atunci. acum ea doarme bine mersi iar eu nu mai pot adormi :(

Cristies eu nu pot accesa linkul :((((((((((( zice page cannot be displayed

Si mie imi curg sanii, eu nici un casa nu pot sta fara tampoane si sutien si normal ca ciuperca nu mai trece din cauza de umezeala acolo...macar nu mai doare.

Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ) asa ca maine dupa exam lui tati plecam la mareeeeee Pana si Irina e fff incantata

Catalutza mami de Irina

Nici unul nu merge???????????Altfel nu stiu sa trimit fisiere asa mari. Fetele, le-am incarcat pe toate! Le puteti downloada?

Distractie placuta la mare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

buna dimineata

va invit si eu la o salata de fructe de sezon(capsuni,cirese ,mar ,pepene galben,dude)- va asigur ca e delicios

ayanna ai pm

asa creste Daria

pepene galben,de sezon? unde?

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

in Kaufland

asa creste Daria

Mergi la inceput