Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 19
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lorex
pai tu de care cumperi? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... "Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!" 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Din moment ce astia nu au toate produsele in stoc si nu pot face comanda, o sa caut in Auchan, cred ca e si mai iefin, sau carre4. Sa vad ce gasesc.
Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza IOANA Cristina papa tot, probabil testeaza un nou procedeu de asimilare prin piele...sau deja a trecut la beauty care si incearca masti de fructe si legume? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Supa aia chiar nu i-a placut (cu o zi inainte ii bagasem cereale si a fost ok, dar fara alea n-a mai vrut-o). Oricum, avea chef de joaca si sufla in ele pana le imprastia peste tot si radea cu gura pana la urechi. Ce Freddy si alte chestii! Poate de-aia are tenul frumos, nu?
al3csa spune:
Cristies da merge votat o sg data pe saptamana din care am citit eu acolo
Asta este linkul .. sub poza e o manutza mica pe ala trebuie apasat pt vot. Sarumana ca ai intrebat
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/43
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
Am pus si la semnatura
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
Vot pentru un pisoi
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui al3csa Am pus si la semnatura de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
acum are 6
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui al3csa Am pus si la semnatura de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
mai eu de azi de dimineatza tot incerc sa ma inregistrez si nu pot
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
acum are 6 mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) asa creste Alex |
Si eu votat pisoi
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
mandruta spune:
Am reusit si eu sa-i vad pe Caius cel Mare (Cristina cred ca e cat Caius luat din profil) si pe Alexis Intelectualul. Eu ma mandream cu fi-mea ca e descurcareata, da' inca nu stie sa scrie si sa citeasca. Cum ai reusit, Cristies?
A! Si ma uitam la printesele lui Larisel, frumoase foc, dar mie mi-e
greu cu una, dar cu doua...?
Andrei de Dulcineea, unde esti, frumosule? Hai sa-ti faca mama-soacra ceva bun!
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
mai eu de azi de dimineatza tot incerc sa ma inregistrez si nu pot ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Pai scrii numele acolo si updat-ezi o poza .. dupa care dai "inscriere"
Vot pentru un pisoi
al3csa spune:
Va multumesc mult pt voturi
Vot pentru un pisoi