Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna dimineata si de la noi! sunt treaza de la 5 ca Irina mea a chiuit incontinuu de atunci. acum ea doarme bine mersi iar eu nu mai pot adormi :(

Cristies eu nu pot accesa linkul :((((((((((( zice page cannot be displayed

Si mie imi curg sanii, eu nici un casa nu pot sta fara tampoane si sutien si normal ca ciuperca nu mai trece din cauza de umezeala acolo...macar nu mai doare.

Sa va dau si o veste buna, am decis ca in we o sa murim incet in casa (stam la 6 si toate geamurile pe sud ) asa ca maine dupa exam lui tati plecam la mareeeeee Pana si Irina e fff incantata

Catalutza mami de Irina

Vreau si eu!!!!!!
Sa aveti un w-e minunat!

Mamica de Sara si Sebi

AMR 7.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mariucasara, pai hai veniti la noi, asa se vor cunoaste mai bine si viitorii miri, ca sa nu aiba surprize neplacute in viitor.
Hai ca m-ai facut sa rad promit sa intru intr-un butoias mic in care sa nu fie risc de inec... in lacrimi proprietate personala o sa fie bine, tre'sa fie bine, eu sunt puternica
Cri.m te invidiez ca nu tre sa suferi de caldura, noi avem un apartament destul de racoros si tot asudam, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi la 40 si ceva de grade aici...

Doar atat am reusit sa citesc, ma duc sa trag pe dreapta un pic ptr ca sa motata doarme si dupa aia continui lectura, dar tare mi-e teama ca va fi subiect inchis pana atunci, mama ce spor la scris aveti

de Lorena 03.03.2010

www.youtube.com/watch?v=c084hiyrgqs" target="_blank">In centrul de activitati
www.youtube.com/watch?v=Kw4qfVSVRJE" target="_blank"> In parc cu mami
www.youtube.com/watch?v=4ABn6JJ7oi8" target="_blank">Lorena vorbeste
www.youtube.com/watch?v=vMR8Vn-ctSk" target="_blank">Suzeta buclucasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Pai ce exista tetine cu mai multe gaurici???

pai da....eu am avut cu o gaurica pt prima luna si de la doua luni cu 2 gaurici...nu stiu cum e mai departe..cel putin asa e la avent..

Distractie placuta la botez!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Noi avem acum cu 3 gaurici la 2 biberoane si cu o taietura la celelalte 2 biberoane, ambele tipuri fiind tetine Avent ptr peste 3 luni, aia cu taietura e ptr alimente semi-fluide, le-am luat in vederea supelor/sucurilor dar deocamdata bea lapte cu ele. Si astea cu taietura sunt cu variable flow,in functie de cum orientezi tetina (are niste gradatii /betze proeminente pe tetina de I, II, III) curge de la incet la repede/mult. eu i-l bag in gura pe I pana mufeaza etans si apoi cresc pe II, la 3 mi-e frica sa nu se innece, inca nu am incercat.

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Ruxita, ce rau imi pare ca nu ai castigat la loto ca tocmai ma pregateam sa t epun sa faci ocinste in caz ca...
da' na...dac ate-a parasit focul interior cum vrei sa castigi?
(imi place de sotul tau)

_

_

si eu ma indragostesc de sotul meu numai din descrierele mele...

Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!

Pai atunci descrie-l mai des!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna ziua!

ce faceti voi?
m tot citesc de dimineata si numaI ACUM v-am ajuns din urma...........

mare lucru nu am retinut, decat ca pleaca Irinuca la mare sa se balaceasca.........................hmmmmmmmmmm ce m-as duce si eu.............................

ma si duc la spalat de biberoane...............

va pu
aveti grija de pufuleti...............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

Mandruta, arata f bine dozele de LP...but..."Clientii din provincie trebuie sa achite taxa de livrare de 25 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei" ...in conditiile in care un dozator e 24 de lei...nu se merita...oare in farmacii nu gasesc?

_

_

Exista pe mai multe site-uri si ar trebui sa fie si in magazinele mari si farmacii. Si unele sunt mult mai ieftine (10 lei de la litaf, de exemplu).

Mergi la inceput

Citat:

Mandruta, arata f bine dozele de LP...but..."Clientii din provincie trebuie sa achite taxa de livrare de 25 lei pentru comenzile mai mici de 500 lei" ...in conditiile in care un dozator e 24 de lei...nu se merita...oare in farmacii nu gasesc?

_

_

Daca iti convine si chiar vrei si nu gasesti iti comand eu si ti-l trimit prin posta.

Mergi la inceput

AAAAAAAAAAA! aveti poze noi! Aseara ma uitam la Alep si mai multe poze si nu erau pozele care sunt azi!
ALEXIS e demential! super-copil! ce concentrat e el! si ce fezte face! si ce de-a jucarii areeee! Cristies ma infiezi si pe mine?
CAIUS si-a descoperit piciorusele...ce Lamae domne...ce interesante sunt piciorusele ,
IOANA Cristina papa tot, probabil testeaza un nou procedeu de asimilare prin piele...sau deja a trecut la beauty care si incearca masti de fructe si legume?

MAMIDE PUIUTI moama cata diamantu!!! ai amanetat copii ptr el? daca da, buna afacere! LOOOL!

de Yannis

Mergi la inceput

deci io downloadat 1 a si b
2 asi b
3 a si b

Mai "este" ?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:

_

_

Daca iti convine si chiar vrei si nu gasesti iti comand eu si ti-l trimit prin posta.

pai tu de care cumperi?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

_

_

Eu am vazut si la raionul de bb din carr4 (colentina)....dar na, merita sa incerci

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.

Mergi la inceput