Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (80)
Raspunsuri - Pagina 20
ale1212xa spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui al3csa
Pai scrii numele acolo si updat-ezi o poza .. dupa care dai "inscriere" de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
exact asa fac..si dupa ce dau inscriere nu face nimic...ramane la pagina de inscriere si atat...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Lorex merci de aprecieri. Iar cu storcatorul deci: incep acasa inainte de masa de ora 10-11 de maine so: maine o lingurita de suc de mar, poimaine 2, raspoimaine 3 pana ajung la 100ml de suc si in Gr o sa fiu cam la 100 ml de suc si ma vede Dumnezeu pana il fac pe razatoare, dar ma gandeam, ca daca reusesc sa ajung la 100 ml de fruct cik apoi treb sa bag piureuri de fructe, asa ca iau blenderul care e mic, o sula de aia lunga, na cat placa de par, intra in bagaj si ii dau piureu de fruct direct sau piureu de leguma si il tin asa pana la 6 luni jumate cand termin cu deplasarile...eu asa as vrea. La nevoie un borcanel si gata. Acum uite ca nu am intrebat, cand ajung la 100 de ml de suc si pot incepe cu piure, treb sa dau si suc si piure sau numa piure? cris d felicitari ptr vestile bune si schema! DA??? Yannis e plin de zone de alea cu bubitze si de zone aspre la coate, io am zis ca la coate e de la cat se freaca si se misca si vrea sa se ridice si restu de la transpiratie. Restul bubitelor mici au aparut o data cu caldura dar alea aspre de la coate sunt de dinainte de caldura...dar e asa zona aspra numai se simte nu se vede nik...il dau cu ulei de migdale si insist si dup baie cu lotiune acolo de o luna si ceva dar tot aspru e...e cazul sa ma ingrijorez? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
eu m-am obisnuit cu storcatorul, fac tot timpul de 2 mere, 2 morcovi - si ce nu papa baietelul, papa mamica! ce, numai bebe sa pape suc? pe bune, e chiar simplu, zic eu, cand te obisnuiesti, eu fac suc cu ochii pe ceas - 2 minute pregatit fructe, 2 min stors suc, 5 min spalat storcator... nu e draqu chiar atat de negru, cum zicea al3csa...
cat despre piure sau suc... hm, eu nu imi pun astfel de intrebari (de unde le scoateti?) sucul e suc si piureul e piure, unul e crud si se bea pentru vitamine, altul e fiert si se mananca pentru consistenta si pentur vitamine (mai putine), deci n-are cum sa inlocuiasca piure-ul sucul... eu sucul il voi pastra ca atare - masa de dupa somnicul de dupa amiaza si piure-ul il voi face din legume si cereale la pranz, inainte de somnicul de dupa amiaza... eu n-am nicio schema de diversificare, respect doar principiile generale, in rest - improvizatie dupa cum tolereaza, ce reactii are piciu, ce accepta si ce nu, bebe este sefu meu la diversificare!
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mamidepuiuti spune:
eu cand am raspuns ,ma refeream la piure de fructe crude...
de asta mie imi iesea nectar
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
lorex spune:
ALEXUTZZA, pana la urma la ce concluzie ai ajuns?
CEAI sau APA?
Matusa ta pediatra ce spune?
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
al3csa spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ale1212xa
exact asa fac..si dupa ce dau inscriere nu face nimic...ramane la pagina de inscriere si atat... ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Pai da si cam asta e tot . Nu ai un cont al tau in care sa intrii si sa faci anumite chestii .. Dupa care dai un refresh .. si o sa-ti apara poza undeva jos alaturi de alte poze . Eu asa am facut si a mers
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Vot pentru un pisoi
Eleysa spune:
Votat si noi pe Mini ...daca au mai pus si alte fete poza sa zica ...sau mai bine sa puna link
Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are.
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui al3csa Pai da si cam asta e tot . Nu ai un cont al tau in care sa intrii si sa faci anumite chestii .. Dupa care dai un refresh .. si o sa-ti apara poza undeva jos alaturi de alte poze . Eu asa am facut si a mers de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! PozePoze noiPovestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis Vot pentru un pisoi |
offf...nu apare poza pe nicaieri, ce ma enerveaza....
oricum am votat si eu mai devreme pentru tine
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
Ruxita spune:
s io m-am inscris dar nu gasesc poza noastra , cred ca renunt, stiu mecanismul, te rogi de toata lumea sa te voteze, strangi cateva sute cu mult efort si castiga bebei cu jdemii de voturi, cred ca tre sa fii f. activ in mai multe retzele de socializare si hobby-ul tau zilnic sa fie scrierea de mesaje cu "votati-ne, va rugam frumos"... pe de alta, parte, o las pe ale3csa sa ne castige toate voturile noastre ale celor de aici... ma las pagubasa.
Mamica de Bilabong, fericiti amandoi!
mamidepuiuti spune:
ofe,emanuelle,olgavart la multe lunitze puilor vostri! de ce nu ne mai spuneti nimic? va asteptam!
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex